>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

11 Kolejka 23-25 Października

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Lyon over 0,5 gola + Nantes over 0,5 gola
AKO @ 1,94 !!! Fortuna +++

Nantes ładny mecz zagrało, a Lyon tak jak pisałem...szybko gola strzelił ;)

Kurs kosmos według mnie...analizę dopiszę poźniej, bo teraz mam sporo roboty.
Ostatnio nieudolne Reims popsuło mi statystyki Ligue 1 ;)
Mam nadzieję, że dziś się uda.
Lyon dziś trzeli gola...myślę, że to raczej kwestia oczywista. Grają z ekipą, o której pisałem ostatnio. Toulouse w tym sezonie gra padake straszną. W ostatniej kolejce strzlili pierwsi gola i nawet przez chwilę liczyłem, że w koncu kiedyś wygrają, ale niestety...nawet u siebie potrafili przegrać i dali sobie wbić 2 gole. Jeśli chodzi o Lyon to przegrana w tygodniu w Zenitem, w LM sytuacja mocno nieciekawa, a w lidze Rodzimej ? No nie lepiej...6 miejsce, 10 pkt straty do lidera i czas w końcu zawalczyć w 3 pkt. Tydzień temu uratowali remis z Monaco pod koniec meczu, ale dziś według mnie powinni gola zdobyć znacznie szybciej. Dla mnie typ raczej z tych pewniejszych.
Drugi mecz to naprawde rewelacyjna ekipa Caen, która zmierzy się z Nantes. W ostatniej kolejce pisałem też o Caen. No jestem naprawde bardzo zaskoczony faktem, że wygrali w ostatniej kolejce na bądz co bądz trudnym terenie w Reims. Ja jestem zaskoczony kursami, jakie buki wystawily na to spotkanie na gola gosci. Tak jak pisałem ostatnio...lubię stawiać na przełamania. Drużyna Caen gra pięknie, zajmuje 3 miejsce, ma tyle samo punktów co drugi ... Angers ???? Jest ogólnie świetny początek, ale....ja wiem, że spuchną i tak długo nie pociągną. Gdzieś punkty zaczną tracić. Gospodarze gola nie stracili od 5 spotkań. Według mnie dziś go stracą...

Otrzymane punkty reputacji: +8
danny. 202

danny.

Użytkownik
Po moim ostatnim typie z udziałem Lyonu postanowiłem przyjrzeć się kolejnemu meczowi z udziałem wicemistrza Francji. Tym razem już 3 dni po meczu na wyjeździe z Zenitem zmierzą się na własnym stadionie z Toulouse. Obie drużyny w fatalnej formie. Lyon jest cieniem zespołu sprzed roku, Toulouse z kolei ma serie 9 meczy bez zwycięstwa i jest blisko strefy spadkowej. Lyon ma za sobą dwa mecze z dużo lepszymi zespołami niż dzisiejsi goście. W lidze potyczka z Monaco zakończona remisem 1-1 oraz mecz w fazie grupowej LM z Zenitem przegrany 3-1. Bardzo słaba defensywa i średnia kreatywność zawodników ofensywnych sprawia, że fani Lyonu nie mogą być zadowoleni z wyników uzyskiwanych przez podopiecznych Fourniera. Także kadrowo Lyon jest osłabiony poprzez braki Fofany, Greniera, Bisevaca, Kalulu oraz Fekira. Nadzieję widzę w przebudzającym się Lacazette, który lubi pojedynki z Tuluzą ( 4 mecze – 4 gole), oraz jednym i chyba jedynym dobrym transferze Lyonu, Valbuenie. Hubert Fournier chce odzyskać spokój w drużynie i ten mecz może mu w tym pomóc.

Sędziować będzie Nicolas Rainville. Start: 20:30

Moje typy to: under 2.5 ~ 1.90, DW: 1-0 ~7.00, Lyon wygra do zera ~2.75, Lacazette strzeli 2.05
Wynik: 3-0

Otrzymane punkty reputacji: +2
chamberlain 623,8K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Caen - Nantes
Caen @ 1.95 Pinnacle ⛔
Caen i under 2.5 bramki @ 3.40 Bet365 ⛔
Caen bardzo dobrze rozpoczęli sezon Ligue 1, po 11 kolejkach niespodziewanie znajdują się na 3 miejscu w tabeli, ich bilans ostatnich 5 spotkań to 4-0-1. W zespole nie ma graczy, którzy robią zbytnią różnicę, to po prostu zespołowość pozwoliła im na tak dobry start w rozgrywkach, z czasem pewnie gdzieś znikną w środku tabeli, ale teraz mają swoje 5 minut. Nantes ostatnio 2 zwycięstwa, dzięki którym przerwali serie 4 porażek z rzędu, zwyciężali na wyjeździe z Lille, mimo, że tamci zdominowali spotkanie, oraz u siebie pewnie z Troyes. Myślę, że dobry start drużyny w rozgrywkach i atut swojego boiska pozwoli graczom Caen na odniesienie zwycięstwa przed własną publicznością, Nantes nie gra zbyt dobrze wyjazdów i to może być kluczem do zwycięstwa. Dorzucam również zwycięstwo gospodarzy i under bramkowy, bo w meczach obu drużyn nie pada zbyt wiele bramek.

A 39

anttys

Użytkownik
Caen-Nantes typ X2 kurs 1,95 ✅✅✅ szybko, łatwo i przyjemnie

Typ trochę z przekory, aczkolwiek ze sporymi szansami na pozytywne zakończenie. Caen-rewelacja ligi, idzie im świetnie. Podobny epizod mieli już w tamtym sezonie, jednak skończyło się to po kilku kolejkach. Nantes po serii porażek, ostatnio zanotowali dwa zwycięstwa. Na ciężkim terenie w Lille i u siebie z beniaminkiem Troyes (strzelając aż 3 bramki co jest sporym wyczynem patrząc na grę Nantes) . Coś drgnęło w ich grze, więc jestem w stanie uwierzyć że nie przegrają dzisiejszego meczu, a kursy dużo ciekawsze niż na win Caen.

Otrzymane punkty reputacji: +4
dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
Angers - Guingamp ✅✅
Typ: X2
stawka: 1.54
Buk: Unibet
Liga Francuska jedna z najdziwniejszych a zarazem najciekawszych oraz &quot;najsilniejszych&quot; lig w Europie.Co sezon dochodzi w niej do tak zwanych &quot;zjawisk paranormalnych&quot;... W obecnym sezonie jednym z tych zjawisk jest beniaminek z Angers.Druzyna prowadzona przez Stephana Moulina bez wielkich gwiazd w zespole w obecnym sezonie spisuje sie fenomenalnie ustepujac w tabeli jedynie PSG.Nie graja jakies finezyjnej pilki ale sa bardzo solidni i potrafia wykorzystywac swoje okazje.Wyrozniajaca sie postacia w zespole Angers jest z pewnoscia pomocnik Thomas Mangani.Co ciekawe druzyna gospodarzy sobotniego spotkania ma jedna z najlepszych defensyw w lidze w obecnym sezonie gdyz tylko zespol Lille stracil mniej bramek.Przeciwnikiem zespolu Stephena Moulina bedzie zespol Guingamp.Najbardziej nieobliczalna druzyna Ligue 1.Jak pokazal poprzedni jak i obecny sezon jest w stanie wygrac jak i rowniez przegrac z kazdym.Wedlug mnie zespol En Avant posiada lepszych oraz bardziej doswiadczonych pilkarzy: Briand, Sankhare,Jacobsen,Privat.Co do brakow kadrowych to w Angers nie zagra jedynie Karanovic ale to zadne oslabienie gdyz w tym sezonie praktycznie nie gral natomiast co do zespolu Guingamp to nie zagraja Kerbrat, Baca oraz Lemaitre z czego najwiekszym oslabieniem bedzie brak podstawowego obroncy Kerbrata.Jak wyzej wspomnialem liga francuska jest bardzo nieobliczalna co widac po wynikach w obecnym sezonie mimo wszystko ide w kierunku zespolu Guingamp.Beniaminek z Angers jak to w zyciu bywa po fenomenalnym poczatku sezonu predzej czy pozniej zacznie spadac w ligowej tabeli.Wedlug mnie nastapi to od jutrzejszego meczu.Dlatego stawiam mocne X2 na Guingamp!

Otrzymane punkty reputacji: +3
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
GFC Ajacco - Nice
Nice ostatnio w gazie. W zeszłym roku spokojnie można by było postawić na under 2.5, ale nie teraz, gdy Nicea pokrywa większość overów dzięki swojemu ofensywnemu futbolowi. Pokonali takie zespoły jak: Rennes, St. Etienne i to jak! 1:4 w obu spotkaniach?! 6:1 z Bordaux u siebie? Dzisiaj mecz powinien być dla nich dużo łatwiejszy, bowiem GFC nie prezentuje się dobrze 1 lidze Francuskiej. W obu drużynach są drobne luki kadrowe. Niepokojące jest, że GFC zdobywa punkty u siebie tylko na remisach, ale przy takiej formie Nice?
Nice @ 2.1
Nice lub Remis @ 1.3 - dobry typ na podbicie kursu
Nice -1.5 @ 4 - za drobne!

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Wczoraj bardzo łatwo overy bramek pokryte, więc jest ok ????
Na dzisiaj przeglądałem ofertę, ale te mecze jakieś takie bardzo ciężkie do typowania. Niby można coś pograć w strone Guingamp na przełamanie Angers, ale jakoś tego nie czuję do końca. W miarę interesujący też mecz jest Lorient z Rennes, możliwe że Rennes po remisach i ostatnio przegranej wróci do formy z początku sezonu i punkty jakieś złapie, ale też nie przekonuje mnie ten mecz na tyle, aby na to stawiać.
Tak więc dzisiejsze mecze odpuszczam i zajmę się ofertą niedzielną.
Jutro mamy bardzo interesujące spotkania.
Moja propozycja na jutro :
Reims over 0,5 gola + PSG - St. Etienne over 1,5 gola + Bordeaux - Troyes over 1,5 gola
AKO @ 2,15 !!! Fortuna No niestety...słabo to dziś wyglądało :/
Wychodzi z tego ładna kombinacja z ciekawym kursem. Myślałem jeszcze nad meczem Lille z Maryslią, ale to taki mecz, że może być w nim 1:0 , 0:0, albo 1:4 ???? Dlatego odpuszczam, bo Marsylczycy w tym sezonie nie przestaną mnie zadziwiać.
Wybieram znów mecz Reims z Monako. W zeszłym tygodniu pisałem analizę na gola dla Reims, ale niestety nie strzelili. Jutro grają z Monako, a więc ekipą mocniejszą, ale czy znowu tak bardzo ? Ostatnie tygodnie pokazały, że defensywa Monako nie jest taka mocno. W ostatnim meczu gracze z księstwa gola nie stracili. Wcześniej 7 razy z rzędu wchodziły BTS. W każdym meczu w Reims w historii pomiędzy tymi ekipami gospodarze gola strzelali. Myślę, że gospodarze są na tyle podrażnieni ostatnią nieudolnością, że bramkę jutro strzelą. Drugi mecz to ekipa granatowych z Troyes. Gospodarze nie strzelili gola na własnym boisku w dwóch ostatnich spotkaniach pod rząd. Ogólnie sytuacja Bordeaux nie jest zbyt ciekawa. Oczekiwania wobec tej drużyny są zdecydowanie większę niż miejsce w tabeli - 14 po 10 kolejkach. Czas w końcu zacząć zdobywać punkty i wrócić na wyższe miejsca...przecież w obecnym sezonie Bordeaux gra w europejskich pucharach !
To mocna ekipa, a grają z Troyes...przedostanie miejsce i bardzo przeciętna gra. Myślę, że to drużyna, która piłkarsko jest znacznie gorsza od Bordeaux, ale jak to w piłce bywa nie zdziwi mnie jakiś przypadkowy gol dla gości. Według mnie linie 1,5 gola w meczu powinno pokryć samo Bordeaux, ale bezpieczniej gram w całym meczu over 1,5.
Ostatni mecz wybrany do gry to over 1,5 gola w Paryżu. To może być ogólnie bardzo dobry mecz do oglądania. Spotykają się dwie bardzo dobre ekipy, które grają mega ofensywną piłkę. Zastanawiałem się w tym meczu jeszcze nad opcją z bts, ale w końcu zrezygnowałem. Paryżanie trochę rozdrażnieni po meczu z Realem, że nie udało im się strzelić gola, tak więc myślę, że w tym meczu over 1,5 bramki to czysta formalność. Przytoczę tylko dwie statystki. Po pierwsze we wszystkich meczach w historii pomiędzy PSG, a St. Etienne w Paryżu zawsze padał over 1,5 gola. Po drugie w ostatnich 22 meczach rozegranych na boisku w Paryżu przez gospodarzy over 1,5 gola padł ... 21 razy ! Nie padł tylko w ostatnim meczu z Realem ...
Powinno wejść łatwo. Powodzenia !

--------------------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :

PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57
Marsylia - Lyon @ BTS 1,71 !
Lille over 0,5 gola @ 1,26 ! +++
Lille - Montpellier over 0,5 gola w 1 połowie @ 1,52 +++
Monaco over 0,5 gola +++
PSG over 1,5 gola AKO 1,65 +++
Monaco - Lyon BTS 1,76 +++
St.Etienne over 0,5 gola +++
Toulouse over 0,5 gola +++
Lyon over 0,5 gola + Nantes over 0,5 gola AKO 1,94 +++

MINUS :
Lyon - Lille @ over 1,5 gola @ 1,46
Remis over 0,5 gola

Otrzymane punkty reputacji: +17
A 39

anttys

Użytkownik
Lorient-Rennes typ BTTS kurs 2,00 ✅✅✅ Kamil Grosicki strzela pięknie ! ???? i mamy wygraną

Gospodarze ostatnio wyraźnie na fali wnoszącej, ostatnio wywieźli remis ze Stade Velodrom, chociaż spokojnie mogli wygrać ten mecz. Rennes natomiast ostatnio spora zniżka formy. Serię 4 remisów przerwali upokarzającą porażką z Nice u siebie 1-4. Obydwa zespoły w ofensywie radzą sobie całkiem dobrze, gorzej natomiast sytuacja przedstawia się w obronie, więc warto spróbować BTTSu.

Otrzymane punkty reputacji: +14
danny. 202

danny.

Użytkownik
Jeszcze jeden typ na tę kolejkę francuskiej Ligue1. Ajaccio podejmie na własnym obiekcie rewelację tego sezonu czyli Niceę. Gospodarze fatalna forma, 3 remisy i 7 porażek co daje ostatnie miejsce w tabeli. Nicea szósta i ostatnio bardzo dobre mecze (4 zwycięstwa z rzędu). Bardzo dobrą formę pokazują ostatnie wyniki przeciwko Rennes (4-1), Saint Etienne (4-1) oraz Borodeaux (6-1). Nicea jest najskuteczniejszym zespołem w Ligue 1 z 24 golami na koncie w 10 kolejkach. Germain i Ben Arfa napędzają ten licznik bardzo skutecznie. Beniaminek ligi dzisiaj raczej nie zatrzyma gości z południa i polegnie przed własną publicznością. Z bardzo dobrą średnią goli na wyjeździe typuje co najmniej dwu bramkowe zwycięstwo Nicei.
Wygrana Nicei ~2.10
Nicea -1.5 ~3.60

Start: 20:00

A 39

anttys

Użytkownik
GFCA Ajjacio-Nice typ Nice over 1,5 gola kurs 2,00 ⛔⛔⛔ fatalny mecz w wykonaniu Nice...

Regularna gra przeciwko beniaminkowi z Korsyki przynosi dobre rezultaty, więc i dziś trzeba korzystać. Zwłaszcza że spotkają się z rozpędzoną drużyną Nice, która w 4 ostatnich meczach strzeliła aż 17 bramek. Kursy na over 1,5 gola gości są podobne jak na zwycięstwo, więc ja bezpiecznie wybieram over na wypadek problemów w obronie. Po raz kolejny nie widzę żadnych argumentów wskazujących na to żeby Ajjacio miało dziś się przełamać. Wyraźnie odstają od reszty ligi i ciężko znaleźć jakieś sensowne rozwiązanie względem tej drużyny.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
PSG - ST. Etienne
Ibra strzeli :gool: ✅ ✅
(1,85) Betsson
Nie wiem kto wystawia takie promocyjne kursy, na Szweda ale żeby nie grać jego bramki to byłby grzech! Ibra jest w kapitalnej formie. Wracając po dłuższej przerwie, znowu zdobywa gole. Są mecze, gdzie strzela dwie a trener daję mu szansę dogranie całego meczu. Co mnie bardzo cieszy, bo jest zawodnikiem o sporym potencjale. Wie czego chce wychodząc na boisko, wie co zrobić aby pogrążyć rywala, a co najważniejsze ciężko mu odebrać piłkę. Świetny skilowiec, do tego atomowe strzały z dystansu też robią furorę. Rzuty karne wykonuje Zlatan, a tutaj może być agresywnie na polu karnym, bo goście też nie oszczędzają swoich rywali. 6 bramek jak na razie na równi z Cavanim na koncie Zlatana, z pewnością będzie chciał dzisiaj się trochę oddalić od swojego kumpla z klubu. Choć nie zdziwię się jak Urugwajczyk też dzisiaj swoje dołoży. Ale ja i tak zaufam Szwedowi.

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom