>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11zł za free od betsson

Status
Zamknięty.
andreoid 2

andreoid

Użytkownik
W związku z tym, postanowiliśmy dać Ci 11zł zupełnie za darmo na zakłady w serwisie Betsson.com. Wystarczy, że wyślesz pustego maila na adres [email protected] (*) Postaw na naszych Otrzymasz maila z instrukcją jak aktywować bonus na Betsson.com

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Wysłałem jzu wczoraj i nic. Poza tym był temat juz i chyba go usuneli admini.

ps. zajrzyj do tematu Moneybookers i pomozcie :jupi:

michauek 233

michauek

Forum VIP
11 zł za darmo!

Promocja &#39;11zl za darmo na Betsson.com&#39; zakończyła się. Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział.

Nie załapałes się - odwiedz nas w przyszłosci, planujemy jeszcze lepsze promocje!
Info z poker24.pl

L 0

legolek

Użytkownik
hmmm ciekawy bonus ciekawe czy dla wszystkich właśnie wysłałem maila zobaczę co to i wam napisze jaki jest obrót itp jak mi napiszą ????

aha czyli spóżniłem się szkoda ????

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Jednak prawdziwa!!!

Wczoraj popoludniu wysłałem im mail i dizsiaj mi przyszła instrukcja!

11 zł na koncie! :jupi:

bodi 70

bodi

Użytkownik
to pochwal sie ta instrukcja. Ja bym ten temat usunal :p

Potwierdzam ja tez otrzymalem kod do 11 zl dolaczam screen ---radze Moderowi zwrócic uwagę na posty Robert! ponieważ on dołaczył tu na Forum żeby ferment tylko siac-proszę przejrzec jego posty -bo gośc nabija posty krytykujac tylko ludzi takim powinno dac sie na tym Forum ????

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
robert - po co miałbym klamac? instrukcja nie ma sie co chwalic poniewaz byl tam kod do wklepania i to wszystko, jednorazowy kod...

bodi tez dostal!

pzdr

R 0

robert-15001

Użytkownik
Przeciez W@llace nie mowie ze klamiesz. Tylko wyslalem tego emaila i nic nie dostalem, a jak mowisz o &#39;instrukcji&#39; to mogles ja napisac, nie fatygowalbym sie z wysylaniem emaila ???? *Jezeli jeden kod dla wszystkich. Spokojnie na pewno nic zlego nei mialem na mysli...

Bodi 30 latku bez karty kredytowej, kiedy ty sie zajmujesz rodzina o ktorej wspominales ?
Mianowalbym cie moderatorem, wylapywalbys takich &#39;zlych&#39; ludzi jak ja.
Tak jak Bodi mowi, zapraszam do lektury moich postow, jest ich dopiero ~7, wiec duzo czasu nie trzeba.
Tak na serio to nie zasmiecaj tematu, bo siejesz zamet w temacie i zaczynasz niepotrzebna dyskusje.
Zachecam cie do zapoznania sie z ciekawym materialem bo jest zapewne o tobie ( http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3901940.html ) i przestan wysylac mi jakies chore emaile i pw.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom