Ostatnio skusiłem się, żeby wpłacić do
10bet.com 650 zł i zagrać zakład. Wyjątkowo mieli dobry kurs w porównaniu do rynku na siatkę Pan America.
Wpłaciłem przez MB, zagrałem, wygrałem, wypłata na MB- czyli standardowa operacja jaką robię u większości buków, zwłaszcza u buków mniej renomowanych.
Wypłatę zleciłem w czwartek. Dziś dostałem kasę. Ale za mało...
Napisałem na Chacie o co chodzi. Rozmowa trwała 10 minut... Większość zdań jakie mi pisała Pani Maria to
Marie: Please hold one moment
Co się okazało- czemu nie dostałem całej sumy jaką zleciłem do wypłaty?
Nie zrobiłem obrotu depozytu 5 razy!
Poprosiłem ją aby mi wskazała gdzie mogę zaznajomić się z takim przepisem...
[URL='http://partners.10bet.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_17101b_304']10bet.com [/URL]
1. Multiple withdrawals within the same 30 days period will be charged a 3%-8% fee. 2.
10bet may charge a withdrawal fee of up to 8% if your deposit is not rolled over at least 5 times.
Mnie akurat obowiązywał pkt 2.
Śmiech na sali... wpłaciłem tam i zagrałem bo mieli lepszy kurs. Ale jak mi doliczyli jakąś śmieszną opłatę to już nie wiem czy wyszedłem dobrze na tym.
Buk kopiuje 2/3 oferty z pinnacle. Czasami nawet bezmyślnie błędnie. Resztę kopiują od innych. Ale czasami zdarzy się coś tam wyłapać.
Generalnie przestrzegam innych- wcześniej już pisałem, że to złodzieje. Większą gotówkę to wpłacają tam samobójcy.
Ale nawet kilkaset złotych nie warto tam wpłacać. Chyba, że ktoś ma zamiar każdy zakład tam grać o obracać 5 x depozyt. Oczywiście nie ma mowy, żeby to było związane z promocją.
Jak jest promocja to jakie są warunki - można post wyżej przeczytać.