>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

12. Kolejka Bundesligi 04-06.11.2011

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
12. Kolejka Bundesligi 04-06.11.2011

Kolejka w której nie ma większych hitów ale emocji nie powinno zabraknąć. Jedno z ciekawszych spotkań to z pewnością potyczka znakomicie spisującego się Hannoveru z Schalke 04. W piątek okazję na przełamanie po fatalnej passie bez wygranej będzie miało Mainz ale rywal ze Stuttgartu bardzo wymagający i w obecnej sytuacji ciężko będzie nawet o jeden punkcik. Niektóre kursy chociażby na BVB czy Bayern na wyjeździe strasznie zaniżone. Warto dodać , że w środku tygodnia takie ekipy jak Bayern,Bayer, Borussia, Schalke , Hannover grają w europejskich pucharach co może przełożyć się na gorsza postawę w lidze.
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA I PISANA ANALIZ

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Mamy kolejną kolejkę Bundesligi już 12, ale tym razem już trafiły się mało atrakcyjne spotkania do typowania: BVB, Bayern mają kursy z kosmosu, H96 wyspecjalizowało się w wygrywaniu z najlepszymi wiec Schalke będzie maiło pod górkę, Werder z Kolonią (Kolonią - Podolskiego w formie), Moguncja to trudny teren, zwłaszcza że Mainz ostatnio wygrało w BL w sierpniu :?, Bayer po LM z HSV też nic pewnego nie widzę.

Myślę, że trzeba spróbować Freiburg z remisem po przyzwoitym kursie 2,07. Dziś SCF jest drużyną zamykającą tabelę z 7 punktami na koncie, po 12 kolejkach statystyka wygląda słabo, ostatnio przegrana z Leverkusen i na tym meczu się skupię. W prawdzie zwycięstwo Bayeru wkalkulowane to jednak Freiburg powalczył. Od tego zacznijmy, że Ballack strzelił gola w drugiej minucie i zabił ten mecz, Leverkusen mając na uwadze potyczkę w LM cofnęło się i chciało dowieść wynik do końca i niewiele brakowało by to się nie powiodło bo SCF naprawdę tworzył akcje i jak ktoś typował zwycięstwo Bayeru to nie był pewny swego do ostatniego gwizdka. Trzeba zwrócić uwagę na napastników Freiburga, przede-wszystkim Cissé ?/ już nie teraz ma wsparcie w postaci Dembelé - może jeszcze nie dotrzymał tempa Cissé w strzelaniu bramek ale widać, że kwestia czasu i duet Cissé, Dembelé postraszy obrońców Bundesligi. Nurnberga ostatnio przegrała wyraźnie derby z Bayernem, ale nie spodziewał bym się w związku z tym jakieś chęci zrehabilitowania bo z Bayernem oni nie rywalizują na żadnej płaszczyźnie. Na dobrą sprawę drużyna z Bawarii jest tak jak rywal jedną ze słabszych ekip, w tabeli wyprzedzają tylko najsłabszych, pewnie kwestia kilku kolejek i Hamburg ich przeskoczy w tabeli. Co do zawodników no to Feulner i Pekhart strzelili w tym sezonie po 4 bramki, oczywiście + kilku zawodników z mniejszym bilansem ale ogólnie FCN niema w składzie kogoś specjalnie się wyróżniającego w przeciwieństwie do rywala. Spodziewam jednak przełamanie gości, może remisu i chyba warto zagrać X2.

1. FC Nürnberg - SC Freiburg Typ:X2 Kurs:2,07

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
HOFFENHEIM - KAISERSLAUTERN
Gram przeciwko jednej z moich ulubionych drużyn czyli Lautern. Goście od 3 spotkań poprawili grę między innymi dzięki paru rotacjom w składzie. Nie ma już tego fatalnego , popełniającego dziecięce błędy Rodneya co wyraźnie owocuję. W ostatnim spotkaniu wyjazdowym z HSV , Lautern grając w przewadze od bodajże 30 minuty zdołało zaledwie zremisować z nie najlepszym HSV co świadczy na pewno o nie najlepszej klasie ekipy ale to ekipa , która do końca walczyć będzie o utrzymanie i nawet z ostatniego jednego punktu Kurtz jest zadowolony bo sam jest świadom jakimi zawodnikami dysponuję. Gra może się podobać , szczególnie na uwagę zasługuję mózg drużyny Tiffert i Kouemaha , który dobrze sobie radzi w przodzie i zastępuję nieskutecznego Shechtera. Ofensywnie wygląda to dobrze ale gdy spojrzymy na defensywę - słabo co z pewnością wykorzysta Hoffenheim. Wieśniacy u siebie są ekipą bardzo mocną , przekonały się o tym chociażby takie firmy jak Borussia Dortmund czy Bayern Monachium. Sama gra jutrzejszych gospodarzy nie jest wyśmienita co zresztą zauważył sam szkoleniowiec Stanislavski i postanawia jutro dokonać lekkich zmian w składzie a zawodnicy którzy zagrają zrobią wszystko aby wgryźć się do podstawowej jedenastki , takie posunięcie spowoduję z pewnością, że zobaczymy mecz walki w wykonaniu Hoffenheim. Nie pewny jest występ Becka ale nie przekonują mnie on więc nie jest to raczej jakieś mocne osłabienie po za tym do dyspozycji byłego szkoleniowca Pauli są wszyscy zawodnicy w Lautern podobnie. Podsumowując Hoffe ma atut własnego boiska co jest mocnym handicapem, po drugie słaba postawa obrońców przyjezdnych stwarza duże pole manewru dla takich graczy jak Babel , Sigurdsson , Firmino czy Obbasi , którzy dysponują dobrą techniką , po za tym nie brakuję specjalistów od stałych fragmentów ale to tyczy się obu ekip. Upatruję wynik w granicach 2:0 / 3:0 , Hoffe to wyższa półka po prostu...
HOFFENHEIM - 0,75 (2,00)
Pozostałe sobotnie spotkania nie do gry. W Bundeslidze kursy 1,5 , 1,4 są po prostu nie opłacalne.
010// ja napisałem mało atrakcyjne, ty nie do gry i mamy 2 posty na krzyż i to nasze :;/:
Powoli brakuję mi nerwów do tej ligi ^^

ciumar1 35

ciumar1

Użytkownik
Werder - Cologne Ekipy z Bremy oraz z Koloni należą do drużyn które dużo strzelają oraz dużo bramek tracą.
Bilans bramkowy Werderu 20:14 (u siebie 11:6)
Werder strzelał bramki od początku sezonu w każdym meczu u siebie, dopiero w ostatnim meczu z drużyną z Dortmundu nie udało im się trafić do siatki przeciwnika.
Bilans bramkowy Koloni 18:23 (na wyjeździe 9:17)
Kolonia na wyjazdach również strzelecko prezentuje się niezwykle okazale, lecz coś się zacięło w dwóch ostatnich wyjazdach w Berlinie oraz Dortmundzie.
Czas na przełamanie i powrót do strzelania bramek.
Moim zdaniem zapowiada się dzisiaj strzelanie w Bremie. Obie ekipy mają znakomitych snajperów w swoich drużynach, każdy chyba zna Pizzaro oraz Podolskiego. W drużynie Koloni pierwszą bramkę strzelił Sławek Peszko i zapewne ma ochotę na kolejne.
Moja propozycja na to spotkanie: BTS 1,61 Bet365✅✅✅
Kurs okazały bo aż 3,40 ✅✅✅
edit/mamy pierwszy remis Schalke

Otrzymane punkty reputacji: +2
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
coś kurs na Hoffenheim rośnie...w BAH wczoraj był 1,6 a dziś 1,75, wiadomo o co chodzi?
Jakiś większych wzrostów , spadków nie ma. Dzisiaj rosło i już spada ponownie , Stanek ma do dyspozycji wszystkich graczy więc nie wiem z kąd te spadki/wzrosty może na Lautern ludzie dużo stawiają ;)

R 28

roki1

Użytkownik
Werder-Koln

Ja obstawie ze dzisiaj Werder wygra z Koln w pierwszej polowie.Jest to calkiem mozliwy typ.Koln lezy Werderowi wiekszosc meczy gospodarze wygrywali z nimi,naprade duza wiekszosc.Werder po ostatnim jakby malym dolku obudzil sie.Wygrana z Mainz.I teraz powinni pojsc za ciosem.Ostatni mecz przed wlasna publicznoscia przegrana.Raczej ta druzyna teraz do tego nie dopusci.Powinni z Koln wygrac a czy w pierwszej polowie, licze ze tak.Koln wygral ostatnio z Augsburg.Ale mialem wrazenie,ze jakos sie i tak z nimi mecza.Ze w poprzednich meczach jakos ta gra wygladala znacznie lepiej.Ze plyniej grali i wiedzieli bardziej co chca robic z pilka.Do tego teraz mecz na wyjezedzie.U silnego przeciwnika ktory 4 spotkania wygral jedno przegral z Borusia.Wiec raczej dzisiaj ciezki mecz dla przyjezdnych a jak bedzie przekonamy sie za nie dlugo

Werde-Koln Typ:Wygrana gospodarzy w pierwszej polowie Kurs:1.8 Bet 365

Hanower-Schalke

Ja licze najbardziej w tym spotkaniu na mala zadyszke przyjezdnych.Schalke w moim odczuciu nie jest druzyna ktora pociagnie pare meczy bez przegranej.W czwartek juz nie mogli strzelic bramki.Choc tam to chyba raczej wystapilo calkowite olanie przeciwnika.No ale jednak.Licze teraz na powtorke z rozrywki.A na dodatek teraz jada do silnej druzyny.Druzyny ktora jeszcze nie przegrala usiebie.Druzyny ktora wygrala z Bayernem.
I druzyny ktora jest na ta chwile w dobrej dyspozycji bo wygrali nawet na wyjezdzie w Kopenchadze.Jak wygraja przyjezdni bo jest to tez prawdopodobne to naprawde sie zdziwie.

Hanover-Schalke Typ:1 Remis nie ma zakladu Kurs:1.9 bet365

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nurnberg - Freiburg
Znalazłem taką perełkę w pinnacle , mianowicie , Freiburg Over 0,75 @ 1,83. O gospodarz pisałem w temacie DFB i ich nie najlepszej obronie , strzelają u siebie dużo i tracą , Freiburg ma kim postraszyć tylko szwankuję skuteczność ,takie cudo jak w ostatnim meczu z Bayerem dziś się nie powinno im przydarzyć i spokojnie zdobędą jedną bramkę moim zdaniem a wtedy nasz zakład wygrywa ;)
Freiburg Over 0,75 @ 1,83.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Bundesliga
Spotkanie: Werder - Koln
Typ: 3-4 bramki w meczu
Kurs: 2.20
Buk: Sportingbet
Bundesliga. Przed nami 12 kolejka w której nie powinno zabraknąć wielu bramek. Dla mnie najbardziej ciekawym meczem może okazać się w sobotę potyczka Werderu Brema z Koln. Faworytem jest Werder ale Koln potrafi zarówno pozytywnie jak i negatywnie zaskoczyć. Ale za bardzo nie będzie mnie obchodzić kto wygra, za to jestem przekonany, że powinniśmy zobaczyć wiele bramek. Werder obecnie 4 drużyna ligi z 20 bramkami na koncie obecnie plasuje się również na 4 pozycji pod względem zdobytych bramek, ale również trzeba zaznaczyć, że jeżeli chodzi o defensywę to nie jest tak różowo i aż 14 bramek straconych. Koln za pewne jak co roku będzie przede wszystkim chciało sobie zapewnić jak najszybciej utrzymanie, obecnie 11 miejsce. Jeżeli chodzi o bramki to mają 5 miejsce pod względem ilości strzelonych goli bo 18, ale podobnie jak w przypadku gospodarzy defenywa nie jest tak dobra, a wręcz w Koln jest katastrofalna. 23 bramki
stracone to średnia ponad 2 bramki na mecz i tylko Freiburg ma więcej bramek straconych oraz Hamburger tyle samo. Co za tym możemy się spodziewać po tym meczu ? Oczywiście gradu bramek, Werder lubi grać ofensywnie u siebie i spodziewam się 2-3 bramek z ich strony, ale jak najbardziej Koln ma szansę pokusić się o bramki. Stąd też 3-4 bramki w meczu to moim zdaniem dobry typ, a kurs jest zachęcający.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Nurnberg - Freiburg
Freiburg lub remis 2,00 Bwin ✅
Ciężko się nie zgodzić z Dariusem, co chodzi o Freiburg. Zespół może jest w tabeli niżej, niż Norymberga, ale moim zdaniem jeszcze gospodarze poczują boleśnie skutki tego, że nie wzmocnili składu po odejściu Wolfa, Ekici, Schiebera czy Gundogana, a przez pierwszą 11 przewijają się tacy gracze, jak Feulner, Hegeler, Mak i inni przeciętniacy. Goście robią ciągle postęp w swojej grze i wydaje się, że są coraz bliżej łapania punktów. Z przodu mają zawsze niezwykle groźnego Papissa Cisse. Może obrona nie jest najmocniejsza, dziś znów nie zagra jej najmocniejszy punkt, Mensur Mujdza, ale za to rekompensuje to solidny bramkarz Baumann. Głębią składu goście dysponują za to w pomocy, gdyż tacy piłkarze, jak Abdessadki, Caligiuri, Nicu, Makiadi, Putsila, Flum, Schuster, Rosenthal prezentują solidny poziom i dają trenerowi spore pole manewru. Na pewno jest to lepsza formacja, niż u rywali, u których dodatkowo do składu wrócił teoretycznie pierwszy bramkarz, nazywany przeze mnie często najsłabszym pierwszym bramkarzem ligi, Rafael Schafer. Dużo dziś przemawia za Freiburgiem, a kurs jest niemal idealny, by zagrać dziś na to, że goście wywiozą z Easy-Credit Stadion punkty, a przy odrobinie ryzyka można pokusić się nawet o obstawienie czystej wygranej.
BVB - Wolfsburg X2 3,60 ⛔
Niedawno wszyscy grzmieli na BVB, teraz wystarczyło kilka spotkań, by znów zapanował hurraoptymizm jak po meczu z HSV. Dziś łatwo nie będzie. Super Mario Mandzukic staje się wielką gwiazdą ligi i ciągnie za sobą ekipę, która niewątpliwie od pewnego czasu gra z impulsem. To dalej mocna ekipa, stąd trochę dziwne jest przecenianie w tym spotkaniu możliwości gospodarzy. Wolfsburg wydaje się powoli wracać na właściwe tory, choć tylko gdy ludzie coraz bardziej są do tej opinii przekonani, to od razu przegrywają w kiepskim stylu. Tyle tylko, że BVB nie gra już tak dobrze, jak przed rokiem, zresztą można było się tego spodziewać. Sytuację trochę ratuje wpuszczenie do pierwszego składu najlepszego środkowego pomocnika w zespole - Sebastiana Kehla, ale to za mało. Mimo, że Kagawa i Grosskreutz dają oznaki poprawy formy, warto chyba postawić dziś na to, że Borussia nie wygra tego spotkania.

K 246

krysti24

Użytkownik
Co do dzisiejszych spotkań to i ja dodam swoje &quot;trzy grosze&quot; ..
Dzisiaj moje uwagę zwróciły 3 spotkania :
Werder - Koln
Co do tego meczu, to pomimo malutkiego kursiku, po prostu nie wyobrażam sobie innego wyniku jak zwycięstwo gospodarzy. To co gra zespół z Kolonii od kilku spotkań szczerze mówiąc nie nadaje się na poziom pierwszej ligi niemieckiej. Cała gra Koln opiera się na Poldim, jak jemu nie idzie, albo zostanie zneutralizowany przez obrońców drużyny przeciwnej gra całej drużyny leży.. Bardzo mylącym może być wynik ostatniego wygranego spotkania przez Koln (3-0 z Augsburgiem), a to dlatego, że Kolonia pomimo wygranej nie pokazała nic wielkiego i to ma tle najsłabszej drużyny Bundesligi, wygrana z Augsburgiem to żaden wyznacznik. Werder natomiast tydzień temu pewnie pokonał, wracające jakby na właściwe tory Mainz (może nie wynikami, ale swoją grą pokazują poprawę piłkarze z Moguncji).
Podsumowując w dzisiejszym meczu faworyt jest tylko jeden i według mnie Werder pewnie sięgnie po 3 punkty.
Werder @ ✅✅✅
Hoffenheim - Lautern
Jak już pisali moi poprzednicy, Hoffe u siebie to świetnie grająca ekipa, a dziś na przeciwko nim staną przeciętniacy z Lautern, którzy pokazali swoją wartość tydzień temu gdzie nie potrafili wygrać spotkania grając w przewadze z bądź co bądź obecnie równie cienkim HSV .. Dlatego też nie będę się rozwodził nad tym spotkaniem, gospodarze dysponuja po prostu lepszą drużyną, mają więcej atutów po swojej stronie i co najważniejsze w tym sezonie również dobrego motywatora jakim bez wątpienia jest Stanislawski, bo za Rangnicka z motywacją w drużynie Wieśniaków to różnie bywało ..
Hoffenheim @ ⛔⛔⛔
Nurnberg - Freiburg
Tutaj również podzielam zdanie moim poprzedników. Freiburg gra znacznie lepiej niż wskazują na to wyniki, i nie chodzi mi już tylko o ten ostatni mecz z Leverskuen, bo takich meczy w tym sezonie było już multum, gdzie to piłkarze z Freiburga stwarzali sobie więcej sytuacji i grali lepszą piłkę, a przegrywali mecze .. Niestety przegrywali je w głównej mierze przez to, że formacja defensywna w tej drużynie obecnie delikatnie mówiąc nie wygląda zbyt dobrze (transfer Hinkela, który zamiast być wzmocnieniem jest według mnie jeszcze większym osłabieniem tej formacji). Zważając na formację defensywy gości, ale również na to, że nie mają problemów stwarzać sobie sytuacje ofensywne najlepiej według mnie zagrać w tym meczu, że obie drużyny strzelą gola.
BTS @ ✅✅✅
BVB - Wolfsburg X2 3,60 Niedawno wszyscy grzmieli na BVB, teraz wystarczyło kilka spotkań, by znów zapanował hurraoptymizm jak po meczu z HSV. Dziś łatwo nie będzie. Super Mario Mandzukic staje się wielką gwiazdą ligi i ciągnie za sobą ekipę, która niewątpliwie od pewnego czasu gra z impulsem. To dalej mocna ekipa, stąd trochę dziwne jest przecenianie w tym spotkaniu możliwości gospodarzy. Wolfsburg wydaje się powoli wracać na właściwe tory, choć tylko gdy ludzie coraz bardziej są do tej opinii przekonani, to od razu przegrywają w kiepskim stylu. Tyle tylko, że BVB nie gra już tak dobrze, jak przed rokiem, zresztą można było się tego spodziewać. Sytuację trochę ratuje wpuszczenie do pierwszego składu najlepszego środkowego pomocnika w zespole - Sebastiana Kehla, ale to za mało. Mimo, że Kagawa i Grosskreutz dają oznaki poprawy formy, warto chyba postawić dziś na to, że Borussia nie wygra tego spotkania.
Co do Twojego typu, oczywiście każdy może mieć swoje zdanie. Gra Wolfsburga rzeczywiście jakby lepiej ostatnio wyglądała, ale oni nie mogą po prostu liczyć na jakiekolwiek punkty z takimi drużynami jak BVB czy Bayern, nie umiejąc u siebie wygrać z przeciętniakami i mając tak kiepską obronę .. Magath znowu do składu Wilków pościągał kupę wynalazków i dlatego ich gra wygląda jak wygląda. Gdyby nie dobrze grający ostatnio Benaglio, to drużyna VFL straciła by jeszcze więcej goli. Co do BVB to zgadzam się to nie jest jeszcze to co było w poprzednim sezonie, ale o to będzie bardzo trudno bo takim sezon jak ten sprzed roku nie zdarza się co chwila, nawet w przypadku takiego klubu jak Bayern. Jednak ostatnio gra Borussii znowu wygląda pewniej oraz jest stabilniejsza co odzwierciedlają również ostatnie wyniki ekipy z Dortmundu. Co do tego, że Sebastian Kehl jest wiodąco postacią jak to napisałeś w środku pola, to kompletnie się nie zgadzam. Kehl najlepsze lata ma już za sobą i obecnie to się nadaje do roli jokera w zespole, aby wejść do obrony wyniku. W obecnej sytuacji najlepszy duet w środku pola Borussii tworzy dwójka Bender - Leitner.
Podsumowując liczę dziś na wygraną Borussii, lecz trzeba zaznaczyć, że BVB miało strasznie wyczerpujące wtorkowe spotkanie z Olympiakosem w LM, dlatego też żadnym fajerwerków się nie spodziewam, a raczej jednobramkowego zwycięstwa gospodarzy.
@edit: To co napisałem o Wilkach się potwierdziło .. Myślałem, że BVB będzie dzisiaj trochę bardziej łaskawe po meczu w LM, pokazali kawał dobrego futbolu ;)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Ostatnie spotkanie tej kolejki i co handi Bayernu... chyba tak. Zwłaszcza, że już jakiś czas niema Robben i chyba go jeszcze jakiś czas nabędzie, teraz wypadł jeszcze Schweinsteiger; czytałem gdzieś że Basti ma przerwę do końca roku, ale Bundesliga w święta nie gra wiec pewnie do pierwszego składu wróci już w rundzie wiosennej i tu też na początku tak jak zawsze pierwsze spotkanie z ławki, a potem już normalnie od pierwszych minut - do czego zmierzam, w związku z kontuzjami w podstawowym składzie zrobiły się dwa wolne miejsca co w sytuacji Bawarczyków jest bardzo korzystne. Po pierwsze Bayern ma już podstawową 12 bo Robben vs Kroos, a nie razem i teraz kolejne wolne miejsce, a na pewno zmiennicy w pierwszym meczu są bardziej zmobilizowani niż piłkarze z twardą pozycją, co było widać w DFB-Pokal i wówczas widzieliśmy 6-0. Augsburg to niewątpliwie najsłabsza drużyna BL, dodatkowo beniaminek który pierwszy raz w swojej historii gra w najwyższej klasie rozgrywkowej. Prawdę mówiąc są jutro skazani na sromotną porażkę i nie widzę żadnych przeciwwskazań by postawić na zwycięstwo FC Hollywood. Kicker podał już składy, mam co do kilku pozycji swoje zdanie bo myślę, ofensywni zawodnicy Alaba, Pranjic, Usami dostaną swoje szanse i Gustavo nie jest, aż tak jednoznacznym pewniakiem w składzie. Zwłaszcza Müller mogłyby wrócić na pozycję cofniętego napastnika, a Kroos grać w miejscu Schweinsteigera i w dłuższej perspektywie bym się tego spodziewał przy jednoczesnym wykorzystaniu &quot;nowego&quot; skrzydłowego, kogoś z tej trójki którą wyżej wskazałem. Z atutów po stronie gospodarzy mogę wymienić tylko jeden, własne boisko co mimo wszytko w Niemczech odgrywa ważną role bo w Niemczech stadiony są pełne, z akcentem na zawsze :razz:. Co do wyników FCA to dostali lanie od Podolskiego, przegrali z Kolonią 3-0 (bramka Peszki) i wcześniej mając niesamowite szczęście uniknęli przegranej z Werderem remisując (Pizarro i spółka nie mieli dnia), przeszli dalej w pucharze z chłopakami Red-Bulla - to sukces gdyby nie to, że Byki zanim będą podbijać Europę, to muszą awansować do BL, bo na razie są w 4 lidze, to za 4 lata o nich na pewno pogadamy w perspektywie transferów, pieniędzy i LM ;). Bayern gra piłkę z kosmosu i aby czekać jak wylosują Real, Barce i MU - a słyszałem, że Sir Alex Ferguson przed finałem by nie chciał... i powinien bez problemu poradzić sobie z beniaminkiem, zwłaszcza, że niby Bayern, Bayernem... ale nad Borussią to mają 3 punkty i mecz jeden mniej, ten jutrzejszy. Parę typów ma na ten mecz, to wybierajcie.

FC Augsburg - Bayern München (1-0) Typ:2 Kurs:1,58
Tobet
FC Augsburg - Bayern München Typ:2/2 Kurs:1,67 Unibet
Czy zespół 2 wygra do zera? Typ:Tak Kurs:1,75 Bwin

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom