>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 Kolejka 30.10-1.11

Status
Zamknięty.
mat77 158

mat77

Użytkownik
Monaco-Angers x2 @2.05 Było blisko ale jednak główny na ⛔⛔⛔
Do księstwa przyjeżdża rewelacja rozgrywek, beniaminek Angers który dzielnie zajmuje fotel wicelidera ustępując tylko drużynie z Paryża, ekipa gospodarzy w tym sezonie gra bardzo nierówno.Nie przegrali co prawda 7 ostatnich spotkań ale wygrali tylko 3 z nich i to w żaden przekonujący sposób.Także tutaj widzę niezłe value po stronie gości, kursy oczywiście są takie a nie inne bo drużyna z topki mierzy się z beniaminkiem.Jednak gdy spojrzy się na tabele i formę obu drużyn no to nic tylko grać na gości.
Dla mniej przekonanych wg mnie &#39;&#39;pefka&#39;&#39;: Angers +1,5 @1.35 Jednak pefka siedzi ✅✅✅
Nantes-Marsylia 1x @1.6 ⛔⛔⛔
Typ bardziej &#39;&#39;przeciwko&#39;&#39; gościom niż &#39;&#39;za&#39;&#39; gospodarzami.Popularne kanarki nie grają niczego specjalnego, jednak w 3 ostatnich spotkaniach w lidze zanotowali komplet punktów.Granie przeciwko Marsylii w tym sezonie daje przeważnie nieźle zarobić bo buki zazwyczaj widzą w piłkarzach OM faworytów no ale realia bywają okrutne.Goście okupują dopiero 14 miejsce, nawiasem trochę szkoda, że taki klub z taką renomą i historią tak się stoczył #Milan.Znów dla typerów nielubiących &#39;&#39;dużego ryzyka&#39;&#39; Nantes +1,5 gola @1.2 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Rennes - PSG
BTS @ 2.10 ! Fortuna
Próbuję dzisiaj Bts-u w jedynym meczu Ligue 1.
W sumie typ taki trochę oczywisty patrząc na to, co funduje nam w ostatnich kolejkach Rennes. Start mieli niezły, kilka meczy wygranych, a potem ... seria remisów 1:1. Ekipa Gospodarzy jest ciekawą drużyną, bo grają naprawdę dobrą do oglądania piłkę. Kurs 2.10 jest wiadomo dyktowany tym, że po drugiej stronie PSG. Dla mnie to jest zdecydowanie dziś value. Jest jedna statystyka, która mnie zadziwia...otóż Rennes na 17 meczy rozegranych z PSG na swoim boisku do siatki trafiali aż 16 razy !
Według mnie dziś gola strzelą, motywacja jest duża...w końcu mistrz przyjeżdza. Rennes gola strzelali w ostatnich 13 meczach...w każdym meczu w tym sezonie Ligue 1. Wszystko na to wskazuje, że dziś strzelą. Ostatnio przełamali się i wygrali z Basią po tak długiej serii bez zwycięstwa w pucharze. Czas na przełamanie w lidze, ale o to może dziś z PSG być trudno. Na gola jednak ich stać...
Pytanie, czy należy cokolwiek pisać o golu dla PSG ? Są w pełnym gazie, wygrana za wygraną. Według mnie gol dla nich padnie, bo Rennes nie ma jakiejś wybitnej obrony, a poza tym są zespołem, który odstaje obecnie dość mocno od poziomu drużyn francuskich.
BTS całkiem realny dziś do grania...

A 39

anttys

Użytkownik
Rennes-PSG PSG wygra do zera 2,30 ✅✅✅ Piękny początek weekendu ????

Będzie krótko bo mecz lada moment.

Stawka dosyć niska, ponieważ bet z gatunku ryzykownych. Rennes ostatnio wyraźnie straciło formę, od dawna nie wygrali meczu, remisy z beniaminkami. PSG natomiast radzi sobie świetnie, tracą również dosyć mało goli. Rennes jest dość bramkostrzelne, myślę jednak że dziś nie uda im się zdobyć gola. PSG wywoziło 3 punkty bez straty gola z Monaco, Bastii czy Montepellier więc uważam że jest dość spora szansa na to, że i dziś zachowają czyste konto.

Otrzymane punkty reputacji: +4
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Reims over 0,5 gola + Bastia over 0,5 goal
AKO @ 2,40 Fortuna !
Wczoraj niestety Rennes nie dało rady.
Na dzisiaj wybieram taką kombinację. Według mnie gola dziś strzelą dwie ekipy, które obecnie raczej mocno dołują. Reims w tygodniu gola zdobyło, ale mecz przegrało z Dijon. Goście dzisiejszego pojedynku przegrali 5 ostatnich spotkań, w których strzelili gola tylko w pucharze w tym tygodniu. W moim odczuciu dziś się przełamią i trafią do siatki St. Etienne. Według mnie kurs na poziomie 1,76 na gola Reims jest mocno przesadzony.
St. Etienne jest w dobrej formie, podrażnieni po przegranej z PSG stać ich pewnie na gola i można tutaj pomyśleć też o bts, ale ja wybieram opcje na gola Reims.
Drugi mecz to Bastia....ekipa, która przegrała 4 ostatnie mecze i nie strzeliła w nich ani jednego gola. Dziś grają jako gospodarze z drugą rewelacją ligue 1 obok Angers, a więc Caen. W meczach przeciwko Caen na własnym stadionie Bastia gola strzelała w 5/6 meczach. Według mnie tak jak pisałem we wcześniejszych analizach Caen zacznie gubić punkty w końcu, a Bastia powinna się dziś przełamać i chociaż gola strzelić.
Kurs łączny mnie zacheca do gry.
--------------------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :

PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57
Marsylia - Lyon @ BTS 1,71 !
Lille over 0,5 gola @ 1,26 ! +++
Lille - Montpellier over 0,5 gola w 1 połowie @ 1,52 +++
Monaco over 0,5 gola +++
PSG over 1,5 gola AKO 1,65 +++
Monaco - Lyon BTS 1,76 +++
St.Etienne over 0,5 gola +++
Toulouse over 0,5 gola +++
Lyon over 0,5 gola + Nantes over 0,5 gola AKO 1,94 +++
PSG - St. Etienne over 1,5 gola +++

MINUS :
Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46
Remis over 0,5 gola
Bordeaux - Troyes over 1,5 gola
Reims over 0,5 gola
Rennes - PSG BTS @ 2.10

R 47

rosso

Użytkownik
Guingamp: Lorient BTTS 1.83 Bet365 ✅

Analiza: Dziś na Stade du Roudourou dojdzie do pojedynku gospodarzy, aktualnie 12 miejsce w Tabeli z gośćmi 9). Skupiłem się na trzech meczach domowych Guingamp i 3 meczach wyjazdowych Lorient oraz 3 ost meczy pomiędzy sobą.
Wygląda to następująco:
Guingamp
17.10.15 LIG Guingamp Lille 1 : 1
27.09.15 LIG Guingamp Monaco 3 : 3
19.09.15 LIG Guingamp GFC Ajaccio 2 : 1
Lorient
18.10.15 LIG Marseille Lorient 1 : 1
27.09.15 LIG Montpellier Lorient 2 : 1
20.09.15 LIG Monaco Lorient 2 : 3
F2F
24.01.15 LIG Guingamp Lorient 3 : 2
24.08.13 LIG Guingamp Lorient 2 : 0
07.09.12 MIE Guingamp Lorient 2 : 0
Dlaczego zatem BTTS: Może z meczy bezpośrednich ten typ nie wygląda dobrze jednak warto zobaczyć że aktualnie obie drużyny robią Bttsy zarówno Guingamp u siebie jak i Lorient na wyjeździe. Myślę że obie tutaj strzelą.
P.s. Na uwagę zasługuje BTTS Lorient z Monaco i Marsylią oraz BTTS Guingamp z Monaco i Lille.

A 39

anttys

Użytkownik
Na początku chciałbym dokonać rozliczenia miesięcznego za październik z typów które tu podałem :

1.Monaco-Lyon powyżej 4,5 żółtych kartek 2,08 ✅✅✅
2.Saint-Etienne-GFCA Ajjacio typ 1 kurs 1,45 ✅✅✅
3.ASSE -1,5 kurs 2,44 ✅✅✅
4.Tuluza-Angers typ X2 kurs 1,87 ✅✅✅
5.Reims-Caen typ over 10 RR azjan kurs 2,00 zwrot
6.Caen-Nantes typ X2 kurs 1,95 ✅✅✅
7.Lorient-Rennes typ BTTS kurs 2,00 ✅✅✅
8.GFCA Ajjacio-Nice typ Nice over 1,5 gola kurs 2,00 ⛔⛔⛔
9.Rennes-PSG PSG wygra do zera 2,30 ✅✅✅

Łączna liczba typów : 9
Trafione : 7
Przegrane :1
Zwrot : 1
Średni kurs 2,01

Myślę że początek w tym dziale mam całkiem udany mam nadzieję że w przyszłym miesiącu skuteczność również da dobrze zarobić ????

A teraz już typy na niedziele !

Nice-Lille typ Nice handicap azjatycki 0.0 kurs 1,60 zwrot

Swoją świetną passę Nicea zakończyła tydzień temu w wyjazdowym meczu z Ajjacio. Grali słabo i przegrali zasłużenie. Moim zdaniem z pewnością wyciągną wnioski z tej porażki i w dzisiejszym meczu zaprezentują się dużo lepiej. Lille zawodzi natomiast na całej linii. W ostatnich 5 spotkaniach zdobyli jedynie 4 punkty. Jeżeli chodzi o ich mecze na wyjeździe w tym sezonie jeszcze nie wygrali na obcym terenie. Swój typ kieruję więc w stronę gospodarzy.

Monaco-Angers typ Monaco czyste konto-NIE kurs 1,83 ⛔⛔⛔

Zespół Monaco jest sporym, niestety negatywnym zaskoczeniem w tym sezonie. Letnie transfery i pozbycie się kilku kluczowych zawodników jest wyjątkowo mocno odczuwalne. Dziś spotkają z rewelacyjnym beniaminkiem Angers. Goście przegrali w tym sezonie tylko 1 mecz, a ich gra jest zarówno skuteczna jak i miła dla oka. Swoją uwagę kieruję w stronę goli, a dokładniej bramek gości. Dziś liczę na to że Monaco straci bramkę. Trudno pomyśleć ale Monaco w tym sezonie nie wygrało w lidze na własnym obiekcie. Zagrali łącznie 5 spotkań i w 3 z nich tracili bramki. Miejmy nadzieję że dziś będzie podobnie. A kurs na to zdarzenie to bajka.

Nantes-OM typ 1x 1,75 ⛔⛔⛔

Podobnie jak kolega wyżej gram przeciwko gospodarzom, natomiast moim zdaniem gospodarze mają całkiem spore szanse na zgarnięcie pełnej puli.
Zespół OM jest pogrążony w głębokim kryzysie i ostatnie pierwsze wyjazdowe zwycięstwo z Lille raczej nie przyniesie wielkiego przełomu. Nantes ostatnio wyraźnie na fali, wygrali 3 mecze z rzędu i a ich gra zupełnie odstawała in plus od tego co pokazywali we wcześniejszych meczach. Kursy wystawione są dosyć zaskakująco i trzeba z tego korzystać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom