>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ ND - Ultimate Bet

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Witam. Poniżej krótki opis dla Was ;)
10$ do pokera http://www.ultimatebet.com
A więc tak:
1. Ściągamy soft: http://www.ultimatebet.com/?ubAfflID=76992 (nie mój ref)
2. Przy rejestracji używamy kodu 10FREE
3. Na [email protected] wysyłamy prośbę o bonus oraz:
Player ID : xxxxxx
Nickname : xxxxxx
Real name : xxxxxx
e-mail: xxxxx
Oczywiście w miejsce &quot;xxxx&quot; wpisujemy swoje dane.
4. Czekamy od 24-72h na dodanie bonusu, ja czekałem prawie 72h.
5. Najpierw powinien przyjść do was e-mail, że prośba o bonus została złożona a potem e-mail, że pieniądze są już na koncie.
Wypłata:
Raczej wszystko to co ponad 10$ możemy wypłacić. Minimalna wypłata 50$.
Tyle wiem ????
@edit
Pierwszy e-mail który otrzymałem po około 48h.
Hi there,
I have forwarded your nickname to our affiliate manager at Ultimate Bet, and if everything checks out, you should receive the $10 within two business days.
Let me know if you have any questions and I&#39;ll let you know as soon as Ultimate Bet responds regarding your $10 free.
Drugi który otrzymałem po prawie 72h
Congratulations! Ultimate Bet has informed me that you are approved and they have deposited $10 into your account.

mic1984 356

mic1984

Użytkownik
No ja z rozdawaniem danych na &quot;gmail&quot; byłbym ostrożny... ale może to tylko moje uprzedzenie z promocjami powiązanymi z gmail... zobaczymy czy warte świeczki gdy więcej osób potwierdzi.

T 0

t-bag.pl

Użytkownik
No ja z rozdawaniem danych na &quot;gmail&quot; byłbym ostrożny... ale może to tylko moje uprzedzenie z promocjami powiązanymi z gmail... zobaczymy czy warte świeczki gdy więcej osób potwierdzi.
Uważam tak samo - rozdawanie danych na dziwne skrzynki co najmniej nierozsądne. Jaki szanujący się bukmacher miałby skrzynkę promocyjną na gmailu?... coś tu jest nie tak ????

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Uważam tak samo - rozdawanie danych na dziwne skrzynki co najmniej nierozsądne. Jaki szanujący się bukmacher miałby skrzynkę promocyjną na gmailu?... coś tu jest nie tak ????
Załatwia bonus wam pewien gość z bardzo znanej zagranicznej strony.(nodepositbonus...). Jeżeli macie obawy to ok, nie namawiam. Znalazłem promo więc wam opisałem.
Wesołych Świąt.

M 0

marcinxxx

Użytkownik

Ja już podawałem to promo 1,5miesiąca temu i jest naprawde bezpiecznie,więc nie ma czego się bać

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
dostał ktos juz ten bonus? prócz autora tematu? bo ja wysłalem e-maila grubo ponad 72h i dalej na koncie pustki :p
a zrobilem wszystko tak jak w 1 poscie ????

D 319

defox

Użytkownik
Ja przed chwilą dostałem takiego maila:
Hi there,
Welcome to Nodepositbonus.com - I have forwarded your nickname to our affiliate manager at Ultimate Bet, and if everything checks out, you should receive the $10 within two business days.
Let me know if you have any questions and I&#39;ll let you know as soon as Ultimate Bet responds regarding your $10 free.
Thanks!
Keith
Napisałem prośbę o bonus 3 dni temu.

ziomek9mc 5

ziomek9mc

Użytkownik
Jak chce sie zajerstrowac do programu to tak mi pisze &quot; Please wait while you are taken to the next page &quot; i czekam i czekam i nic... a wszyskie dane sa prawidłowe... :/
Co moze byc nie tak ?? Miał ktos taki problem ??

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
ja 0 jeszcze na koncie :p ale dsotalem dzis w nocy maila: }
Hi there,
Welcome to Nodepositbonus.com - I have forwarded your nickname to our affiliate manager at Ultimate Bet, and if everything checks out, you should receive the $10 within two business days.
Thanks!
Keith
www.nodepositbonus.com

misiek0210 0

misiek0210

Użytkownik
10$ na koncie, jak dobrze pamietam to czekałem 1dzien albo 2,zna ktoś jakies szczegóły wypłat?? jakieś punkty?? moze to co powyżej 10$?? z góry dzięki za odpowiedz

Do góry Bottom