>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

10 kroków do 25 tysi

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Mój system gry polega na zagraniu max 10 kuponów(oczywiście tylko &quot;najpewniejszych&quot;) po minimalnym kursie 2.0.
Gdy typ wchodzi, zwrot gram na następnym kuponie. Typowa gra na PRZYSTANKI.
Rozpoczynam grę od 50 zł, celem jest 25 tysięcy.
Myślę, że przy cierpliwej i przemyślanej grze jest to możliwe. Gram jedynie single/duble.

Krok I ✅✅✅

Wczoraj już zacząłem zabawę stawiając 50zł z groszami po kursie 3.75 na Independiente Medellin v Atletico Nacional Medellin.
Dzisiejszy stan konta to 200 zł.

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Krok II ✅✅✅

20.07.2014
15:45
Fijalek/Prudel v Rosenthal/Dalhausser

Kurs: 3,4
Stawka: 200.93
Zwrot: 683,16

Otrzymane punkty reputacji: +8
guernica 584

guernica

Użytkownik
Krok III

21.07.2014
Querrey - Johnson [live]

Kurs: 2.1
Stawka: 683,16
Zwrot: 1434,65

No i pozamiatane.
Mega ciężko jest ugrać coś takiego jak sobie założyłeś.
Dziesięć singli z rzędu po kursach ~2. Hmm. Mimo wszystko życzę szczęścia.

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Krok I ✅✅✅
Zagrałem na live:
Roda - Aachen
kurs: 2,2
stawka: 25zł
Ale zamknąłem zakład na 10 min przed końcem na 50zł
edit: to sie nazywa wyczucie ???? 5min pozniej 1:1

naski 6

naski

Użytkownik
Nigdy nie uważam, że coś jest nierealne, ale w tym przypadku zmienię zdanie. Chociaż plan wydaje się prosty, to jednak bardzo ciężki do zrealizowania. Jak masz duży kapitał i powiedzmy stawiasz 50€ na pierwsze spotkanie, to czym dalej, tym w Twoim mózgu zapala się światełko niepewności co do typu. Doszedłem sam do 4 progu na MŚ i mając bodajże 800€ postawiłem na typ, bo wydawał się pewny, ale już nie było czegoś takiego jak optymistyczna pewność, tylko powinien być pewny i przez takie zgubne myślenie przy większych stawkach nie potrafimy racjonalnie typować i nasz plan idzie nie powiem gdzie.
Ważna sprawa też jest gdzie gramy, bo jak wiadomo nie każdy bukmacher zaakceptuje Ci stawkę 10 tys ???? Nie wiem jak to jest na bf na rynkach tenisowych i jaka tam pula jest ładowana na przeciętny mecz, no chyba że byś brał pod uwagę coś co ma dużo kasy ;)
Może lepiej byłoby taką strategię zamienić na powiedzmy 2-3 mecze i dla przykłady grać coś takiego:
Kurs 1,2- 1,3 gdzie jest wyraźny faworyt i postawić na niego, następnie dodać jakieś spotkanie z overem 1,5, gdzie kurs będzie 1,2-1,4 i na koniec może ze dwa mecze z overami 0,5 tak by kurs był w przedziale 1,06-1,11. I w takim przypadku 1 taki kupon dziennie i też nie na siłę ;) jak nie ma spotkań to lepiej odłożyć.

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Oczywiście masz racje ????
Ale będe próbował dojść do 1 tysiaka dać go na &quot;bok&quot; i od nowa się bawić od 25 zeta.

&quot;Może lepiej byłoby taką strategię zamienić na powiedzmy 2-3 mecze i dla przykłady grać coś takiego:
Kurs 1,2- 1,3 gdzie jest wyraźny faworyt i postawić na niego, następnie dodać jakieś spotkanie z overem 1,5, gdzie kurs będzie 1,2-1,4 i na koniec może ze dwa mecze z overami 0,5 tak by kurs był w przedziale 1,06-1,11. I w takim przypadku 1 taki kupon dziennie i też nie na siłę jak nie ma spotkań to lepiej odłożyć.&quot;

Good idea! ????

szef10 216

szef10

Użytkownik
W bukmacherce da się ugrać takie pieniądze, ale tylko grając u kilku buków, dobrze dobierając spotkania, stawkę i POWOLI budując bankroll, szybko można tylko stracić. Z czasem zwiększasz stawkę grając pod limity. Szanse na powodzenie nie ważne z jakimi kursami na 10 kuponów z rzędu o takim kursie to 10! (10 silnia) więc znikome, szkoda pieniędzy. W każdym razie powodzenia.

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
A może zamiast grać za cały zwrot, graj zwrot - wkład na pierwszy mecz (w tym przypadku 50zł). Wtedy, gdy za którymś razem przegrasz, to jak będziesz chciał zacząć swój cykl od nowa, to nie będziesz musiał wydawać swoich pieniędzy ???? No chyba że za którymś razem nie trafisz już pierwszego typu z tego cyklu, wtedy dupa zbita.

naski 6

naski

Użytkownik
Ewentualnie jeśli byś robił ako na kurs 2, to czym więcej do wygrania, powiedzmy na poziomie 500zł, to wtedy zagraj ostatni mecz over 0,5 ale co ważne! aby ten mecz był już gdy pozostałe zostały zakończone i wtedy kontra. Widziałem jak koleś tak robił na jakimś forum i całkiem konkretne sumy zarabiał, tyle że on nie grał jak Ty na progi, tylko po prostu miał stawkę 500 euro, wygrał 1000 euro i kolejna stawka była 250 euro, gdy dobił do tego 1000 to ponownie 250 euro i tak w kółko. Niestety jak to bywa u tych co pokazują niesamowite wyczyny, szybko znikają z for. Zapewne gdy mają już bardzo dobry kapitał, to zaczynają inwestować w inną strategię.

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
IV.✅✅✅
Bojana Jovanovski - Sorana Cristea
kurs: 2.0
stawka: 120zł
ew: 240zł

IV krok 4 typ z kursem 2.0 ???? Zobaczymy czy tym razem 2 okaże się szczęśliwa ????

edit: kolejna 2 okazje się szczęśliwa ;) oby tak dalej :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
V.⛔⛔⛔
Arminia Hannover - Lupo-Martini Wolfsburg
kurs: 2.0
stawa: 240zł
ew: 480zł

edit: Ten pomysł jednak nie wypali...

Mam już pomysł na coś innego, co na pewno jest możliwe do wykonania, ale o tym dopiero w piątek ;)

synop2 28

synop2

Użytkownik
Kłania się rachunek prawdopodobieństwa - masz 50%^10 szans na zwycięstwo, czyli 0,0097%. Już lepiej wydać 25 zł na Lotka, starczy ci na 5 kuponów i będziesz miał 0,000036% szans na wygranie znacznie większej kasy. I nie zmarnujesz czasu na szukanie betów ????

pepeqqq 56

pepeqqq

Użytkownik
Próbuje ponownie.
Wczoraj po grałem Schalke po kursie 2.1 za 25 zł. Wygrana 52,50.
Dzisiaj stawiam w ako Arsenal, Chelsea, Real, Barcelona. Ako: 2,05

Do góry Bottom