Na początku chciałbym dokonać rozliczenia miesięcznego za październik z typów które tu podałem :
1.Monaco-Lyon powyżej 4,5 żółtych kartek 2,08
2.Saint-Etienne-GFCA Ajjacio typ 1 kurs 1,45
3.ASSE -1,5 kurs 2,44
4.Tuluza-Angers typ X2 kurs 1,87
5.Reims-Caen typ over 10 RR azjan kurs 2,00 zwrot
6.Caen-Nantes typ X2 kurs 1,95
7.Lorient-Rennes typ BTTS kurs 2,00
8.GFCA Ajjacio-Nice typ Nice over 1,5 gola kurs 2,00
9.Rennes-PSG PSG wygra do zera 2,30
Łączna liczba typów : 9
Trafione : 7
Przegrane :1
Zwrot : 1
Średni kurs 2,01
Myślę że początek w tym dziale mam całkiem udany mam nadzieję że w przyszłym miesiącu skuteczność również da dobrze zarobić ????
A teraz już typy na niedziele !
Nice-Lille typ Nice handicap azjatycki 0.0 kurs 1,60 zwrot
Swoją świetną passę Nicea zakończyła tydzień temu w wyjazdowym meczu z Ajjacio. Grali słabo i przegrali zasłużenie. Moim zdaniem z pewnością wyciągną wnioski z tej porażki i w dzisiejszym meczu zaprezentują się dużo lepiej. Lille zawodzi natomiast na całej linii. W ostatnich 5 spotkaniach zdobyli jedynie 4 punkty. Jeżeli chodzi o ich mecze na wyjeździe w tym sezonie jeszcze nie wygrali na obcym terenie. Swój typ kieruję więc w stronę gospodarzy.
Monaco-Angers typ Monaco czyste konto-NIE kurs 1,83
Zespół Monaco jest sporym, niestety negatywnym zaskoczeniem w tym sezonie. Letnie transfery i pozbycie się kilku kluczowych zawodników jest wyjątkowo mocno odczuwalne. Dziś spotkają z rewelacyjnym beniaminkiem Angers. Goście przegrali w tym sezonie tylko 1 mecz, a ich gra jest zarówno skuteczna jak i miła dla oka. Swoją uwagę kieruję w stronę goli, a dokładniej bramek gości. Dziś liczę na to że Monaco straci bramkę. Trudno pomyśleć ale Monaco w tym sezonie nie wygrało w lidze na własnym obiekcie. Zagrali łącznie 5 spotkań i w 3 z nich tracili bramki. Miejmy nadzieję że dziś będzie podobnie. A kurs na to zdarzenie to bajka.
Nantes-OM typ 1x 1,75
Podobnie jak kolega wyżej gram przeciwko gospodarzom, natomiast moim zdaniem gospodarze mają całkiem spore szanse na zgarnięcie pełnej puli.
Zespół OM jest pogrążony w głębokim kryzysie i ostatnie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo z Lille raczej nie przyniesie wielkiego przełomu. Nantes ostatnio wyraźnie na fali, wygrali 3 mecze z rzędu i a ich gra zupełnie odstawała in plus od tego co pokazywali we wcześniejszych meczach. Kursy wystawione są dosyć zaskakująco i trzeba z tego korzystać.