dawid.400
Forum VIP
Grand Prix Włoch [06-08.09.2013]
Rozkład jazdy w GP Włoch:
Piątek 6 września 2013
Trening 1 - 10:00
Trening 2 - 14:00
Sobota 7 września 2013
Trening 3 - 11:00
Kwalifikacje - 14:00
Niedziela 8 września 2013
Wyścig 14:00
Informacje o torze:
Nazwa toru: Autodromo Nazionale Monza
Pierwsze Grand Prix: 1950
Długość toru: 5.793km
Liczba okrążeń: 53
Całkowity dystans wyścigu: 306.720km
Rekord toru: 1:21.046
Rekordzista toru: Rubens Barrichello (Ferrari)
Zwycięzca w sezonie 2012: Lewis Hamilton (McLaren)
Na wstępie pragnę zauważyć że zmienił się moderator tego działu, ja jestem tu tylko w zastępstwie, także zachęcam wszystkich użytkowników i pasjonatów tego sportu do aktywności w najbliższych wyścigach bo każdy chyba się domyśla o czym tutaj mówię.
Już w najbliższy weekend odbędzie się 12 runda F1 na mitycznym torze Monza. Ostatni wyścig w Europie po czym środowisko F1 przeniesie się do Azji a później do USA i Brazylii. Czy któryś z kierowców jest w stanie zatrzymać Sebastiana Vettela pędzącego po kolejny tytuł w swojej karierze? Jak poradzi sobie Ferrari na swoim domowym torze? Czy Lewis Hamilton wygra tutaj po raz drugi z rzędu?
Wiemy już na pewno że Ferrari nie dotrzyma tradycji i nie ogłosi składu kierowców na przyszły sezon, także może Felipe Masa w końcu się przełamie i zacznie jeździć jak za najlepszych lat?
Rozkład jazdy w GP Włoch:
Piątek 6 września 2013
Trening 1 - 10:00
Trening 2 - 14:00
Sobota 7 września 2013
Trening 3 - 11:00
Kwalifikacje - 14:00
Niedziela 8 września 2013
Wyścig 14:00
Informacje o torze:
Nazwa toru: Autodromo Nazionale Monza
Pierwsze Grand Prix: 1950
Długość toru: 5.793km
Liczba okrążeń: 53
Całkowity dystans wyścigu: 306.720km
Rekord toru: 1:21.046
Rekordzista toru: Rubens Barrichello (Ferrari)
Zwycięzca w sezonie 2012: Lewis Hamilton (McLaren)
Na wstępie pragnę zauważyć że zmienił się moderator tego działu, ja jestem tu tylko w zastępstwie, także zachęcam wszystkich użytkowników i pasjonatów tego sportu do aktywności w najbliższych wyścigach bo każdy chyba się domyśla o czym tutaj mówię.
Już w najbliższy weekend odbędzie się 12 runda F1 na mitycznym torze Monza. Ostatni wyścig w Europie po czym środowisko F1 przeniesie się do Azji a później do USA i Brazylii. Czy któryś z kierowców jest w stanie zatrzymać Sebastiana Vettela pędzącego po kolejny tytuł w swojej karierze? Jak poradzi sobie Ferrari na swoim domowym torze? Czy Lewis Hamilton wygra tutaj po raz drugi z rzędu?
Wiemy już na pewno że Ferrari nie dotrzyma tradycji i nie ogłosi składu kierowców na przyszły sezon, także może Felipe Masa w końcu się przełamie i zacznie jeździć jak za najlepszych lat?
Zapraszam do podawania typów wraz z analizami ale także do dyskusji na temat najbliższego wyścigu.