>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10E free

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Należy sciągnąć i założyć konto w euro,kasa automatycznie dodana do konta obrót ponoć 15x,wiecej informacji nie posiadam,nie wiem też czy trzeba depozyt przed wypłatą,ale powinni być wypłacalni bo sieć ipoker,promo z innego forum
http://www.giantvegas.com/

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Trzeba depozyt przed wypłatą, dla każdej metody w sieci ipoker przed wypłatą wymagany jest depozyt. Ewentualnie przelewem ale min.300 euro.

B 0

bojan

Użytkownik
ja mam 21E po grze w ruletkę, ciekawostka, w ciągu około 3 min grania w ruletce 6 razy miałem 0, na przemian, najpierw liczba potem 0, nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło

jaki jest min depozyt do nich ??

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
ja mam 21E po grze w ruletkę, ciekawostka, w ciągu około 3 min grania w ruletce 6 razy miałem 0, na przemian, najpierw liczba potem 0, nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło

jaki jest min depozyt do nich ??
Mb : 20 euro

risto44 0

risto44

Użytkownik
Trzeba depozyt przed wypłatą, dla każdej metody w sieci ipoker przed wypłatą wymagany jest depozyt. Ewentualnie przelewem ale min.300 euro.
Czyli mozna jednak wyplacic bez depozytu, tylko ze wtedy trzeba przelewem bankowym i min wyplata 300E ??

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Nie warto sobie głowy tym zawracać, maksymalna wypłata to 50 euro(z tego bonusu), obrót 15x owszem ale na slotach. I teraz uwaga najlepsze, jeśli zagracie chociaż raz na czymkolwiek innym niż sloty to obrót się zmienia i wynosi 150x hehe ????

R 125

roger12

Użytkownik
Nie warto sobie głowy tym zawracać, maksymalna wypłata to 50 euro(z tego bonusu), obrót 15x owszem ale na slotach. I teraz uwaga najlepsze, jeśli zagracie chociaż raz na czymkolwiek innym niż sloty to obrót się zmienia i wynosi 150x hehe ????
i jeszcze trzeba przed wypłata wpłacić depozyt dla każdej metody płatności

Do góry Bottom