>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11. kolejka LaLiga 2025/2026 [31.10.2025 - 3.11.2025]

neutralny 757,9K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Real Madryt - Valencia
Real handicap -1,5 @1,57 betters

Po wygranym El Clasico nie wyobrażam sobie, aby Real w takiej formie i tak nagrzany miał stracić punkty z Valencią, która znajduje się w strefie spadkowej a na wyjeździe nie wygrała jeszcze meczu.
U Królewskich coraz większa głębia składu, Alonso ma możliwości zmiany, które nie mają dużego wpływu na prezentowany poziom. Zwycięstwo z Barcą straci znaczenie, jeśli Real w takich meczach straci punkty i myślę, że Xabi będzie to wciskał do głów swoim zawodnikom.
Odnośnie statystyk z tego sezonu ciężko się do czegoś doczepić. Real na Beenabeu wygrywa wszystko jak leci, niezależnie od rozgrywek, Nietoperze jak już wspomniałem poza domem bez wygranej z dwoma remisami. Ciężko upatrywać tu jakichkolwiek nadziei dla gości na korzystny wynik. Do tego biorąc pod uwagę wcześniejsze sezony i to co działo się najczęściej na Mestalla gospodarze nie będą mieli skrupułów, aby wygrać wysoko.

successful 3,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Real - Valencia
Typ: Betbuilder: Real wygra + Valencia poniżej 1.5 gola + 1X w 1. połowie + Real strzeli w 2. połowie
@1.60 Admiralbet

Real dzięki ostatniemu El Clasico stał się dość wyraźnym liderem La Liga. Przed tygodniem pokonał Barcę 2:1, oddając przy tym 10 celnych strzałów i wykonując 12 rzutów różnych. W ten sposób oddalił się od wicelidera, którym nadal jest Barcelona, na pięć punktów. I z dużym prawdopodobieństwem przewaga ta pozostanie. Valencia niewiele pokazuje w tym sezonie - jest w strefie spadkowej, a pod względem meczów wyjazdowych góruje jedynie nad Osasuną, która jak dotąd w delegacjach nie zdobyła jeszcze ani jednego punktu. Uważam, że ten mecz będzie pod kontrolą Realu przez większość jego przebiegu i Królewscy powinni odnieść tu spokojne zwycięstwo. Warto dodać, że od początku maja tylko raz madrytczycy na Estadio Santiago Bernabeu gościli rywala, który strzelił więcej niż jedną bramkę w meczu. Sądzę, że ta sztuka nie uda się Valencii.

Otrzymane punkty reputacji: +404
Ardnas 166,3K

Ardnas

Użytkownik
⚽ Real Madryt - Valencia
Valencia - GOL
1,77 w Betclic

Jak znam La Ligę to dwóch wariatów typu Sevilla/Valencia versus Real/Barca to najczęściej szalone mecze. Wynik typu 5:1, 8:2, 4:4, nawet mnie nie zdziwi. Będąc z Wami zupełnie szczery rzuciłem okiem 👁 , na sobotnie PIERWSZOLISTOPADOWE spotkania i większość zestawień wygląda rzeczywiście na dość "zacięte". Przede wszystkim mając to na uwadze, że w "NEXT WEEK" mamy "szapions lik".
Nie wiem jakim cudem ta Valencia okupuje 18 miejsce w tabeli, ale o tym już nie raz wspomniałem przy wcześniejszych analizach. Niby w dole ciasno, ale Valencia na ten moment moim zdaniem to jest jakieś top 8 ligi hiszpańskiej. Potracili punkty w niezwykle "kuriozalny" sposób, ale nie mi to oceniać. Dlatego są tu gdzie są. Z perspektywy Realu to w lidze krajowej mają bezpieczną pozycję zresztą podobnie jak i w Lidze Mistrzów gdzie spotkają się w szlagierze z Liverpoolem (gdzie pewnie "buki" rzucą promo, a skończy się na nic nie znaczącym remisie typu 0:0/1:1). Ale jak będzie to się okaże, w wielkim skrócie to oba (czyt. Bat 🦇 ) kluby = MUST WIN = porażka im kompletnie wisi i powiewa - NICZYM NAJWIĘKSZA NA ŚWIECIE FLAGA AZEJEBRDŻANU. Pozdro!

AKA (czyt. Ej Kej Ej) = [*] + ⚰ + 🔥 + 😪 + 🤝

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom