A ja coś mam jeżeli chodzi o Totalizator Piłkarski. Posiadam kilka systemów z których jeden jest naprawde dobry. Kupiłem te ksiązke jeszcze w latach osiemdziesiątych i mam ją do dzisiaj. System składa sie 1458 zakładów. I teraz najlepsze!!! Trzeba tylko wytypować bezbłędnie 5 meczów z 13 co nie jest takie trudne. Pokrótce.
Grałem nim gdy jeszcze zakłady piłkarskie były w kolekturze. Wypełniałem 183 kupony. W 1992 roku graliśmy grupą 5 osób i wygrywaliśmy. Pamiętam ze wtedy z wygranych kupiłem sobie wiele markowych ciuchów jak na owe czasy. Zostawiliśmy sobie na 2 gry ale potem nie siadły zakłady i przestaliśmy grać!!!.
Cała zabawa polega na tym jak już pisałem do wytypowania 5 meczy a dokładniej:
- typujemy dwa pewniaki - tylko dwa
- typujemy 3 pozycje dwudrogowo - tylko 3 ( czyli 1X, 12, X2- ale uwaga odrzucamy ze wejdzie typowanie 3 pozycje po wygrana gospodaży, gości lub że wejdzie 3 razy remis)
- typujemy 8 pozycji trzydrogowo - az 8 ( czyli 1X2 - 100% zawsze wchodzi 7 trafień)
I teraz jeżeli wejdą wszystkie pozycje to znaczy
- dwa pewniaki - wchodzą
- 3 pozycje typowane 2 drogowo - czyli z podpórką
- 8 pozycji typowanych 3 drogowo - 100% wchodzi 7 trafień
to mamy zawsze 12 trafień.
Koszt wysłania to 1020,60PLN
Dlatego najlepsza sprawą jest wg mnie stworzenie dużej grupy np 100 osób(co nie jest takie nierealne) i wpłata po 300 PLN. Mamy wtedy 30.000PLN i wystarczy to na 29 gier. Oczywiście trzeba by było stworzyc regulamin ponadto ktoś by musiał to prowadzić. Tylko jest mały mankament z typowaniem. Ale to też można rozwiazać. Każdy typuje tylko te 5 pozycji i ta pozycja co uzyska najwięcej typów na 1 jest pewniakiem potem ta co uzyska najwięcej typów na 1X zostaje na 1X a pozostałe typowane są 1X2
System mogę udostepnić bezpłatnie. Jest to ksiażka składająca sie z 53 stron.
Grałem nim gdy jeszcze zakłady piłkarskie były w kolekturze. Wypełniałem 183 kupony. W 1992 roku graliśmy grupą 5 osób i wygrywaliśmy. Pamiętam ze wtedy z wygranych kupiłem sobie wiele markowych ciuchów jak na owe czasy. Zostawiliśmy sobie na 2 gry ale potem nie siadły zakłady i przestaliśmy grać!!!.
Cała zabawa polega na tym jak już pisałem do wytypowania 5 meczy a dokładniej:
- typujemy dwa pewniaki - tylko dwa
- typujemy 3 pozycje dwudrogowo - tylko 3 ( czyli 1X, 12, X2- ale uwaga odrzucamy ze wejdzie typowanie 3 pozycje po wygrana gospodaży, gości lub że wejdzie 3 razy remis)
- typujemy 8 pozycji trzydrogowo - az 8 ( czyli 1X2 - 100% zawsze wchodzi 7 trafień)
I teraz jeżeli wejdą wszystkie pozycje to znaczy
- dwa pewniaki - wchodzą
- 3 pozycje typowane 2 drogowo - czyli z podpórką
- 8 pozycji typowanych 3 drogowo - 100% wchodzi 7 trafień
to mamy zawsze 12 trafień.
Koszt wysłania to 1020,60PLN
Dlatego najlepsza sprawą jest wg mnie stworzenie dużej grupy np 100 osób(co nie jest takie nierealne) i wpłata po 300 PLN. Mamy wtedy 30.000PLN i wystarczy to na 29 gier. Oczywiście trzeba by było stworzyc regulamin ponadto ktoś by musiał to prowadzić. Tylko jest mały mankament z typowaniem. Ale to też można rozwiazać. Każdy typuje tylko te 5 pozycji i ta pozycja co uzyska najwięcej typów na 1 jest pewniakiem potem ta co uzyska najwięcej typów na 1X zostaje na 1X a pozostałe typowane są 1X2
System mogę udostepnić bezpłatnie. Jest to ksiażka składająca sie z 53 stron.