>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1000 zł. na dwudrogowego pewniaka

Status
Zamknięty.
B 0

barti

Użytkownik
Nie mnie ktos wyhamuje zanim zbankrutuje ????
A tak na serio... moze nie jest to system, ale na pewno metoda grania. Polaga na każdorazowym stawianiu kwoty 1000 zł. na dwudrogowe pewniaki, zawsze 1X (bez preferowania druzyn wyjazdowych). Najlepiej grac na malo znanych ligach, gdzie buki maja chyba troche wyzsze kursy moim zdaniem. Na dzisiaj proponuje mecz z regionalnej ligi niemieckiej (zachód) pomiędzy Bayer 04 Leverkusen II a Wormatia Worms. Obstawiamy 1X na Bayer, kurs 1.18 buk bwin. Przy inwestycji 1000 zł. zysk 180 zł. I tak za każdym razem stawiamy 1000 zł. (bez żadnej progresji nawet przy przegranej). Nalezy starannie dobrac mecz!Tylko pytanie jest następujące czy utrzymamy serie przynajmniej 6 trafionych zdarzeń, bo inaczej lipa :kwasny4565: Co o tym myslicie?

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
jedna pomyłka i jesteś w d...

zeby to nadrobić to minimum 6 pod rząd musisz typów trafić ... a co się stanie jak znowu się nie uda ?

PONAD 12 RAZY :ASD i już 2 tysiaki w pipe ????

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
wszystko super, ale w życiu nie grać w takim przypadku niższych lig niemieckich, w ogóle niższych lig przecież tam sie aż roi od niespodzianek...

B 0

barti

Użytkownik
Właśnie widzę 0:2!!!, co za patałachy.... ale w sumie to był tylko przykład z brzegu wzięty. Przy dobrych typach może być dziennie niezła kasa....

goly78 17

goly78

Użytkownik
To juz wole wybrać 3 mecze ,Ako ok 2 zł zagrac za 200 i masz 400 ???? . Oczywiście masz jak dobrze wytypujesz. Kasa wygrana ta sama a ewentualna strata dużo mniejsza .

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Nie mnie ktos wyhamuje zanim zbankrutuje ????
A tak na serio... moze nie jest to system, ale na pewno metoda grania. Polaga na każdorazowym stawianiu kwoty 1000 zł. na dwudrogowe pewniaki, zawsze 1X (bez preferowania druzyn wyjazdowych). Najlepiej grac na malo znanych ligach, gdzie buki maja chyba troche wyzsze kursy moim zdaniem. Na dzisiaj proponuje mecz z regionalnej ligi niemieckiej (zachód) pomiędzy Bayer 04 Leverkusen II a Wormatia Worms. Obstawiamy 1X na Bayer, kurs 1.18 buk bwin. Przy inwestycji 1000 zł. zysk 180 zł. I tak za każdym razem stawiamy 1000 zł. (bez żadnej progresji nawet przy przegranej). Nalezy starannie dobrac mecz!Tylko pytanie jest następujące czy utrzymamy serie przynajmniej 6 trafionych zdarzeń, bo inaczej lipa :kwasny4565: Co o tym myslicie?
chłopie troche konsekwencji . w 1 poscie piszesz o starannie dobranym meczu a w nastepnym ze był to przykład pierwszy z brzegu!!!!

Z 0

zbyszko22

Użytkownik
Ja zagrałem za 1000 zł przeciwko twojemu typowi i weszło po kursie 3.8 w Bwin. Wrzucilbym skana tego kuponu, ale nie działa mi na klawiaturze PrintScr. Pozdro.
PS. Daj na jutro jakiś typ to zagram przeciwko niemu.

B 0

barti

Użytkownik
Ja zagrałem za 1000 zł przeciwko twojemu typowi i weszło po kursie 3.8 w Bwin. Wrzucilbym skana tego kuponu, ale nie działa mi na klawiaturze PrintScr. Pozdro.
Jest cos takiego jak zrzuter ekranu, ale dla przygłupa to na pewno za bardzo zaawansowany program do obsługi ????

tackles 2

tackles

Użytkownik
napewno w takim przypadku lepiej jest grac ligi bardziej znane jak tu przedmowcy mowili, ja z kolei mam inna opcje , ktora sie u mnie sprawdza i jak narazie jestem z zyskiem jezeli chodzi o gre na jeden mecz.. otoz obierasz sobie pewna druzyne ,ktora w sezonie ma duzo remisow&lt;po paru kolejkach nie tak jak teraz po 4 mecze rozegrane&gt; i grasz ze zremisuja, zaczynasz od 100 pln potem zwiekszasz stawki, wiem ze to jest ryzykowne gra, ale jak dotychczas oplaca mi sie, badz tez druga opcja granie na liczbe bramek, w tym moja ulubiona druzyna jesr rosyjski amkar perm, under 2,5 i baaardzo czesto wchodzi, kursy coprawda niskie bo kolo 1,5-18 sie wahaja ,ale zawsze to jakas wygrana.

S 0

spowen

Użytkownik
hahhaha ???? ???? ???? dobre chyba tez zaczne stawiac tak jak ty ???? dajcie typy pierwsze z brzegu :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom