>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100 zł dziennie, zaczynamy!

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Witam serdecznie, od dziś postanowiłem wyciągać dziennie 100 zł. Wiele osób gra tak, że ustala sobie jakąś stawkę na dzień i stara się stawiać tak, aby tą stawkę wygrać. Zdecydowana większość z tych osób gra pojedyncze zakłady, jeżeli taki zakład siądzie to tracą wiele pieniędzy, ja natomiast postanowiłem grać kuponami po kursie 5-10 ( dziś zrobiłem wyjątek, kurs trochę większy bo zainteresowało mnie parę meczy z tenisa ). Aby wygrać 100 zł po kursie 10.00 wystarczy postawić jedynie 10 zł, jeżeli taki kupon nie wejdzie stracę najwyżej 10 zł, więc warto spróbować. Obstawiam głównie tenis ( i panie i panów ) i piłkę nożną, czasem dorzucam coś z siatkówki.
W bukmacherke bawię się raptem 2 miesiące, ale to głównie z powodu wieku, sportem zaś interesuje się już praktycznie od 10 roku życia. No cóż, pora zacząć, pierwszy kupon na dziś który analizowałem wiele razy zanim postawiłem, parę meczów z niego wyleciało, ale przechodzę do rzeczy...
Ekaterina Makarova - Vera Zvonareva 2 kurs 1.20 ✅
Uważam że Vera powinna sobie spokojnie poradzić, ostatnio grała dosyć pewnie, przegrywała jednie dwukrotnie z Agnieszką, ale nie grała źle, uważam że na pewno nie odpadnie w II rundzie.
Jo-Wilfried Tsonga - Alex Bogomolov Jr 1 kurs 1.13 ⛔
Cóż, Tsonga w formie, poradził sobie ze świetnym Ciliciem, więc raczej z Alexem nie powinien mieć większych problemów.
Mardy Fish - Nikolay Davydenko 1 kurs 1.40 ✅
Cóż, Mardy jest pewnie trochę zmęczony, ale miał 3 dni na odpoczynek od ostatniego finału, co jak co ale z Nikolayem powinien sobie poradzić, gdyż ten w ostatnim czasie nie spisuje się znakomicie.
Philipp Kohlschreiber - Feliciano Lopez 2 kurs 1.60 ⛔
Oglądałem niedawno mecz Niemca, uważam że nie jest w wysokiej formie, a pokonanie Roddicka nie robi na mnie większego wrażenia, Lopez powinien gładko pokonać Niemca.
Andrea Petkovic - Sofia Arvidsson 1 kurs 1.15 ✅
Andrea męczyła się trochę z Gajdasovą, ale mimo wszystko wygrała. Sofia powinna być znacznie mniej wymagającą zawodniczką od poprzedniej rywalki Niemki.
Victoria Azarenka - Shahar Peer 1 kurs 1.15 ANULOWANY
Myślę, że pokonanie Lisicki to był czysty przypadek, Sabine trochę wyszła z rytmu w dodatku słyszałem o jakiś bólach, Viki nie powinna mieć problemów, co prawda ostatnio przydarzyła jej się wpadka z Erakovic, ale ta wraca pomału do formy czego nie można powiedzieć o Peer.
Radek Stepanek - Andrey Golubev 1 kurs 1.30 ✅
Golubev co prawda ograł Wawrinke, ale ten nie jest w 100 procentowej formie. Stepanek natomiast poradził sobie z Isnerem, więc i z Golubevem powinien.
Nicolas Almagro - Ivo Karlovic 1 kurs 1.55 ✅
Cóż mogę powiedzieć, tego pojedynku obawiam się najbardziej, jednak uważam że Ivo nie jest jeszcze w optymalnej formie, Almagro natomiast gra całkiem nieźle.
Michaël Llodra - Fernando Verdasco 2 kurs 1.50 ✅
Llodra ma patent na Youznego, ale czy poradzi sobie z Verdasco ? Myślę, że nie, Fernando na hardzie powinien bez problemów ograć Francuza.
Wisla Krakow - APOEL FC 1x kurs 1.25 ✅
Nie jestem kibicem Wisły, ale uważam że grają dobry futbol, więc przynajmniej u siebie powinni wygrać z APOELem, jednak na wszelki wypadek dałem 1x.
To wszystko, 10 spotkań po łącznym kursie 15,18 postawione za 7 zł Nawet jeśli przegram, to dużo nie stracę a do wygrania sporo.
Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia wątku.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
No cóż, nie udało się wczoraj, jeden mecz anulowany i z 9 weszło 7, skuteczność dobra, ale to w końcu kupon...nie mam się co zrażać, dziś też jest dzień natomiast stan mojego konta to w tej chwili -7 zł więc trzeba grać dalej... ( nie wiem czemu usunął mi się pierwszy post, wczoraj chciałem go edytować by dodać minusy i plusy, i nie wiem co zrobiłem źle... )
Na dziś darowałem sobie tenis, dosyć ciężkie mecze dziś do wytypowania, tak więc wolałem skupić się na ofercie Q LE , raz udało mi się trafić kupon po kursie 20 właśnie na kwalifikacjach, więc może i teraz się coś uda... postanowiłem dziś postawić na dwa kupony po 7 wydarzeń, zaczynamy ..
KUPON #2 FC Lokomotiv Moskva - FC Spartak Trnava 1 kurs 1.30 ✅
Atlético de Madrid - Vitoria Guimarães SC 1 kurs 1.40 ✅
Celtic - FC Sion 1 kurs 1.50 ⛔
FC Differdange 03 - Paris SG 2 kurs 1.10 ✅
Standard Liege - Helsingborgs IF 1 kurs 1.85 ✅

Besiktas JK - Alania 1 kurs 1.35 ✅

FC Nordsjælland - Sporting CP 2 kurs 1.70 ⛔
Kupon o kursie 12.75 stawka 5 zł do wygrania 63.75
KUPON #3 Legia Warszawa - Spartak Moskva 1x kurs 1.50 ✅
Slask Wroclaw - FC Rapid Bucuresti 1x kurs 1.40 ⛔
Litex Lovech - Dynamo Kyiv x2 kurs 1.12 ✅
FC Zestafoni - Club Brugge KV x2 kurs 1.20 ✅
Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos x2 kurs 1.45 ⛔
Thun - Stoke 1x kurs 1.50 ⛔
Bursaspor - RSC Anderlecht x2 kurs 1.40 ✅

Stawka: 5 Kurs: 8.59 Do wygrania: 42.97

Owszem, na kuponie jest sporo zdarzeń, ale to kupony po 5 zł, nawet jeśli siądą to trudno, dużych pieniędzy nie stracę, a jeśli wejdą to trochę zarobię, więc warto spróbować.

⛔ 17​

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
OK, kolejne kupony siadły, stan konta -17 ale jutro GP kobiet, więc licze na trafienie jakiegoś kupony.. wyznaczyłem sobie 5 meczów i myślę że kupon powinien wejść.. ale to w końcu sport...
KUPON #4
Cuba - Brazil 2 1.05 ✅

Kubanki bardzo słabo w tej edycji, Brazylijki nie powinny mieć większych problemów.

USA - Germany 1 1.25 ✅
Niemki również bez formy zaś Amerykanki radzą sobie znakomicie, powinny gładko pokonać Niemki.
Tajlandia - Argentyna 1 1.15 ✅
Tajki grają dosyć ciekawie, Argentynki nie powinny stanowić problemu.
Kazachstan - Polska 2 1.07 ✅
Polki nie są najwyższej formie, ale co jak co z drużyną Kazachstanu powinny sobie poradzić.
Chiny - Dominikana 1 1.15 ✅

Chinki grają u siebie w dodatku zajmują w tej chwili ostatnie miejsce premiowane awansem to TOP 8 , więc żeby pewnie awansować będą chciały wygrać i mają do tego wszystkie predyspozycje.
Kurs 1.86 Stawka 117 zł Ew. wygrana 217.62 zł
Wygrana 110.62 zł na czysto
STAN KONTA - ✅ 83,62 zł

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Stan konta na dziś to ✅ 83,62 zł
Co prawda obiecałem sobie, że dzienny zarobek to max 100 zł, ale nie mogę oprzeć się przed dwoma typami... tak więc spróbuję, jeśli siądzie już nigdy nie będę pazerny na większy zarobek niż 100..
KUPON #5

Mardy Fish - Rafael Nadal Kurs: 2.25 Typ: 1 ✅

Daniela Hantuchova - Vera Zvonareva Kurs: 1.40 Typ: 2 ✅
Kurs całkowity: 3.15 zł Stawka: 32 zł Wygrana: 100.80 zł
Można zaryzykować, wygrałem dziś stówkę, jestem na plusie ponad 83 zł, a mam niesamowite przeczcie, że Mardy może to wygrać, takie samo przeczucie jakie miałem wczoraj, aby nie stawiać na Rosjanki w meczu z Koreankami ( przegrały 3:2 ) w dodatku dorzucam Verę, również powinna sobie poradzić ze Słowaczką ????

151,42 zł ✅

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Cóż, po 3 dniach i 5 kuponach planowo powinno być 300 zł, jest 151,42 zł ✅ Nie zrażam się i szukam ciekawych typów na jutro, życzcie powodzenia.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
KUPON #6

Dominican Republic - Poland 2 kurs 1.50 ⛔
Polki raz już przegrały, ale wyciągnęły pewnie wnioski po tym meczu, w dodatku Polki nadal są w grze o TOP8, zajmują 7 miejsce i nie są nadal pewne awansu, dlatego muszą wygrać z Dominikaną która już straciła szansę na awans.

Cuba - Thailand 2 kurs 1.60
✅
Podobnie jak u Polek - tajki nadal spore szansę na awans, muszą wygrać z Kubankami które te szansę już straciły w dodatku grają bardzo słabo w tej edycji WGP.
Kurs: 2.40 stawka: 42 zł Wygrana: 100.80
Stan konta przed zakładem 151,42 zł po postawieniu kuponu 111,42 zł po ewentualne wygranej zysk 58,80 zł ew.stan konta to 202,22 zł.
Nie jest to wszystko, pomyśle jeszcze jutro nad wygranie 42 zł, aby dzienny zysk wyniósł 100 zł. Zastanawiam się nad postawienie na Fish w pojedynku z Murrayem w półfinale, aczkolwiek czekam pierw na pojawienie się kursów;d

Stan konta 111,42 zł ✅

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
KUPON #7 Andy Murray - Mardy Fish
Kurs: 1.95 Typ: 2
Jestem pod absolutnym wrażeniem gry Fisha, jest w tej chwili w świetnej formie i Murray nie powinien stanowić zagrożenia.
Arsenal - Liverpool ⛔
Kurs: 2.60 Typ: 1
Stawiam na Arsenal, gdyż wydaje mi się po prostu silniejszy, stracili punkty w 1 kolejce, a że ich celem jest mistrzostwo będą chcieli wygrać ten mecz z Liverpoolem
Stawka: 10 Kurs: 5.07 Do wygrania: 50.70

STAN KONTA 101,42zł ✅

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Cóż, nie spodziewałem się porażki Arsenalu, grali u siebie w dodatku Liverpool to już nie ta drużyna co kiedyś, ale to w końcu sport. Tamten kupon i tak już bezużyteczny, ale nadal nie mogę się powstrzymać przed Fishem, kurs jest niesamowicie kuszący... postanowiłem zagrać na niego.
KUPON #8

Andy Murray - Mardy Fish ⛔

Stawka: 100 zł Kurs: 1.95 Do wygrania: 195 zł

Oby Mardy mnie nie zawiódł, stawiam na niego od dawna, lecz zawsze w jakimś kuponie który nie wchodzi, myślę że może wiele zwojować na US OPEN więc zawsze będę go grał pojedynczo, aby inne beztalencia ( takie jak reprezentacja Polek w siatkówce ????) nie zawaliły kuponu ????

EDIT:
przyznam że się nie spodziewałem, ale cóż takie życie.. powracam więc praktycznie do początkowego stanu konta , lekki plus jest 1,42 zł ✅

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
KUPON #9
Paris SG - Valenciennes Kurs: 1.44 Typ: 1 ✅
Zalgiris Vilnius - Kauno Atletas Kurs: 1.25 Typ: 1 ✅
FB Gulbene - Olimps Kurs: 1.13 Typ: 1 ✅
Stawka: 100 Kurs: 2.03 Do wygrania: 200,30 zł
Postanowiłem pograć trochę w miarę pewne kupony po 2-3 spotkania po kursach 2, zobaczymy co z tego wyniknie. Dałem do kuponu PSG, grają mecz u siebie,po 2 kolejkach tylko 1 pkt jak na drużynę z aspiracjami mistrzowskimi to mało... dlatego czas na pierwszy win w sezonie..do tego dorzuciłem 2 mecze z dwóch w miarę pewnych lig.. Zalgiris to absolutny lider ligi litwinskiej, Kaunas to zespół ze środka tabeli.. dlatego wynik powinien być oczywisty i mam nadzieję że będzie.. Ekrans powoli dogania drużynę z Wilna, więc jeżeli ci chcą zdobyć mistrza muszą wygrywać takie właśnie mecze.. i na koniec liga łotewska Olimps to chyba drużyna amatorska, zdobyli jak dotąd 2 pkt, dostawają niezłe lanie praktycznie w każdej kolejce, tak więc liczę że i w tej Gulbene sobie spokojnie poradzi.

EDIT:
Znalazłem dobry sposób - 2-4 spotkania dość pewnie, po kursie 2 , da się z tego wyżyć, pierwszy taki kupon trafiony zobaczymy jak pójdzie dalej.
STAN KONTA 101,72 zł ✅

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
KUPON #10
Agnieszka Radwanska - Ekaterina Makarova Kurs: 1.15 Typ: 1
Radwańska w dobrej formie, świetnie się czuje na hardzie, poza tym stoi przed dużą szansą wygrania US OPEN SERIES, dostanie dużą kasę, a że ona na kasę jest chciwa to mogę być pewny że da z siebie wszystko.
Polona Hercog - Nadia Petrova Kurs: 1.22 Typ: 2
Polona chyba nie za bardzo oswoiła się z tą nawierzchnią, w ostatnim pojedynku przegrała 6-0 6-0 z Rodionovą, a teraz jej rywalką będzie inna Rosjanka tylko że z duża lepszą formą, Nadia w ostatnich turniejach radzi sobie świetnie, więc w tym meczu nie powinna mieć problemów.
Lechia Gdansk - LKS Lodz Kurs: 1.50 Typ: 1
ŁKS musi w końcu kiedyś zacząć zdobywać pkt, ale myślę że jeszcze nie w tej kolejce. Lechia drugi mecz będzie grała na PGE ARENA więc na pewno Lechici będą chcieli wygrać, w dodatku jest to drużyna z nieco większymi aspiracjami niż walka o utrzymanie, więc najwyższy czas na win, jak nie w tym meczu to kiedy ?
Stawka: 100 Kurs: 2.10 Do wygrania: 210 zł
Kolejny mały kuponik dziś, ciężko było coś wybrać do dzisiejszego kuponu, ale wydaje mi się że te mecze które wybrałem są odpowiednie. Radwańska i Petrova wydają mi się pewne, obawiam się trochę o Lechię, ale to drużyna która powoli się rozkręca, więc powinni dać radę ????​

Do góry Bottom