Wczoraj bardzo łatwo overy bramek pokryte, więc jest ok ????
Na dzisiaj przeglądałem ofertę, ale te mecze jakieś takie bardzo ciężkie do typowania. Niby można coś pograć w strone Guingamp na przełamanie Angers, ale jakoś tego nie czuję do końca. W miarę interesujący też mecz jest Lorient z Rennes, możliwe że Rennes po remisach i ostatnio przegranej wróci do formy z początku sezonu i punkty jakieś złapie, ale też nie przekonuje mnie ten mecz na tyle, aby na to stawiać.
Tak więc dzisiejsze mecze odpuszczam i zajmę się ofertą niedzielną.
Jutro mamy bardzo interesujące spotkania.
Moja propozycja na jutro :
Reims over 0,5 gola + PSG - St. Etienne over 1,5 gola + Bordeaux - Troyes over 1,5 gola
AKO @ 2,15 !!! Fortuna No niestety...słabo to dziś wyglądało :/
Wychodzi z tego ładna kombinacja z ciekawym kursem. Myślałem jeszcze nad meczem Lille z Maryslią, ale to taki mecz, że może być w nim 1:0 , 0:0, albo 1:4 ???? Dlatego odpuszczam, bo Marsylczycy w tym sezonie nie przestaną mnie zadziwiać.
Wybieram znów mecz Reims z Monako. W zeszłym tygodniu pisałem analizę na gola dla Reims, ale niestety nie strzelili. Jutro grają z Monako, a więc ekipą mocniejszą, ale czy znowu tak bardzo ? Ostatnie tygodnie pokazały, że defensywa Monako nie jest taka mocno. W ostatnim meczu gracze z księstwa gola nie stracili. Wcześniej 7 razy z rzędu wchodziły BTS. W każdym meczu w Reims w historii pomiędzy tymi ekipami gospodarze gola strzelali. Myślę, że gospodarze są na tyle podrażnieni ostatnią nieudolnością, że bramkę jutro strzelą. Drugi mecz to ekipa granatowych z Troyes. Gospodarze nie strzelili gola na własnym boisku w dwóch ostatnich spotkaniach pod rząd. Ogólnie sytuacja Bordeaux nie jest zbyt ciekawa. Oczekiwania wobec tej drużyny są zdecydowanie większę niż miejsce w tabeli - 14 po 10 kolejkach. Czas w końcu zacząć zdobywać punkty i wrócić na wyższe miejsca...przecież w obecnym sezonie Bordeaux gra w europejskich pucharach !
To mocna ekipa, a grają z Troyes...przedostanie miejsce i bardzo przeciętna gra. Myślę, że to drużyna, która piłkarsko jest znacznie gorsza od Bordeaux, ale jak to w piłce bywa nie zdziwi mnie jakiś przypadkowy gol dla gości. Według mnie linie 1,5 gola w meczu powinno pokryć samo Bordeaux, ale bezpieczniej gram w całym meczu over 1,5.
Ostatni mecz wybrany do gry to over 1,5 gola w Paryżu. To może być ogólnie bardzo dobry mecz do oglądania. Spotykają się dwie bardzo dobre ekipy, które grają mega ofensywną piłkę. Zastanawiałem się w tym meczu jeszcze nad opcją z bts, ale w końcu zrezygnowałem. Paryżanie trochę rozdrażnieni po meczu z Realem, że nie udało im się strzelić gola, tak więc myślę, że w tym meczu over 1,5 bramki to czysta formalność. Przytoczę tylko dwie statystki. Po pierwsze we wszystkich meczach w historii pomiędzy PSG, a St. Etienne w Paryżu zawsze padał over 1,5 gola. Po drugie w ostatnich 22 meczach rozegranych na boisku w Paryżu przez gospodarzy over 1,5 gola padł ... 21 razy ! Nie padł tylko w ostatnim meczu z Realem ...
Powinno wejść łatwo. Powodzenia !
--------------------------------------------------------------------------------------
Moje typy Ligue1/Ligue2 sezon 15/16 :
PLUS :
Lens - Le Havre @ over 1,5 gola @ 1,42
St.Etienne - Bastia @ over 1,5 gola @ 1,44
Monaco - PSG @ over 1,5 gola @ 1,44
PSG - BORDEAUX @ bts @ 2,48
Montpellier - St. Etienne @ gospodarze over 0,5 gola @ 1,40
Marsylia @ over 0,5 gola @
Nantes Rennes @ over 1,5 gola @ 1,71
Rennes - Lille @ BTS @ 2,03
Bastia over 0,5 gola
Reims-PSG over 1,5 gola @ 1,57