>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

11. kolejka Eredivisie/12. Jupiler Pro League (28 - 39.10)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Kolejny weekend z Bene(luxem) przed nami. Tym razem zapowiada się więcej ciekawych spotkań i miejmy nadzieję kilka przełamań. Na pewno liczę na zwycięstwo Joden - w końcu. Poza tym hitem w Holandii będzie spotkanie Twente z PSV, jest to jeden z istotniejszych pojedynków w sezonie. Kolejka w Belgii wygląda jednak dużo ciekawiej, a szczególnie pojedynki: Mechelen v Westerlo, St. Truidense v Standard czy też Club Brugge v Genk. Na pewno trzeba będzie dłużej posiedzieć przy analizie tych spotkań.

Zapraszam do wspólnej analizy :!:

A 19

adzi0

Użytkownik
Taka analiza na szybko, bo za ponad godzinę zacznie się mecz otwierający 11 kolejkę Eredivisie.
W tym spotkaniu do Bredy przybędą piłkarze z Venlo. Oba zespoły nie pokazują nic szczególnego w tym sezonie, nie ma co się oszukiwać i &#39;dzięki&#39; temu siedzą na ogonie tabeli.
Piłkarzą z NAC idzie trochę lepiej, zajmują 14 pozycję w tabeli z dorobkiem 10 pkt, bilansem bramkowym 14:18. Ogólny bilans wygląda następująco:3-1-6, natomiast u siebie 2-1-2[6:6]. Nie ma w tym nic specjalnego... Ostatnie 3 spotkania kończyły się 2 razy porażką i raz zwycięstwem. Uważam, że na uwagę zasługuje mecz z Rodą[3:4]. Zespół z Bredy pokazał w tym meczu zęby. U siebie zwyciężyli Excelsior[2:0], mimo wszystko, zajmują oni ostatnie miejsce w tabeli lecz VVV też jest kandydatem do spadku, więc nie widzę tu przeciwwskazań aby gości odprawić z kwitkiem.
Zespół VVV Venlo w tym sezonie prezentuje bardzo słaby poziom. Jak już wspominałem wcześniej, zajmują oni przedostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 6 pkt. i bliansem bramkowym [11:26]. Bilans ogólny spotkań to:1-3-6, a wyjazdowy: 0-0-4 [1:14]. Statystyki trochę szokujące. Nie można zapominać o ostanim meczu z Waalwijk wygranym(!) 4:1. Pozostałe 2 mecze to porażki z Feyenoordem i Dusseldorfem(towarzyski) - odpowiednio 0:4 i 0:4.
Oba zespoły bez żadnych poważniejszych kontuzji, zapewne w swoich podstawowych składach. Jeżeli piłkarze z Bredy chcą zatrzymać obcenego trenera na swoim stanowisku to muszą wygrać, co ich dodatkowo motywuje do zgarnięcia 3 pkt.
Już ostatnim argumentem opowiadającym za NAC jest bilans H2H. Wygląda on następująco: 4-1-0 na korzyść Bredy.
Uważam, że mecz bardzo pewny a kurs i nie taki najgorszy do zagrania.
BREDA - VENLO 1 1,45 3-1 ✅✅✅

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Breda - Venlo
Over 4.5 gola
4.00
Sportingbet

Dzisiaj o godzinie dwudziestej zero zero zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w pierwszej lidze holenderskiej. Zmierzy się ze sobą NAC Breda i VVV Venlo. Jest to mecz w ramach jedenastej kolejki spotkań. Goscie po dziesięciu meczach zajmują siedemaste miejsce z dorobkiem sześciu punktów. W bramkach mają bilans jedenaście do dwudziestu sześciu. W dziesięciu meczach mieli aż 7 razy over 3.5 gola i 3 razy over 4.5 gola. Jest to jedna z najbardziej overowych ekip w lidze. Gospdoarze są zaledwie kilka oczek wyżej od dzisiejszych rywali. Zajmują czternaste miejsce z dorobkiem dziesięciu punktów. W bramkach mają bilans czternaście do osiemnastu. Na dziesięć meczy mieli cztery razy over 3.5 gola i jeden raz over 4.5 gola. Moim zdaniem w dzisiejszym meczu nie zabraknie goli. Zagrają ekipy z dołu tabeli, którym trzy punkty są na wagę złota. Stawiam 3:2 dla gospodarzy.

wynik 3-1 ⛔

A 19

adzi0

Użytkownik
Rzucę kolejną analizę... Do Enschede przyjedzie PSV. Bardzo ciekawy mecz, zespołu, który w tym sezonie, jak dla mnie, potrafi pograć w fajną piłkę i jak dla mnie to co kolejkę warto coś na nich zagrać, bo widać, że w tym sezonie nie odpuszczą. Mowa oczywiście o Twente. W tym sezonie, uważam, że PSV jak nie siebie gra co najwyżej dobrze, ale na mistrza im to nie wystarczy...
Twente przystąpi do tego spotkania bez kontuzjowanego oczywiście Chadila. W zespole panują wysokie morale, bowiem świetnie nie idzie im tylko w lidze ale i w Europie. Twente plasuje się na pozycji 3, z dorobkiem 21pkt. i bilansem bramek 26:10. Bilans ogólny spotkań to: 6-3-1. Co najlepsze, PSV zajmuje 2 miejsce, z taką samą ilością punktów, bilansem ogólnym, natomiast różni się tylko bilans bramek 27:11. To wszystko dodaje dodatkowego smaczku temu spotkaniu. Twente u siebie ma jeden mecz mniej niż inne zespoły, co daje mu bialns 3-1-0 i 13:5, a to świadczy, że u siebie jeszcze ani razu nie przegrali[niestety nic nie trwa wiecznie]. Mecze PSV wyjazdowe przysparzają im nielada kłopotu, bowiem wygląda to następująco: 2-2-1 10:7. Nic specjalnego, do tego, grają na dużo z tyłu.
Drużyna z Enschede w ostatnich 3 meczach wygrała 2 razy i raz zremisowała. U siebie z Genemuiden w ramach pucharu Holandii(4:3), następnie jest remis z Groningen na wyjeździe(1:1) i wysoka wygrana w Danii z Odense w LE(4:1). Ajax w ostatnich 3 meczach również wygrał 2 razy i raz zremisował. Puchar Holandii z Rodą (4:1), remis z Feyenooredem 1:1 i wygrana w Zagrzebiu z Dynanem w LM. Można powiedzieć, że oba zespoły idą cały czas łeb w łeb. Statyski H2H wyglądają następująco: Twente wygrywało 4 razy, podział punktów następował 10 razy, a PSV wygrywało 5 razy. W tym sezonie i Twente i PSV 6 razy ugrywało ponad 2.5 gola/mecz i 4 razy poniżej 2.5 gola/mecz. Znów taka sama statystyka. W PSV może jeszcze nie wystąpić lewy obrońca Erik Pieters, do tego trener PSV nie skorzysta z Tytonia i Hutchinsona.
Podusmowując, uważam, że jest to trudny mecz do wytypowania... Jednakowe statystki po obu stronach... Za Twente przemawia atut własnego boiska i brak 3 piłkarzy Ajaxu. Natomiast za gośćmi przepowiada marka, która w tym sezonie, co prawda nic takiego szczególnego nie pokazała.
Osobiście uważam tu 3 typy:
Twente - PSV 1
Twente - PSV X ✅
Twente - PSV over 2.5 gola ✅
Oczywiście tą jedynkę można zagrać z podpurką. Ja osobiście skusiłem się na over. Zobaczymy co z tego będzie, bardzo ciekawy mecz się zapowiada, w końcu szlagier...

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Heerenven - Ado Den Haag
Over 4.5 gola
3.70

Dzisiaj o godzinie dziewiętnastej czterdzieści pięć zostanie rozegrane bardzo interesujące spotkanie w pierwszej lidze holenderskiej. Zmierzy się ze sobą SC Heerenveen i Ado Den Haag. Jest to mecz w ramach dziesiątej kolejki spotkań. Gospodarze po dziewięciu meczach plasują się na ósmym miejscu w ligowej tabeli. Zgromadzili na swoim koncie czternaście punktów. Co ciekawe są obok Ajaxu najbardziej remisującą drużyną w lidze (pięć razy dzielili się punktami z rywalami). Jeśli chodzi o over 4.5 gola to mieli na dziewięć meczy trzy razy +4.5 gola (33% meczy). Goscie sezon zaczęli słabiej od Heerenveen. Zajmują po dziewięciu meczach jedenastą pozycję z dorobkiem trzynastu oczek. W bramkach mają bilans 14-17 i zaliczyli 3 razy over 4.5 gola. Spotkają się dwie overowe ekipy w overowej lidze holenderskiej. Zapowiada się ostre strzelanie. Stawiam na over 4.5 gola i dokładny wynik 4:2 dla gospodarzy.

sparta 309

sparta

Użytkownik
Anderlecht - Lierse
Typ:
1 Kurs: 1.14
Pewniak. W tygodniu Anderlecht odpadł z pucharu Belgii przegrywając u siebie z 3 ligowcem, patrząc na skład to zagrali tak: rezerwowy bramkarz, obrona bez zmian, pomoc i atak to praktycznie sami zmiennicy. Teraz podejmują Lierse. Również słaby zespół i nie wierze by Anderlecht przed własną publicznością nie pokazał się z pozytywnej strony po blamażu w pucharze. Dwa razy cuda się nie zdarzają. Pewna wygrana Anderlechtu. Lierse w pucharze pokonało na wyjeździe Genk, patrząc na ich skład były tylko drobne korekty w Lierse więc mogą być bardziej zmęczeni niż Anderlecht. Club Brugge przegrało 4:5, Gent przegrywa obecnie 1:0 (70min jest jak to piszę) więc jest szansa odskoczyć rywalom

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Szkoda, że wczoraj cały dzień poza domem bo bardzo fajne wyniki były w Eredivisie, lecz postaramy się wykorzystać dzisiejszy dzień, a mecze są ku temu kapitalne.

Heracles - AZ

Czas na pierwszą porażkę AZ od kilku kolejek. AZ strasznie osłabione przyjedzie do Almelo, a sztuczna murawa w Almelo to cholernie ciężki teren. Napisze tylko tak; w AZ braki wyglądają tak: Marcellis, Holman (występ pod znakiem zapytania), Falkenburg, Elm, Beerens (występ pod znakiem zapytania, nie do końca sprawny), Poulsen... szpital w AZ i trzeba to wykorzystać ! Bilans Heraclesu z AZ to 2-2-2. Heracles gra u siebie bardzo pewnie i skutecznie, a AZ powoli łapie zadyszkę. To już nie to AZ co sprzed 5 kolejek (szpital robi swoje)... Taką okazję Heracles po prostu musi wykorzystać.
- Heracles - AZ 1 @ 2.95 ⛔
- Heracles - AZ 1X @ 1.56 ⛔
- Over 2,5 @ 1.55 ⛔

Naprawdę warto dziś próbować na Heracles, ładne kursy a duże prawdopodobieństwo trafienia ;)
Do tego polecam próbować na Vitesse ✅ i Groningen DNB ✅. Nie mam teraz niestety za dużo czasu na pisanie dlaczego, więc ujmę to krótko: Vitesse na fali a De Graafschap to odpowiedni przeciwnik gdzie można zgarnąć punkty. Bony w wyśmienitej formie więc warto też próbować, że strzeli ✅ ;) Groningen jest dla mnie faworytem z Feyenoordem. Drużyna Koemana dała mega plamy w pucharze, to jeszcze nie jest ekipa która potrafi grać na wysokim poziomie kilka spotkań, takie wpadki będą się regularnie zdarzały. Groningen u siebie bardzo mocny (wygrana z Ajaksem, remis z Twente)... solidna drużyna u siebie która coraz lepiej zaczyna funkcjonować po stracie Matavza.
Heracles jednak betem dnia w Eredivisie jak dla mnie ! ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Ajax trochę przekonywująca jest Twoja analiza, ale jeśli AZ ma aspiracje na tytuł w Holandii musi walczyć z osłabieniami i z trudnymi rywalami na ich terenie. Ja osobiście uważam, że Alkmaar powalczy w tym meczu i wygra jakieś 0:1, czy 1:2. Dobrym typem byłby chyba over 2,5, choć znawcą od Eredivise nie jestem. Heracles zagrał 5 meczu u siebie, z tym 3 ma wygrane. Zgadza się, ale wszystkie 3 wygrane to z drużynami, które znajdują się niżej w tabeli niż oni. A jak przyszedł mecz z Ajaxem czy Feyenordem to juz kolorowo nie było, a jak wiemy AZ jest najlepszą drużyną w lidze. Druga sprawa to Alkmaar gra nieźle na wyjazdach. Przegrana z Twente i remis z Ajaxem, czyli to można nazwać ciężkim terenem. Jak dla mnie bezapelacyjne zwycięstwo AZ!

Heracles - AZ 2 @ 2,54 [Pinnacle]

kadwa 53

kadwa

Użytkownik
Spotkanie: Nijmegen - Utrecht
Typ: under 2,5 gola @ 2,20
bet365
Jedni jak i drudzy zapewne spotkanie będą chcieli bardzo wygrać, co za tym idzie przystąpią lekko do meczu stremowani. Utrecht po lekkiej kompromitacji u siebie z Heerenveen tym spotkaniem będzie chciał pokazać, że jednak coś powalczy w lidze, jednak nie pokuszę się tutaj o stawianie na ich zwycięstwo, bo mimo, że gospodarze są obecnie w fatalnej formie (na 6 ostatnich meczy nie wygrali, anie jednego), to na swoim boisku boisku grają całkiem, całkiem i w końcu mogą się przełamać. Patrząc na statystyki bramkowe - zdobyli 5 i stracili 6 bramek w 6 meczach na swoim terenie, co daje około 2 bramki na mecz. Goście na wyjazdach średnio też zdobywają 2 bramki na mecz. Liczę tutaj na wyrównaną grę i duże zamieszanie w środku pola. Sądzę, że dzisiejszy mecz zakończy się wynikiem 1-0 dla którejś z drużyn.
Na 10 ostatnich meczy pomiędzy tymi drużynami under wszedł 7 razy, mam nadzieje, że i tym razem się to powtórzy, a matematyka nie zawiedzie.
Początek spotkania już za chwilę, bo o 14.30.

K 23

kajzer

Użytkownik
Heracles-Alkmaar

Typ:2
Kurs:2.50

I kolejny mecz z dość wysokim kursem tym razem zabrałem się za ligę holenderską gdzie za troszeczkę ponad godzinę rozpocznie się pojedynek pomiędzy Heraklesem a AZ Alkmaar. Jak na razie obydwie drużyny spisują się dość dobrze w lidze zwłaszcza goście, którzy są aktualnymi liderami ligi z 25 punktami na koncie jak na razie na 10 spotkań wygrali aż 8 przegrywając zaledwie jeden raz. Gospodarze natomiast w ligowej tabeli są na 8 pozycji co na ich możliwości jest znakomitym wynikiem i myślę, że kibice są bardzo mile zaskoczeni. Niestety z drużynami takimi jak Alkmaar raczej nie mają większych szans ale na pewno będą dzielnie walczyć. Myślę, ze warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest naprawdę wysoki a goście znajdują się wy wysokiej formie.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Heracles-Alkmaar

Typ:2
Kurs:2.50

I kolejny mecz z dość wysokim kursem tym razem zabrałem się za ligę holenderską gdzie za troszeczkę ponad godzinę rozpocznie się pojedynek pomiędzy Heraklesem a AZ Alkmaar. Jak na razie obydwie drużyny spisują się dość dobrze w lidze zwłaszcza goście, którzy są aktualnymi liderami ligi z 25 punktami na koncie jak na razie na 10 spotkań wygrali aż 8 przegrywając zaledwie jeden raz. Gospodarze natomiast w ligowej tabeli są na 8 pozycji co na ich możliwości jest znakomitym wynikiem i myślę, że kibice są bardzo mile zaskoczeni. Niestety z drużynami takimi jak Alkmaar raczej nie mają większych szans ale na pewno będą dzielnie walczyć. Myślę, ze warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest naprawdę wysoki a goście znajdują się wy wysokiej formie.
Masło maślane, dużo tekstu, mało przydatnych faktów.
&quot;Gospodarze natomiast w ligowej tabeli są na 8 pozycji co na ich możliwości jest znakomitym wynikiem i myślę, że kibice są bardzo mile zaskoczeni.&quot;
To dość normalny wynik jak na Heracles, żadne zaskoczenie.
Niestety z drużynami takimi jak Alkmaar raczej nie mają większych szans ale na pewno będą dzielnie walczyć.
To nie mają większych szans czy powalczą?
Rozumiem, że może być brak argumentów, ale w takim przypadku chyba lepiej napisać; po prostu przeczucie mówi mi, że będzie tak.
Bo to ani nie analiza, ani nie opis... :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom