>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11. kolejka Ekstraklasy (2-4.10.2015)

Status
Zamknięty.
mizeriowy 112

mizeriowy

Użytkownik
Ruch - Pogoń Typ: 2 DNB @1,94 Pinnacle 1/3 ✅
Do Chorzowa przyjeżdża jak na razie niepokonana Pogoń, zespół ze Szczecina zaskakuje wysoką formą od początku sezonu. Ruchowi ostatnio kompletnie nie idzie, wyjazdowe porażki nie dziwią aż tak bardzo, bo to nie jest mocna strona Ruchu, ale tak słabe spotkanie z Legią u siebie nie wystawia najlepszego świadectwa tej drużynie, zwłaszcza, że Legia zgubiła formę z początku sezonu.
Dla Pogoni nie zagra Dwaliszwili i prawdopodobnie Małecki.
Jagiellonia - Lechia Typ: BTS TAK @1,8 Otobet 1/3 ⛔ no bez jaj, 2 idealne sytuacje do tego karny a bramki nie ma
Jaga w 8/10 meczy BTS, Lechia 7/10. Historia spotkań między zespołami to też prawie same BTS-y Oba zespoły mają duży potencjał w ataku, mają zawodników, którzy potrafią dobrze uderzyć z dystansu. W ostatnim meczu ofensywa Jagi już nie wyglądała tak dobrze, ale rywal był trudny i grał u siebie, w domu jednak Jagiellonia potrafi być groźna i stwarza dużo sytuacji. Gra Lechii też ostatnio wygląda lepiej.
Termalica - Górnik Łęczna Typ 1 @2,14 Pinnacle 1/3 ⛔ żeby z osłabionym Górnikiem nie dać rady..
Termalica ostatnio świetnie się spisuje, gra wygląda naprawdę dobrze, u siebie niepokonani, jeden remis z Pogonią, reszta spotkań wygrana bardzo pewnie. Mnie gra Górnika się nie podoba i jeszcze przyjeżdżają osłabieni przez czerwone kartki. Gram ostrożnie bo Termalica jeszcze nigdy nie wygrała z Górnikiem.
Cracovia - Lech Typ: 1 DNB @2,19 Pinnacle 1/3 ✅ piłkarze Lecha nie zawodzą ????
Świetny kurs na Cracovię. Lech przeceniany od początku sezonu, na razie nie widać końca złej passy, we wczorajszym meczu LE można było zobaczyć sporo niedokładnych podań i błędów graczy Lecha. Sam mecz w środku tygodnia też nie powinien mieć dobrego wpływu na ich dyspozycję w tym spotkaniu. W Lechu zapomnieli jak trafiać do siatki, od początku sezonu zdobyli 6 goli.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Ruch - Pogoń over 2 @ 1.72 Pinnacle 1.68 Bet365 ZWROT dzięki sędziom
Oddsmakerzy nie doceniają tej naszej ligi pod względem overów. Ruch zawsze strzela u siebie, do tego obrona Portowców nie wyglądała najlepiej w meczu z Jagą, gdzie goście mieli sporo sytuacji. Ruch w obronie to również dramat, Grodzicki z Kojem to nie są na pewno stoperzy na ekstraklasę. W obu zespołach mają zawodników, którzy potrafią strzelać. Ostatnio w niezłej formie Stępiński, fajnie prezentuję się Mazek, a dużo ofensywie daje na dziesiątce Lipski. Zieńczuk zawsze groźne stałe fragmenty, więc i z tego mogą paść bramki. Pogoń nie przegrała jeszcze meczu w tym sezonie. W ostatnich ośmiu spotkaniach podopiecznych Czesia był BTS. Siła ofensywna jak na naszą ligę niezła, Zwoliński-Aka-Frączczak potrafią strzelać i asystować. Bardzo przyjemny kurs, a przy dwóch bramkach mamy zwrot. Polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +9
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk
typ: over 2,5 @ 1,92
fortuna
Drugie piątkowe spotkanie to pojedynek Jagiellonii Białystok z Lechią Gdańsk. Patrząc na przebieg spotkań tych ekip to zawsze zarówno jedni jak i drudzy strzelali minimum po golu w każdym spotkaniu. W tym sezonie w meczach tych ekip też dość często pada sporo bramek. Choć by porażka Jagiellonii 1-3 ze Śląskiem Wrocław, 1-2 z Pogonią Szczecin. Z kolei ostatnich trzech meczach z udziałem Lechii Gdańsk padło aż dwanaście bramek. 1-2 z Piastem Gliwice, 1-4 z Legią Warszawa i w ostatniej kolejce wygrana z Zagłębiem Lubin 3-1. Zatem over 2,5 gola jest jak najbardziej do pokrycia w tym spotkaniu. Ja bym zaryzykował także na czystą dwójkę w kierunku Lechii. Ostatni pojedynek pokazał ze chyba kryzys mają już za sobą i zespół zaczyna się zazębiać. Z Lubinem oddali sześć celnych strzałów przy zaledwie jednym rywala.
typ: Lechia Gdańsk @ 2,75
fortuna

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Jagiellonia - Lechia
X2 @ 1.58

✅
Według mnie jest to spotkanie 50/50 i kurs na Lechię zdecydowanie przesadzony, wiadomo, że Lechia jest niżej w tabeli, ale Probierz zdecydowanie daje do przekazania środowisku piłkarskiemu w Polsce, że jest już zmęczony tym, że co chwilę musi układać swoją jedenastkę od nowa, bo co kilka miesięcy z jego drużyny sprzedawany jest jakiś podstawowy zawodnik.
Dziś podejmują na własnym terenie Lechię, która nie ma tego problemu, wręcz przeciwnie - kadra jest szeroka i bardzo silna (na papierze jest to według mnie top 3 w lidze). Lechia ostatnio zagrała bardzo fajne spotkanie, wygrywając 3:1 z Zagłębiem Lubin, przegrywając 0:1.
Lechia ma bardzo bogatą ławkę rezerwowych, w ostatnim spotkaniu Mila, Peszko, Buksa, Mak. Takiego komfortu nie ma na pewno Probierz, który ostatnio został pokonany w Szczecinie.
Czy Lechia się napędza? Ciężko powiedzieć, mamy 11-stą kolejkę a w tabeli jest straszny ścisk, jeśli to dziś Lechia okaże się lepsza i zgarnie 3 pkt, będzie tracić tylko pkt do Jagi.
Według mnie warto coś pokombinować właśnie w stronę Lechii w tym spotkaniu, bo kurs na pewno zachęcający.

Otrzymane punkty reputacji: +14
N 147

neymar-jr

Użytkownik
Cracovia - Lech
Typ: 1DNB
Kurs: 2.00 Bet365, 1.90 totolotek
Analiza: Do Krakowa na mecz z Cracovią przyjeżdza mistrz Polski, mistrz raczej tylko z nazwy. Katastrofalnie grający Lech zamykający tabelę nie zdobył w tym sezonie punktów w delegacjach - bilans ( 0-0-4 bramki 2-8). Jedyne zwycięstwa wyjazdowe odnieśli grając w europejskich pucharach z FK Sarajewo oraz z wegięrskim Videotonem. Dodatkowo Lech po spotkaniu LE (kolejna już w tym sezonie porażka z szwajcarskim Basel tym razem 0-2.Mogłoby się wydawać że warto grać na przełamanie poznaniaków, ale myśle że z solidną , piątą ekipą tabeli z Krakowa może być trudno, a kurs na gospodarzy zachęca. Cracovia może nie błyszczy na swoim stadionie ( bilans 1-2-2 bramki 7-8),dopiero ostatnio udało im sie zanotować piewrsze zwycięstwo z Ruchem, po delikatnej zadyszcze ( porażki z Zagłębiem i Niecieczą). Myśle że Lech mający swoje problemy może mieć problem z wywiezieniem choćby punktu z Krakowa.
Powodzenia! ????

W 115

werg

Użytkownik
Jedenastą kolejkę Ekstraklasy zainauguruje mecz Ruch Chorzów z Pogonią Szczecin. Popularni &quot;Niebiescy&quot; od meczu jubileuszowego na osiemdziesiątą rocznicę stadionu notują regres formy, choć ich sytuacja nie jest zła, zajmują dziewiąte miejsce w tabeli, mają na koncie trzynaście punktów po czterech wygranych, jednym remisie i pięciu porażkach. Bilans meczów na stadionie Miejskim przy ul. Cichej przedstawia się następująco: 3-1-2. &quot;Portowcy&quot; jako jedyna drużyna nie zaznała jeszcze goryczy porażki, są wiceliderem z dorobkiem osiemnastu punktów, które dały im cztery wygrane i sześć remisów a ich mecze w delegacjach wyglądają tak: 2-3-0. W ostatnich sześciu spotkaniach pomiędzy obydwoma zespołami, korzystnej wygląda Pogoń, która wygrała dwukrotnie, trzy razy padł remis a w ostatnim meczu w Chorzowie wygrał Ruch i było to pierwsze zwycięstwo od kilkunastu lat nad drużyną ze Szczecina. Bolączką zespołu prowadzonego przez Waldemara Fornalika w dwóch ostatnich meczach ligowych było to, że szybo tracili gole i to praktycznie przekreślało ich szanse na korzystne wyniki. Myślę, że tym razem były selekcjoner wpoi swoim piłkarzom to żeby wystrzegali się błędów w defensywie i byli bardziej skupieni w początkowych minutach spotkania. Kursy wystawione przez oddsmakerów są bardzo wyrównane, lekkim faworytem wydaje się być ekipa gości. Moja intuicja podpowiada mi, że mecz zakończy się podziałem punktów, choć gospodarze są prawie bezkompromisowi, jedyny podział punktów to remis u siebie z Podbeskidziem. Pogoń za to lubi dzielić się punktami w obecnym sezonie. Drugim moim typem na ten mecz jest remis do przerwy. Ruch pięciokrotnie remisował w pierwszych czterdziestu pięciu minutach a Pogoń, aż sześciokrotnie, także uważam, że ta tendencja może się powtórzyć.
Ruch Chorzów v Pogoń Szczecin typy:
Remis, kurs: 3,15 Sportingbet
Wynik 1. połowy: remis, kurs: 2,00 Sportingbet
Dokładny wynik 1. połowy: 0:0 kurs: 2,55 Sportingbet
Połowa Czasu/Pełny Czas: Remis | Remis, kurs: 4,60 Sportingbet

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
- Interesująca batalia na inaugurację 11. kolejki Ekstraklasy. Niepokonana Pogoń pojedzie do Ruchu Chorzów. Czy goście ponownie zaskoczą i pobiją kolejny rekord :?:
- Ruch Chorzów w obecnych rozgrywkach gra bardzo przeciętnie, a w ostatnim czasie tracą punkty w niemal każdym meczu. Ostatnie pięć konfrontacji to aż cztery porażki chorzowian. Dzisiaj również nie będzie łatwo.
- Pogoń Szczecin to natomiast zupełne przeciwieństwo. Błyszczą i zdobywają punkty w każdym meczu. Biją rekordy i mają chrapkę na więcej. Podopieczni Michniewicza ostatnio pokonali Jagiellonię 2:1 w bardzo ładnym stylu, morale na wysokim poziomie.
- Kadrowo sytuacja wygląda lepiej u gości. Zwoliński, Franczak czy Fojut to obecnie znakomicie grający zawodnicy. I to daje kolejny atut szczecińskiej drużynie. Ruch rozbity i to może się ponownie odbić na zespole.
Liczymy na to, że padnie dzisiaj kolejny rekord i Pogoń nie przegra. Mają szansę nawet wygrać, wykorzystując słabości drużyny ze Śląska i tutaj nasze propozycje:
Pogoń lub remis, 1.36 Sportingbet ✅ 0:2
Pogoń (DNB), 1.73 Sportingbet ✅ 0:2
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Otrzymane punkty reputacji: +10
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Akahoshi ma bardzo słaby sezon, więcej w przodzie od niego dają nawet środkowi obrońcy.
Dziś w Ruchu w obronie nie zagra Koj, Cichocki gry w środku obrony nie poprawi.
Stępiński fajnie już grał z Jagą w Białymstoku, teraz też punktuje ni tylko w fantasy.
Dużo zależy tu od postawy obu bramkarzy, Putnocky rzadko popełniał błędy, większość w meczu w Lubinie.

Ja dziś gram dwa btsy. ⛔

W meczu Jagi z Lechią fajne h2h, Jaga bardzo rzadko kiedy u siebie nie strzela gola,
a Lechia poza domem też notuje overy.

Poza tym over 20,5 gola na kolejkę w betano jak główny bet. ✅ 21

Resztę wkrótce dopiszę.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Jagiellonia - Lechia
Typ: liczba goli w meczu 2.5 powyżej
Kurs: 1.91
Buk: Betsson
Wynik:zero:3 ✅

Dziś wieczorem zawitamy do Białegostoku, gdzie Jaga podejmować będzie Lechię. Gospodarze pod wodzą trenera Probierza radzą sobie dobrze zajmując 7. miejsce w tabeli z 14 punktami. Ich bilans u siebie to 3-1-1, strzelając przy tym siedem goli, co daje przynajmniej jedną bramkę na mecz. Goście to niewypał tego sezonu. Pomimo ostatniej wysokiej wygranej mało wierzę w to żeby zajęli na koniec wysokie miejsce w tabeli. Na wyjazdach radzą sobie słabo. Nie wygrali żadnego meczu, trzy zremisowali i dwa przegrali. Stracili przy tym osiem goli, strzelając sześć, co też daje przynajmniej jedną bramkę na mecz. Oba kluby potrzebują punktów i mam nadzieje, że to sprawi że zobaczymy dobry mecz z przynajmniej kilkoma golami. Obie drużyny mają kim straszyć w ataku dlatego też te gole muszą paść, a mój typ na dziś to over 2.5 gola.

Otrzymane punkty reputacji: +4
empe92 438

empe92

Użytkownik
Jutro Termalica podejmie Górnika Łęczna. Zespół z Niecieczy bardzo dobrze prezentuje się w ostatnich meczach. Na pewno widać w tym zespole pomysł na grę, dużo wymienianych podań, próby budowania akcji od tyłu. Termalica zrobiła ostatnio bardzo duży postęp w grze w porównaniu do początku sezonu, czego dowodem remis w poprzedniej kolejce przy Łazienkowskiej z Legią 1:1, gdzie to zespół Piotra Mandrysza zdecydowanie lepiej prezentował się od gospodarzy. Ostatnie 5 spotkań zespołu z Niecieczy to aż 18 bramek, czyli średnio 3.6 na mecz. Górnik z kolei gra w kratkę. Dobry początek rozgrywek, później seria porażek, następnie znów 2 wygrane, a poprzednia kolejka przyniosła niespodziewaną przegraną u siebie z Podbeskidziem 1:2. Ale trzeba oddać Górnikowi, że zwłaszcza w pierwszej połowie był drużyną zdecydowanie lepszą od gości, i gdyby nie fatalna skuteczność piłkarzy Szatałowa, to teraz klub z Łęcznej miałby serię 3 zwycięstw z rzędu. Górnik lubi grać z kontry, często pozwalają rywalom grać piłką, by później zaskoczyć szybkim atakiem, głównie skrzydłami. Jutro pewnie będzie podobnie. Uważam, że to może być całkiem niezły mecz, dobrze grająca Termalica i Górnik, który, jak pokazują ostatnie mecze, kiepsko gra w obronie, ale potrafi kreować sporo sytuacji bramkowych. Dla mnie kurs na over 2.5 jest za wysoki, ale zagram bezpieczniej over 2.

Termalica – Górnik Łęczna
Over 2 @ 1.671 Pinnacle 1:1 Zwrot

B 4

benczo

Użytkownik
Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin
Typ: 1
Kurs:3.25
Bukmacher: Bet365
Witam, po drobnej przerwie pora znowu zabrać się za śledzenie naszego krajowego podwórka. Pogoń po 10 spotkaniach bez porażki, jak dla mnie szok i niedowierzanie. Największa pora na to, żeby przerwać ich jakby nie patrzeć świetną serię. Ruch u siebie porażka z Legią, no ale z całym szacunkiem dla Niebieskich, gdzie oni a gdzie Legia.
Dla mnie dzisiejszego dnia każdy inny wynik niż zwycięstwo Chorzowian będzie niespodzianką.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Akahoshi ma bardzo słaby sezon, więcej w przodzie od niego dają nawet środkowi obrońcy.
Akahoshi chyba czytał Twój post i postanowił pokazać co potrafi ????

Ja odniosę się do meczu w Białymstoku gdzie Jagiellonia zagra z Lechią. Mam wrażenie, że po dobrym meczu z Zagłębiem, gdzie przegrywali, by dość wysoko wygrać, Lechia pójdzie dzisiaj za ciosem. Spodziewam się dość otwartego meczu, w którym lepsi okażą się Gdańszczanie i zaczną maszerować w górę tabeli. Swoją drogą ciekawe czy wyjdzie w pierwszym składzie Peszko, bo to co ten gość gra to aż przykro patrzeć. Ciekaw jestem za co dostał powołanie na reprezentacje.

Strzelca gola Kuświk 3,55 - 3/10 Ónibet
Goście ov 1,5 - 2,65 - 4/10 Ónibet
1p/2p - remis/goście - 7 - 1/10 Ónibet

Wow, znowu Lechia i znowu taki plus!!! Kuświk trochę na farcie, reszta easy ???? Niedługo chyba zaczne grać tylko mecze Lechii bo co nie zagram to siedzi. Jeśli pomogłem i zagrałeś ze mną to kliknij +dzięki ????

Otrzymane punkty reputacji: +25
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Termalica - Górnik Łęczna
Ilość rzutów rożnych - Poniżej 10.5 @ 1.67 ✅
Która drużyna zdobędzie pierwsza 7 rzutów rożnych ? Żadna @ 1.75 ✅

✅
betano
Jest to spotkanie dwóch drużyn, które do tej pory mają najmniejszą ilość rzutów rożnych w tym sezonie.
Po 10-ciu spotkaniach Termalica ma ich 40 a Łęczna 38. Czyli dwie średnie 4 i 3.8 rożnego na spotkanie.
Jakoś nie widzi mi się aby w spotkaniu między sobą, zaskoczyły nas te drużyny jakąś wysoką ilością rzutów rożnych.
Obie drużyny mają podobną sytuację w tabeli, na pewno żadna z ekip nie będzie ryzykowała jakiś mega ofensywnych akcji od początku spotkania, raczej będą się tutaj badać przez długi okres czasu i wymieniać dużą ilość podań na swojej połowie.
Według mnie obie ekipy nie mają za bardzo czym straszyć w ofensywie Nieciecza do tej pory strzeliła 13 bramek, Łęczna 11.

Bez analizy:
Piast - Wisła
Remis @ 3.30

⛔
Bez jaj - po 10-ciu kolejkach Piast jest jedyną drużyną w lidze, która nie ma na swoim koncie remisu. Myślę, że spotkanie z Wisłą jest odpowiednim momentem właśnie na remisik. :]

Otrzymane punkty reputacji: +6
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Piast Gliwice - Wisła Kraków
Typ: Obie drużyny strzelą bramkę - tak
Kurs: 1.65
Wynik:

Rewelacja sezonu Piast podejmować będzie dziś obecnie mistrza remisów w naszej lidze Wisłę. Dlaczego akurat gram, że obie drużyny strzelą gola?. Otóż Piast jest w świetnej formie. Ich bilans u siebie to pięć wygranych! i strzelonych jedenaście goli, co jest naprawdę świetnym wynikiem. Goście natomiast grają w kratkę, ale stać ich na gole. Statystyki mówią same za siebie - 9 strzelonych goli na wyjeździe co też jest niezłym wynikiem jak na naszą ligę. Piast na pewno będzie chciał dalej podtrzymać swoją świetną passę bez porażki, a goście chcą odnieść w końcu zwycięstwo bo ile można remisować?!. Dlatego też gram typ podany powyżej, po dość niezłym kursie.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Kolejny dzień z 11 kolejką ekstraklasy i dzisiaj 3 mecze. Wczoraj udało się troszkę zarobić dzięki Lechii, spróbujemy i dziś coś ukąsić ????
Pierwszy mecz Termalica kontra Górnicy z Łęcznej. Tutaj raczej nie przewiduję niespodzianki. Termalica po tym co pokazała w ostatniej kolejce w Warszawie ma moje zaufanie i spokojnie gram na nich. To jak grają ma ręce i nogi. Babiarz jest dla mnie największym zaskoczeniem, gra fenomenalnie, rządzi dzieli w środku pola. Natomiast w Łęcznej dobry początek sezonu, a teraz lekki marazm i powrót do rzeczywistości. Strata Cernycha ostatnimi czasy coraz bardziej widoczna. Myślę, że Termalica sięgnie tu po komplet punktów, a nie byłbym sobą jakbym nie zagrał jakichś pobocznych zakładów za mniejszą stawkę ????
Termalica - Górnik, 1 - 6/10 Ónibet
Strzelca bramki G.Bonin, 5,5 2/10 Ónibet

Drugiego meczu narazie nie ruszam zarówno Korona jak i Podbeskidzie drużyny nieobliczalne.
Na koniec dzisiejszego dnia chyba najciekawszy mecz. W Gliwicach lider będzie podejmował u siebie mocną Wisłę. Piast 5 ostatnich meczy u siebie i 5 wygranych między innymi z Legią i Lechią. Jednak wydaje mi się, że będzie to dość wyrównany pojedynek. Mówi się, że Kaziu Moskal to król remisów w tym sezonie. Jednak za ten remis nikt by nie miał do niego pretensji. Gdzieś ktoś tu pisał, że czas na pierwszy podział punktów Piasta i mam takie samo zdanie. Tak też w tym kierunku będę szedł.
Piast - Wisła X, 3.3 - 5/10 Ónibet
Piast - Wisła X i BTS, 4.5 - 3/10 Ónibet

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Piast - Wisła
typ: 1
2.40 w expekt
✅ Miałem dobre przeczucie, Piast jak na razie nie do ruszenia w naszej ogórkowej lidze ????

Piasto to jak dla mnie rewelacja ligi. Zespół który na papierze skład ma dość przeciętny, sieje popłoch w ekstraklasie. Dziś zagrają z Wisłą, która potrafi zagrać genialne spotkanie (6-0 z Podbeskidziem), ale tez potrafi grać bardzo słabo (0-0 z Koroną u siebie...). Jak dla mnie Piast jest zbyt zgraną drużyną, żeby pozwolić sobie na porażkę na własnym obiekcie z Wisłą. Oczywiście - wiecznie pięknie grać nie będą, ale raczej ich porażek bym suzkał na wyjazdach, niż u siebie. Ja gram na 1, zobaczyzmy jak wyjdzie ????

Cracovia - Lech ✅ Cracovia jak widać to nie frajerzy ???? 5:2
typ: Cracovia strzeli
1.40 w expekt

Kto nie strzela Lechowi, ten frajer ???? przynajmniej tak to wygląda od początku sezonu. Choć jestem kibicem Lecha, to niestety nie widzę punktów w zespole, które mogły by ponieść drużynę do 1 zwycięstwa w sezonie. Cracovia dużo strzela, myślę że gol z ich strony jest wielce prawdopodobny, szczególnie z Lechem, który jak na razie jest idealnym rywalem do postrzelania.Na trybunach będzie przyjazna atmosfera, Cracovia i Lech mają zgodę kibicowską, ale niestety na boisku to nie obowiązuje, i myślę ze piłkarze z KRakowa będą chcieli wkońcu zwyciężyć po ostatnich porażkach z Termaliką i Zagłębiem.

Otrzymane punkty reputacji: +9
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Górnik Zabrze - Legia Warszawa
Typ: Handicap (1-0)
Kurs: 2.00
Wynik: 2:2
✅

Szybko i na temat. Gospodarze bardzo potrzebują punktów. Za nami już 11. kolejka, a drużyny, które są nad Górnikiem uciekają. Dlatego też gospodarze w takim meczu muszą sprawić niespodziankę i jestem zdania, że są w stanie to zrobić. Goście nie prezentują sie najlepiej o czym świadczy ich ostatnia forma. W składach również nie powinno być niespodzianek. Górnik wyjdzie zapewne w najsilniejszym zestawieniu tak jak to miało miejsce w meczu z Lechem. U gości również nie powinno być niespodzianek, a w ataku zapewne zobaczymy Nikolić, który w meczu z Napoli usiadł na ławce. .Kurs mogłby być troche wyższy, ale i po takim zagrałem. Jest trochę ryzykowny typ, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.
Dodam, że jutro w Zabrzu zasiądzie komplet 8500 tys widzów!

mirakle 45

mirakle

Użytkownik
Mecz: Górnik Zabrze - Legia Warszawa
Typ: Legia Warszawa/ Legia over 2,5
Kurs: 1,95/4,0

Analiza: Po przegranym meczu właśnie z Górnikiem w 2013 roku został zwolniony Jan Urban myślę, że tym razem historia nie zatoczy koła i Legia tego meczu nie przegra, chociaż zwolnienie trenera jest raczej przesądzone. Górnik w obecnej chwili jest w zupełnie innym stanie niż dwa lata temu. Po pierwsze Zabrzanie są na 15 pozycji wyprzedzając jedynie Lecha oraz mając tylko 1 wygrane spotkanie. Następna sprawą jest to, że Legii dobrze gra się z Górnikami na co wskazuje H2H. Ważną sprawą jest powrót Jodłowca oraz Pazdana, którzy zabezpieczą defensywę. Inną sprawą jest to, że drużyna gości gra zdecydowanie lepiej na wyjazdach niż przy Łazienkowskiej bilans u siebie 1/3/1, a na wyjeździe 3/1/1. Moim zdaniem będzie to podobny mecz do tego z Ruchem gdzie wygrali gładko 4:1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom