>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. Grand Prix Włoch [06-08.09.2013]

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Grand Prix Włoch [06-08.09.2013]
Rozkład jazdy w GP Włoch:
Piątek 6 września 2013
Trening 1 - 10:00
Trening 2 - 14:00

Sobota 7 września 2013
Trening 3 - 11:00
Kwalifikacje - 14:00

Niedziela 8 września 2013
Wyścig 14:00

Informacje o torze:
Nazwa toru: Autodromo Nazionale Monza
Pierwsze Grand Prix: 1950
Długość toru: 5.793km
Liczba okrążeń: 53
Całkowity dystans wyścigu: 306.720km
Rekord toru: 1:21.046
Rekordzista toru: Rubens Barrichello (Ferrari)
Zwycięzca w sezonie 2012: Lewis Hamilton (McLaren)

Na wstępie pragnę zauważyć że zmienił się moderator tego działu, ja jestem tu tylko w zastępstwie, także zachęcam wszystkich użytkowników i pasjonatów tego sportu do aktywności w najbliższych wyścigach bo każdy chyba się domyśla o czym tutaj mówię.

Już w najbliższy weekend odbędzie się 12 runda F1 na mitycznym torze Monza. Ostatni wyścig w Europie po czym środowisko F1 przeniesie się do Azji a później do USA i Brazylii. Czy któryś z kierowców jest w stanie zatrzymać Sebastiana Vettela pędzącego po kolejny tytuł w swojej karierze? Jak poradzi sobie Ferrari na swoim domowym torze? Czy Lewis Hamilton wygra tutaj po raz drugi z rzędu?
Wiemy już na pewno że Ferrari nie dotrzyma tradycji i nie ogłosi składu kierowców na przyszły sezon, także może Felipe Masa w końcu się przełamie i zacznie jeździć jak za najlepszych lat?
Zapraszam do podawania typów wraz z analizami ale także do dyskusji na temat najbliższego wyścigu.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
2 treningi za nami. Pierwszy wygrał Lewis Hamilton w drugim najlepszy czas wykręcił Sebastian Vettel.
Wyniki 1 treningu:

Wyniki 2 treningu:

K 127

kwoko

Użytkownik
Jaka cisza w temacie... to może ja się ośmielę.
Dla mnie betem dnia jest H2H Perez w parze z Ricciardo. 1.84 Marathonbet
Sergio Perez jezdzi bardzo równo, w 9 wyscigach sezonu zajał miejsca 6-11, tylko dwa wystepy miał nieudane. Zawsze dojezdzał do mety! Tylko w 2 wyscigach z 11 Riccardio był wyżej od niego. Jego wyniki są wyraznie gorsze.
W kwalifikacjach DR pojechał wyjatkowo dobrze zdobywajac 7 miejsce startowe, ale Perez jest tuż za nim. Śmiem twierdzic, ze to jednorazowy wyskok i Sergio objedzie go w wyscigu. Patrzac na wyniki treningow - dwa razy Perez lepszy (6-13, 10-17). Patrzac na wyniki GP Włoch sprzed roku: Perez 2 (!), Ricciardo 12, w kwalach 13-15.
Jest value.
Drugi moj bet to Massa w parze z Hulkenbergiem (1.55). Odpowiednio 4 i 3 miejsce startowe.
Dobre miejsce w kwalach Hulkenberga wyglada na jednorazowy wyskok. Roznica klas miedzy kierowcami.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Rzeczywiście, legendarny tor a tu taka cisza ????
Liczba sklasyfikowanych kierowców - Poniżej 18 @2.37 bet365
Ryzyko wystąpienia dzisiaj deszczu nad Mediolanem w każdej kolejnej godzinie wynosi około 50%, więc raczej padać będzie - mniej lub bardziej. Deszcz to większe ryzyko wypadków i nieukończenia zawodów, chociaż oczywiście Monza to głównie długie proste, które w jakimś stopniu wg mnie zmniejszają szansę na stłuczki. Ale mimo wszystko liczę na deszcz. Dodatkowo bardzo ciasna pierwsza szykana po starcie, gdzie zawsze coś się dzieję. Liczę na to, że co najmniej 5 zawodników nie zostanie sklasyfikowanych.
Dodatkowa można lekko przyłożyć na naszych zawodowych zawadiaków - Groszka i Maldonado. Obaj startują ze środka stawki (odpowiednio P13 i P14) co sprzyja różnym historiom w wyścigu. Oceniam szanse na nieukończenie wyścigu przez co najmniej jednego z nich na 80%, dlatego jak coś ,to polecam płaską stawkę na oba typy, ale bez szaleństw.
Zostanie sklasyfikowany?
Romain Grosjean - Nie @4.33 bet365
Pastor Maldonado - Nie @3.25 bet365

Zakończy w Top6 - Kimi Raikkonen @1.72 bet365
Nieudnae Q dla Lotusa, kimi dopiero 11. Raczej powli żegna się z walką o majstra. Nie mniej jednak Lotusy przez praktycznie cały sezon dają d*** w kwalifikacjach, potem nadrabiają to lepiej lub gorzej w wyścigu. Nie wierzę, że Fin nie wyprzedzi tych, których ma przed sobą, a jest tam sporo, dość przypadkowych nazwisk, że tak to ujmę. Top6 jak najbardziej w zasięgu, co buki też przewidują wystawiając kurs na właściwym poziomie w porównaniu do szans.
Pozdro.
EDIT: Czarna niedziela w F1 jak dla mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom