>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 Kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
Oto spotaknia 11 kolejki francuskiej Ligue 1:

Kursy: bwin
Zapraszam do dyskusji na teamt meczów 11 kolejki francuskiej Ligue 1 pisania analiz lub uwag kto zna się na lidze francuskiej zachęcam do wypowiadania sie w tym temacie... ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
W oko wpadł mi typ że Sochoux nie strzeli gola bramkarzowi Nancy.Gospodarze tego meczu czyli Nancy stracili dotychczas tylko 6 goli zaś Sochoux strzeliło 8 bramek wiec nie za wiele.Nancy w tym sezonie wszystkich zaskakuje i jest bardzo groźne.Drugi niedzielny mecz to pojedynek dwóch najbardziej zaskoczonych drużyny w tym sezonie.Marsylia i Lens miały walczyc o czołowe miejsca a tu jak narazie znajduja się w dolnych rejonach tabeli w tym meczu przewiduje under 2.5 gola

R 0

robi11

Użytkownik
nancy-sochaux 1

nancy na niesamowitej fali ???? co tu duzo pisac jak sie jest na fali to sie wygrywa wszystko i mysle ze tutaj nie bedzie niespodzianki

sutek 79

sutek

Forum VIP
nancy-sochaux 1

nancy na niesamowitej fali ???? co tu duzo pisac jak sie jest na fali to sie wygrywa wszystko i mysle ze tutaj nie bedzie niespodzianki
Napisałeś bardzo treściwa analiza ???? Moim skromnym zdaniem Nancy okaże się zespołem lepszym od Sochoux.Nancy jest w &quot;gazie&quot; zajmuje drugie miejsce w tabeli wyprzedza ich tylko Lyon warto dodać że obie te drużyny mają taka sama ilosc punktów przy czym Nancy ma jeden zaległy mecz do rozegrania.Wydaje mi się że Sochoux bedzie miala spore trudnosci ze strzelniem chociaż jednego gola w tym meczu.Stawiam 2:0 dla gospodarzy

sutek 79

sutek

Forum VIP
21 października 2007

Nancy -Sochaux 1 : 1

Marsylia -Lens 1 : 0

20 października 2007

Auxerre -Lorient 5 : 3

Nice -Metz 3 : 1

Caen -Lille 1 : 0

Rennes -Le Mans 3 : 0

Toulouse -St. Etienne 0 : 2