>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

10 kolejka Premier League [24-25 października 2015]

Status
Zamknięty.
fencyn 584

fencyn

Użytkownik
WHU-Chelsea
Każdy chyba widział w jakiej dyspozycji jest Chelsea a jeśli nawet nie to wystarczy spojrzeć na wyniki w ostatnim czasie. Nie ma defensywy nie ma kto strzelać z przodu jednym słowem tragedia. Młoty to co prawda drużyna boiska przeciwnika ale z tak grającą Chelsea nawet u siebie mają spore szanse na 3 punkty ja jednak polecam bezpieczniej:
Typ: WHU +1 Handi 1,45@ 4/10✅ 2-1

Stoke - Watford
The Potters są w znakomitej formie, mają bardzo dobrze poukładany zespół co przekłada się na wyniki. Watford beniaminek który kibice na pewno jak na razie nie powinni się wstydzić wynikiem po 9 kolejkach w PL. Na pewno nie będzie to łatwy mecz dla Stoke gdyż Watford nie traci zbyt wielu bramek jednakże, uważam iż mając taką ofensywę i będąc w takiej formie to dziś 3 punkty zostaną na Britannia Stadium.

Typ: Stoke 2.05@ 4/10⛔0-2

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00 West Ham - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 2.00
Buk: Betsson
Wynik: 2:1 ⛔

Przed drużyną gości ciężkie zadanie. Gospodarze nie przegrali ligowego spotkania od sierpnia co daje im na dzień dzisiejszy 4. lokatę w tabeli. Dziś na pewno będą chcieli podtrzymać tą passę, ale czy im się to uda?. Otóż mam nadzieje, że nie. Chelsea nie jest w najwyższej formie co pokazują ich ostatnie wyniki w lidze jak i LM. Bowiem przez okres ostatnich dwóch lat meczem z Młotami im leżą, gdyż nie przegrali z nimi od 2013 roku. Dziś będą musieli się sporo natrudzić żeby wygrać na tak ciężkim terenie. Dodam, że WHU wygrał zaledwie jedno spotkanie derbowe z Chelsea z ostatnich 18 takich potyczek. The Blues od pięciu meczów z Młotami nie stracili nawet bramki. Dziś liczę na te bramki jak i zwycięstwo gości!
Przewidywane składy:
WHU (1-4-2-3-1): Adrian - Jenkinson, Tomkins, Ogbonna, Cresswell - Kouyate, Noble - Lanzini, Payet, Valencia - Carroll.
Chelsea (1-4-2-3-1): Begović - Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fabregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa.
---
Nie zagrają:
WHU: Song, Reid (kontuzje); Moses (wypożyczony z Chelsea)
Chelsea: Courtois, Ivanović, Pedro, Remy (kontuzje)
drugi typ:
powyżej 2.5 gola ✅

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Liverpool - Southampton over 10 RR @2.00 Bet365 ::: 0.5/10j✅
Bardzo gładko ;)
Taki bet rzucił mi się w oczy. Liverpool i Southampton nabijają wiele rożnych. Wystarczy spojrzeć na liczby. Święci 5 ostatnich meczów, nie licząc meczu z Milton Keynes, to: 6, 5, 6, 4, 5 rożnych, a grali z takimi ekipami jak Chelsea czy Manchester United, które prędzej prowadziły grę niż Southampton. A Liverpool? Robi ich jeszcze więcej - 6, 11, 15, 8, 6, 4, 11. Robią ich z reguły dużo. Zwłaszcza, kiedy mają trochę miejsca i mogą wyprowadzić kontrę czy poprowadzić grę w całym meczu. Obie ekipy mają dobrych skrzydłowych czy bocznych obrońców. Liczę, że u The Reds Sturridge, który jednak nie wiadomo czy zagra, i Milner szarpną skrzydłami. Podobnie liczę na to, że Clyne będzie się podłączał do akcji ofensywnych bo potrafi to robić i nie bez powodu znajduje się w Liverpoolu. Dodatkowo liczę, że gospodarze dzisiejszego spotkania będą oddawać sporo strzałów na bramkę i pójdzie kilka dośrodkowań w stronę Benteke, który jest wysoki i przez to zawsze groźny w powietrzu. W drużynie gości liczę mocno na Tadicia czy Mane, bo obaj również potrafią się urwać skrzydłem i zrobić akcję. Zobaczymy, co pokaże Ryan Bertrand. Może i Graziano Pelle okaże się groźny, odda parę strzałów na bramkę i po jakiś rykoszetach czy interwencjach bramkarza wyleci poza linię końcową.
A nawet, gdyby część z wymienionych piłkarzy nie grała, to i tak inni mają spory potencjał, by nabić wystarczającą ilość kornerów.

Otrzymane punkty reputacji: +12
dejwid87 72

dejwid87

Użytkownik
W cieniu &quot;wielkich&quot; derbow Manchesteru na przystawke zostana rozegrane derby polnocnej Anglii.Na Stadium of Light zostana rozegrane derby Wear-Tyne w ktorych zmierza sie zespoly Sunderlandu oraz Newcastle United.Oba kluby zawodza na calego w obecnym sezonie i z pewnoscia dzisiaj beda chcialy po czesci wynagrodzic kibicom swoje niepowodzenia.Sunderland po meczu z WHU podziekowal za wspolprace trenerowi Advocaatovi i na jego miejsce zatrudnil Sama Allardyca co ciekawe bylego trenera Newcastle United.Jego debiut w druzynie czarnych kotow nie byl zbytnio udany gdyz Sunderland przegral na wyjezdzie 0-1 z WBA.Druzyna gospodarzy zagra bez Jacka Rodwella, Duncana Watmorea oraz Adama Matthewsa.Niepewny jest wystep Fabio Boriniego.Do skladu moze poworcic po kontuzji Ola Toivonen, a Jeremain Lens i Sebastian Coates mogą zagrać po odbyciu kary zawieszenia.Newcastle musi wciaz radzic sobie bez Emmanuela Riviere, Karla Darlowa, Gabriela Obertana, Stevena Taylora i Sylvaina Marveauxa oraz Tima Krula ale poza Krulem nie sa to jakies wielkie straty.Do zespolu wracaja Kevin Mbabu ktory zagral bardzo dobre mecze Z Chelsea i City ale z pewnoscia nie zagra w pierwszym skladzie oraz Rolando Aarons mlodziutki talent ktory pokazal juz dawke swoich umiejetnosci w poprzednim sezonie.Steve McClaren z pewnoscia wystawi ten sam sklad ktory zagral w zwycieskim meczu z Norwich.W Wysmienitej formie znajduje sie sprowadzony przed sezonem Wijnaldum a w ostatnim meczu zagral w koncu tak jak powinien Mussa Sissoko.Ciekawi mnie rowniez postawa w dziejszym meczu Jacka Colbacka ktory jest wielkim fanem Newcastle United ale w przeszlosci gral w Sunderlandzie.Newcastle przegrało pięć ostatnich meczów derbowych i zdobyło w nich tylko jednego gola. Sroki na zwycięstwo nad Sunderlandem czekają od 2011 roku.Sedzia tego spotkania bedzie Robert Madleyktory w obecnym sezonie sedziowal 9 meczów w ktorych pokazal 35 żółtych kartek, 1 czerwona oraz 3 rzuty karne.Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie w ktorym emocji jak i rowniez mam nadzieje bramek nie zabraknie!
Sunderland - Newcastle United X @ 3,50 unibet ⛔⛔
obie drużyny strz. gola? TAK @ 1.74 unibet ⛔⛔
goscie zdobeda + 3,5 kartki @ 2,45 unibet ⛔⛔
Moussa Sissoko strz. gola? Tak @ 5,80 unibet ⛔⛔
Sędzia zniszczył mecz!!

Z innej beczki wczoraj Wayne Rooney mial 30 urodziny.Do tej pory strzelil az 11 bramek w derbach Manchesteru i dzisiaj moze sprawic sobie ladny prezent strzelajac kolejne gole.Motywacja bedzie bardzo duza a i koledzy z zespolu moga mu w tym pomoc.
Manchester United - Manchester City
Manchester United 1 @ 2,53 unibet ⛔⛔
Wayne Rooney strz. gola? TAK @ 3 unibet ⛔⛔

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Sunderland - Newcastle
Koty może inaczej czarne koty które nie zasługują nawet na miskę mleka. Mają niemalże wszystko dobrych zawodników świetnego trenera na ławce a grają słabo może też inaczej grają tragicznie zamykają tabele całkiem zasłużenie. Rywal Newcastle, hmm Sroki (tu wystarczy użyć ctrl+c, ctrl V), tu także lepiej nie jest, ostatni mecz rozjechali Norwich 6-2 ale nie zmienia to faktu że, są tak samo słabi jak i Sunderland. Można by rzecz mecz na szczycie, ale myślę że, zobaczymy w miarę dobre widowisko na pewno stać na to jednych i drugich defensywa w obu zespołach nie ma co pisać wystarczy spojrzeć w tabele Sroki jak i Koty - 19 straconych goli. Za to w obu zespołach ofensywę stać na strzeleni goli. Mam nadzieje że przynajmniej 3 gole padną w tym meczu.

Typ: Over 2,5 2@ ✅
Kolejne typy :
MC-United over 2,5 + BTS 2,2
Pool over 5,5 RR 1,83
bet 365

larkspur 713,2K

larkspur

Użytkownik
Liverpool - Southampton

Mój typ:
⛔Liverpool powyzej 1.5 kartki - @1.83 - Bet365⛔

Ciezki dla mnie mecz do typowania 1X2 wiec pojde w strone kartek. Ogladalem mecz z Tottenhamem i musze przyznac ze poprostu ten mecz mnie wynudzil i skonczylo sie jak wiemy na 0:0. W LE z Rubinem Kazan tez tylko remis 1:1 mimo ze grali w przewadze przez dluzszy czas i mimo tego ze stwarzali sobie naprawde mnostwo okazji to skutecznosci brakowalo. Dzis moze bedzie lepiej bo wraca Firmino i Benteke.
Southampton ostatnie mecze bardzo na plus. Wygrana 3:1 z Chelsea - choc to juz nie takie zaskoczenie ???? i ostatnio remis z Leicester 2:2. Dzis licze na ciekawe spotkanie obfitujace w koncu w gole ze strony Liverpoolu no i moze w koncu na debiutanckie zwyciestwo Kloppa. Tak jak mowilem nie typuje tu zwyciezcy a kartki. Mecz powinien byc wyrownany i dosc zaciety a 2 kartki dla poopiecznych Kloppa ? Mysle jak najbardziej do spelnienia.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom