>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

10 lat bet-at-home Baw się razem z nami i wygraj 10 lat urlopu!

armor 12

armor

Użytkownik
My obchodzimy urodziny, nasi Klienci otrzymują prezenty!
Uwaga: od 10.10.2010 na bet-at-home.com rozpoczyna się konkurs &quot;10 lat bet-at-home.com&quot;. Niesamowita zabawa, do której koniecznie powinieneś się przyłączyć. W puli czeka aż 500 wartościowych nagród!
Gwarantujemy - takiej nagrody jeszcze nie widziałeś:
Zwycięzca przez 10 lat korzysta z urlopu - oczywiście na nasz koszt!
Zarejestruj się na www.bet-at-home.com

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

Atrakcyjne są także inne nagrody:
  • 2 wycieczki na finał Champions-League
  • 7 VIP-weekendów na Majorce
  • 10 iPad&#39;ów
  • 30 iPod&#39;ów nano
  • ... i wiele więcej!

Zasady konkursu &quot;10 lat bet-at-home.com&quot; są banalnie proste:
Od 10.10.2010 wszyscy Gracze bet-at-home.com, przy wygranym zakładzie sportowym (minimalna stawka 40 PLN) zdobywają również punkty, a ich wysokość zależy dokładnie od wartości kursu. To oznacza, im wyższy kurs, tym więcej punktów!
Każdy z 500 najlepszych Graczy, który do 10. października uzbiera najwięszą ilość punktów, wygrywa jedną z atrakcyjnych nagród. Więcej informacji dostępnych jest na naszej stronie [URL='http://www.bet-at-home.com']www.bet-at-home.com [/URL].

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Zamiast jakiegoś marnego freebeta za 10 złoty już wolę taką promocję. Przynajmniej jest konkretna i liczba nagradzanych miejsc też spora, więc na jakiś bon za 80 złoty pewnie się bez problemu będzie można załapać. Mówię tu oczywiście o graczach, którzy regularnie są w stanie grać w BaH.

armor 12

armor

Użytkownik
ja tam napewno przez miesiac zagram a moze sie uda cos lepszego wygrac ????
jedno jest dobre ze nie wazne czy zagrasz za 40zl czy 400 liczy sie kurs do tabeli a nie za ile zagrales

rpg 1K

rpg

Użytkownik
ja tam napewno przez miesiac zagram a moze sie uda cos lepszego wygrac ????
jedno jest dobre ze nie wazne czy zagrasz za 40zl czy 400 liczy sie kurs do tabeli a nie za ile zagrales
Liczą się uzbierane punkty za wszystkie zakłady z miesiąca.
Żeby być w tym top500 to trzeba będzie sporo tysiaków zaiwestować, więc sobie obliczcie czy wam się opłaca grać niższe kursy, po miesiącu to jeśli nawet wygracie jakiś freebet to BAH zarobi na marży z zakładów, dużo, dużo więcej.

armor 12

armor

Użytkownik
Liczą się uzbierane punkty za wszystkie zakłady z miesiąca.
Żeby być w tym top500 to trzeba będzie sporo tysiaków zaiwestować, więc sobie obliczcie czy wam się opłaca grać niższe kursy, po miesiącu to jeśli nawet wygracie jakiś freebet to BAH zarobi na marży z zakładów, dużo, dużo więcej.
za wygrane zaklady a nie za postawione a to jest roznica

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Panowie może orientujecie się ilu polskich użytkowników jest zarejestrowanych na bet-at-home, czy warto zaczac brac udział w tym konkursie. Wymogów jest sporo, no ale nawet użytkownik, który zajmie 500 miejsce ma szansę coś wygrac

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc napiszę tu. Sprawdźcie skrzynki czy nie przyszedł wam kod na 5zł, ja dostałem :razz:

M 0

mackinho7

Użytkownik
Ramzesa, Ja też dostałem.
KRZYSIU, jest ich dużo, bo codziennie losowane jest 50€ przecież, zobacz ile Polaków losują... Na pewno dużo Polaków gra.

Do góry Bottom