>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 kolejka Premier League [5-6 listopada 2016]

Status
Zamknięty.
borys333 278

borys333

Użytkownik
Swansea - Manch. Utd.
typ: liczba goli ponad 2,5✅✅✅/ oraz wygrana Swansea⛔⛔⛔
Kursy: 1,80/ oraz 5,45
Unibett

Analiza:

Zmierzą się ze sobą dwa przygasłe kluby. Swansea, która nie może wygrać żadnego spotkania od meczu z Burnley (początek sezonu) oraz nieco lepiej wyglądający Manchester United, którego gra przestaje wyglądać przeciętnie tylko kiepsko!

Czerwone Diabły mają utrudnione zadanie ponieważ kilka dni temu grali trudny wyjazdowy mecz w LE z Fenerbahce, który oczywiście przegrali. Kolejny czyli obecny zagrają na wyjeździe co daje większe szanse Swansea.

W ostatnich dwóch sezonach Premier League między tymi zespołami padało więcej niż dwie bramki. Co ciekawe w tych czterech spotkaniach trzy razy wygrywała Swansea w tym dwa razy w domu. Ostatni mecz wygrali Diabły u siebie wynikiem 2:1

Swansea potrafi strzelać w meczach z drużynami z czołówki nawet w tak fatalnej formie jaką prezentuje. Ostatnie mecze to potwierdzają: Arsenalowi 2 gole; Liverpoolowi 1 gol; City po jednym w dwóch meczach i Chelsea aż 2. Niestety lubi też bramki tracić.
Bilans bramkowy owych zespołów jest kiepski. Swansea +9/-18, Manch. Utd. +13/-12.

Po tak fatalnej serii jaką prezentuje Swansea, dobrze byłoby wykorzystać ten czas i ograć United u siebie, który ostatnio gra słabo i do tego wrócił z wyjazdowego meczu w LE. To dobry moment na zwycięstwo nie wspominając o kursie!

Nie wiem czy mecz będzie bramkostrzelny. Z analizy wnioskuję, że Swansea może zdobywać bramki w tym meczu, a United... sensacją byłoby gdyby nic nie strzelili.
Nie wiem jak zaprezentuje się Swansea. Ja twierdzę, że to dobry moment na zwycięstwo. Mówię jako fan Czerwonych Diabłów ???? No, ale zobaczymy.

W United nie zagrają: Valencia, Smalling, Herrera może też Pogba. Do tego Mourinho ogląda mecz z trybun hehe

Stawiam bramki ponad 2,5. Za dużo ich tracą gospodarze, ale potrafią też strzelać czołówce! Zaryzykuję też na Swansea czysty typ ponieważ rzadko zeespoły ze sobą remisowały.

----&gt; No niestety ryzyko na zwycięstwo gospodarzy nie opłaciło się. Zwróciło mi się za liczbę goli. Swansea gra strasznie przewidywalnie a zawodnicy biegają ciężko, jakby ciężarki 10 kg mieli przywiązane do nóg. Widać, że to poważniejszy problem tej drużyny a nie jakiś tam przypadek tylu porażek ;) Graja jakoś niepewnie.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Co do typu kolegi powyżej wygląda to całkiem całkiem ciekawe. Czemu? Man Utd nie radzi sobie za dobrze, ale w każdym momencie może wypalić tym bardziej, że kadrowo Czerwone Diabły przecież wyglądają bardzo dobrze. Jednak na pewno wyniki poniżej swoich możliwości. Na pewno fakt,że Zlatan nie strzela nie wpływa zbyt dobrze na niego jak i cały zespół.
Arsmofera w ekipie czerwonych Diabłów nie jest za dobra, bo coraz częściej i głośniej się mówi o tym, że już nawet w zimowym okienku transferowym dojdzie do zmian w tym zespole. Mówiąc krótko kilku piłkarzy opuści ten zespół, a takie zamieszania tak naprawdę na początku sezonu nie są zbyt dobre wynikom.
Chociaż jak pisałem podopiecznych The Special One nie można w zadnym wypadku lekceważyć. Ogarnie chociażby ostatnio ekipy Manchesteru City pokazuje, że w tym zespole jest spory potencjał.
Łabędzie owszem grają bardzo słabo. Jednak nie od dzisiaj wiadomo, że ten zespół umie zmobilizować się na wymagających przeciwników i tak pewnie będzie teraz. Gdzie każdy z piłkarzy ekipy gospodarzy bedzis chciał zaprezentować się jak najlepiej. A Łabędzie pokazały, że umieją sprawić problemy dobrym ekipom jak to było chociażby podczas pojedynku z Arsenalem,gdzie byli blisko urwanie punktów wyżej notowanemu rywalowi.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
O United słów kilka.
Nie zachwycają ale nie ma też tragedii o jakiej wszędzie szumią. Owszem presja na klubie jest olbrzymia z 3 powodów: Mourinho, Pogba i Ibrahimovic ;)
Każda kolejka w Anglii pokazuje,że tu mogą być różne zwroty akcji. Ja niestety do tytułu mistrzowskiego typuje Chelsea z prostych przyczyn. Grają tylko w lidze. Jednak pamiętajmy każda ekipa ma spadek formy, ten póki co nie dotknął CFC.
United niby tragicznie ale grają dalej w pucharze, nie wierzę w to,ze nie wyjdą z grupy w LE. W lidze dopiero 8 miejsce ale warte odnotowania jest to,że mają za sobą już ciężkie wyjazdy. Co mogę zarzucić Diabełkom? Straty punktów ze Stoke i Burnley.
Ja mam nadzieję,ze w końcu Mou zacznie mocniej stawiać na Carricka! Dzisiaj liczę,że United wygra dlatego pobieram.
MU wygra i obie strzelą bramkę
3.20
STS
W Walii nigdy nie grało sie United łatwo ale liczę na fakt,że zepną się i zagrają na miarę swoich możliwości. Sam Pep zapewne przekonuje się na własnej skórze jaka przepaść jest w rywalizacji o mistrzostwo w Anglii a jak w Niemczech czy Hiszpanii.
Gadanie,że Łabędzie będą chciały się pokazać trochę mnie bawi bo napisane jest to tak jakby United nie zależało na poprawieniu wizerunku.
Najgorsze jest to,że sam Mourinho nie wie na kogo stawiać bo tak rotuje składem,że chyba sam się w tym gubi i na bank dlatego chce uszczuplić kadrę. Tylko po to aby ułatwić sobie pracę ;)

emson88 38

emson88

Użytkownik
Swensea - Manchester United
Pierwsza połowa: over 1,5✅✅✅
2,62 bet365
Wierzę, że Mourinho wyciągnie wnioski i wbije do głowy piłkarzom, że mają ewentualnego zwycięstwa bronić, niż gonić zanim do ostatniego gwizdka. Jose w Chelsea był specjalistą od obrony, a jak widać odrabianie strat nie wychodzi najlepiej. Szczególnie razi brak skuteczności, gdyż United kreuje sporo akcji, ale wykończenie jest fatalne. Nie ma co &quot;gdybać&quot;, ale przez zmarnowane setki, krytyce ulegają również inni, w tym sam Jose. Ile miał ich Zlatan i Pogba? Piłkarze tego kalibru muszą wreszcie się odblokować i dla niektórych z nich, kluczowym momentem może być mecz z Łabędziami. Swansea gra słabo. Z przyjemnością oglądałem ten zespół dwa sezony temu, ale teraz to już zupełnie inna bajka. Najwidoczniej w Premier League panuje zwyczaj &quot;objawienia&quot; dla przeciętniaków. Swansea, potem Crystal Palace i rok temu Leicester. Poza atutem własnego stadionu, nie widzę u gospodarzy niczego, co mogłoby zagrozić Manchesterowi. Dziś wielka chwila dla Jose i jego podopiecznych. Dominacja od pierwszych minut. Przynajmniej taką mam nadzieję ;)

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Hull - Southampton -&gt; Southampton powyżej 5.5 rzutów rożnych @1.72 10 kornerów
Faworytem tego pojedynku jest ekipa &quot;Świętych&quot;, która obecnie zajmuje 10. miejsce w tabeli, gospodarze tego meczu, Hull, są dopiero na 18. miejscu. Ale idę w kornery, ponieważ Southampton lubi je nabijać, w ostatnich meczach po stronie kornerów Świętych znalazły się cyferki: 9 z Interem, 7 z Chelsea, 5 z Sunderlandem, 3 z City, 7 z Interem, 8 z Burnley. Zatem z ostatnich meczów, tylko 2 razy nie pokryli tego overa (mecz z City wiadomo jak wyglądał, City ich miażdżyło, także o kornery było ciężko). Tutaj uważam, że Southampton przejmie inicjatywę od początku meczu i będzie atakował, nabijając kornery.
Liverpool - Watford -&gt; pierwsze 10. min, powyżej 0.5 rożnego @1.53 korner w 9&#39;
Kurs nie jest zachwycający, ale do jakiegoś dubla w sam raz. Liverpool gra bardzo ofensywnie, zazwyczaj od razu przechodzą do ataku, taki styl preferuje Klopp i wychodzi im to bardzo fajnie, wyniki za tym przemawiają, ponieważ są na 4. miejscu w tabeli, co za tym idzie - faworytem dzisiejszego meczu są gospodarze. I to oni powinni od razu ruszyć na rywala, siłę w ofensywie mają, zatem korner w pierwszych 10 minutach nie powinien być problemem.
Leicester - West Brom -&gt; Leicester: czyste konto - NIE @1.66
Lisy całą swoją siłę rzucają na Ligę Mistrzów w tygodniu, West Brom w pucharach nie gra, zatem mogą skupić się na lidze angielskiej. Leicester w tygodniu, w LM, a Leicester w lidze, to dwie różne ekipy. Sam trener mówił o tym, że skupiają się na LM, zatem dlaczego mieliby dzisiaj nie stracić bramki? West Brom szału nie robi, ale po 10. kolejkach mają 10 bramek, co łatwo wyliczyć, że daje 1 bramkę na mecz. Po 10 rozegranych kolejkach, West Brom trafiał bramkę w 7 meczach, nie zdołali pokonać bramkarza rywali tylko w meczach z M&#39;boro, B&#39;mouth oraz City. Biorąc pod uwagę fakt, że Lisy są po LM, a West Brom musi walczyć o ligę, jak o życie, myślę, że chociaż jedną bramkę uda im się zdobyć.

Otrzymane punkty reputacji: +12
L 15

lovejuice

Użytkownik
Nie zgodzę się z twierdzeniem, że spadek formy nie dotknął CFC- przed serią 5 zwycięstw mieli 4 mecze bez wygranej; remis, przegrana, remis, przegrana. Prawdziwy test drużyn dopiero przyjdzie w okresie świątecznym i dopiero wtedy moim zdaniem będzie można typować faworyta do wygrania ligi.

borys333 278

borys333

Użytkownik
Leicester - W.B.A.
Typ: obydwie drużyny zdobędą bramki✅✅✅
Kurs: 2.02
Unibett

Analiza:

Mam przeczucie, że mecz będzie ciekawy, ale zobaczymy.
Lubię Leicester oraz ich styl gry. Nie zawsze strzelaja bramki, ale ładnie grają. W LM radzą sobie bezbłednie, ale w Premier League bywa różnie. U siebie jednak są mocni i punty zdobywają. Spójrzcie na ich mecze domowe, zwycięstwa i remisy. Wszystkie porażki w lidze odbyły się na wyjeździe.

Z West B. jest nieco inaczej. Właściwie to rzuca mi się w oczy fakt, że niemal zawsze zdobędą tego gola w meczu. Na wyjeździe w 6 spotkaniach ligowych nie zdobyli tylko raz bramki, grali wtedy z Bournemouth.
Nigdy w pełni nie poznałem tej drużyny, ale pamiętam, że lubiła strzelać bramki. Grają jednak z Leicester, mecz oglądnę więc pomyślałem, że coś przeanalizuję.

W statystykach między obiema drużynami padała masa bramek. Ostatni ich mecz Leicester grał w domu i padł remis 2:2 w tym 3 bramki w I połowie meczu.

Patrząc na ich historie spotkań i masę bramek i to, że WBA potrafi przynajmniej jedną na mecz ustrzelić, a Leicester w domu ciągle zdobywa ligowe punkty, skłonie się do typu, że oba zespoły zdobędą bramki.

Następne ligowe spotkania za ponad 2 tygodnie! Wczorajsze spotkania były bramkostrzelne, więc niech się chłopaki i dziś nastrzelają.

Zobaczymy co z tego będzie. Ja zaryzykuję ten typ. Kurs dobry, podoba mi się. Oby spotkanie było równie dobre.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Co do &quot;wykartkowywania&quot;. Często widzę posty jak ktoś pisze że dany zawodnik kartkę dostanie, żeby być zawieszony na dany mecz a być dostępny na mecz z teoretycznie mocniejszym rywalem. Tylko często też widzę że typy są na minus więc czy na pewno trenerzy tak kombinują? Kiedy ostatni raz coś takiego miało miejsce, że piłkarz typowo dostał kartkę żeby być zawieszony w następnej kolejce?
Kolejny przykład &#39;wykartkowania&#39; się - dzisiejsza kartka Luisa Suareza w 88 minucie.
Sam zawodnik po meczu mówił tak: &quot;Żółta kartka nie jest zła, bo dzięki temu będę mógł zagrać na Anoeta oraz z Realem Madryt&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom