>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

11 kolejka Serie A

Status
Zamknięty.
komarr 4

komarr

Forum VIP
Milan - Torino (0-1,5)
typ 1 / kurs 1,80

Druzyna AC Milan w dzisiejszych meczach włoskiej Serie A podejmowac bedzie druzyne Torino. Nikt napewno nie spodziewal sie ze Milan po 10 kolejkach bedzie mial na swoim koncie 13 punktow i zostanie bez wygranej w 5 meczach na San Siro. Taki scenariusz napewno jest najgorszym koszmarem kibicow, trenerow jak i samych zawodnikow. Chude &quot;lata&quot; Milanu juz za nim i po ostatnim meczu z Sampadoria jestem spokojny o wygrana w tym meczu. Po wygranej z Sampadoria 5-1 oraz bardzo dobrej, momentami perfekcyjnej grze Milanu przeciwnik taki jak Torino nie powinien byc przeszkoda na zdobycie 3 punktow. Goscie jedyne 3 punkty w meczach wyjazdowych zdobylo po bitwach z Palermo, Atalanta oraz Lazio. Czy dzisiaj beda stanowic zagrozenie dla potegi europejskiej ? Takie rozwiazanie jest mozliwe lecz w Milanie nikt nie mysli iz cokolwiek moze im odebrac dzisiaj zwyciestwo. Pirlo, Kaka, Gattuso, Seedorf - te nazwiska mowia same za siebie. W pieciu ostatnich meczach miedzy tymid ruzynami czterokrotnie gora byl Milan. Czy tak bedzie i tym razem ? Mam nadzieje iz pilkarze ockneli sie juz z letargu i zaczna gonic czołówke tabeli bo do lidera maja juz 11 punktow straty.

duda 380

duda

Użytkownik
03.11 [20:30] AC Milan - FC Torino
Dzisiaj o godzinie 20:30 na stadionie Milanu, kibice będą oglądać mecz swojej drużyny z Torino. Gospodarze po ostatnim wyjazdowym zwycięstwie nad Sampdorią aż 5:0 są mocno podbudowani. Kibice oczekują wreszcie pierwszego ligowego zwycięstwa na San Siro. Ich statystyka meczy u siebie przedstawia się następująco: 0-3-2. Myślę że Milan wyczerpał już limit swoich remisów i porażek. Mieli się liczyć w walce o mistrzostwo, a co? Zajmują pozycję w środku tabeli z dorobkiem tylko 13 pkt. w 10 meczach i o mistrzostwie mogą już raczej zapomnieć. Ale wciąż mają szansę na wysokie miejsce, pod warunkiem że zaczną w końcu grać. Goście, w 10 meczach zgromadzili 11 pkt. zajmują 12 pozycję, co nie jest takim złym wynikiem, mają szansę na Puchar UEFA, a ich statystyka meczy wyjazdowych 0-3-2. Myślę że przeciętniak nie poradzi sobie z dochodzącym do formy Milanem.
Sądzę że Milan łapie wiatr w żagle i rozpocznie marsz w górę tabeli.
Dzisiaj możliwy także handicap 0:1.
Typ: AC Milan [0:0] ⛔

4nikes 0

4nikes

Użytkownik
03/11-07 AC Milan vs. AC Torino 0:0
Powiedzcie mi co sie dzieje do cholery z tym Milanem... nawet bramki nie strzelili a kupon said bye bye

duda 380

duda

Użytkownik
Nie wiem co z tym Milanem, nie potrafią wygrać u siebie i koniec :/
Tyle kasy przez nich mi poszło w kosz, że aż głowa boli...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom