>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 kolejka Orange Ekstraklasa

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
[center:da02149b51]Lech Poznań - ŁKS Łódz [/center:da02149b51]

[center:da02149b51] 1.85 3.25 3.80 [/center:da02149b51]

Analiza: Spotkanie dwóch sąsiadów w tabeli. Lech po nieudanym początku zaczyna grać coraz lepiej. Franciszek Smuda mówił że potrzeba czasu żeby Lech zaczoł grać dobrze. Już widać postępy, które obecnie dają piąta pozycje w tabeli. Oczywiście ŁKS to jest jak dotąd niespodzianką. Beniaminek z Łodzi zajmuje obecnie dobrą czwartą pozycje w tabeli. Ostatnie spotaknia, oba zespoły zagrały znakomice. Lech wygrał u siebie z łęczną, a ŁKS pokonał b. dobra drużyne z Bełchatowa. Ten mecz zapowiada sie na bardzo ekstytujący. Piłkrze z Łodzi mają małe problemy z defensywą. Mają na swoim koncie 14 bramek straconych przy 18 strzelonych. W drużynie Lecha wygląda to trochę lepiej. Piłkarze Lecha mają wielu znakomitych piłkarzy, którzy jedna akcja mogą przesądzić o losach meczu. W tym meczu typuje Lech Poznań, ponieważ ta drużyna gra coraz lepiej i myśle że czołówka tabeli, po kilku spotkaniach będzie osiągnięta.

Mój typ: 1 kurs: 1.85

rooni 135

rooni

Forum VIP
[center:89e05327a7]Lech Poznan [4 - 0] LKS Lodz

24&#39; [1 - 0] Quinteros

45&#39; [2 - 0] Z. Zakrzewski

61&#39; [3 - 0] Z. Zakrzewski

83&#39; [4 - 0] M. Zajac [/center:89e05327a7]

Znakomity mecz Lecha. Udowodnili że w tym momencie są w znakomitej formie, i nie odpuszczą w walce o Mistrzostwo Polski.

rooni 135

rooni

Forum VIP
[center:2bbccf9f12] Korona Kielce - Zagłębie Lubin [/center:2bbccf9f12]
[center:2bbccf9f12] 1.70 3.30 4.60 [/center:2bbccf9f12]

Analiza: Spotkanie lidera z szóstą drużyną Orange Ekstraklasy. Nikt się niespodziewał że po odejściu Grzegorza Piechny, Kolporter będzie grał tak znakomicie. Trener, sprowadził nowych zawodników, którzy świetnie w komponowali się w drużyne. Trudno uwieżyć, że ta drużyna jest dopiero drugi sezon w Ekstraklasie. Ma już najnowocześniejszy stadion w Polsce. Co najważniejsze ta drużyna nie traci dużo barmek, na pięć ostatnich meczy straciła tylko trzy bramki, jak na Polska lige to jest bardzo mało. Nie można tego powiedzieć o drużynie z Lubina, którzy w ostatnich pięciu spotkaniach stracili osiem goli. Zagłębie zaczyna grac coraz lepiej, ale myśle że niezdobędą nawet punktu na stadionie w Kielcach. Na swoim stadionie piłkarze z Kielc rzadko przegrywają, tym bardziej jak są w takiej formie.

Mój Typ: 1 kurs: 1.70

rooni 135

rooni

Forum VIP
[center:5346a4c061] Korona Kielce [1 - 2] Zaglebie Lubin

9&#39; [0 - 1] Arboleda

10&#39; [1 - 1] Zganiacz

41&#39; [1 - 2] W. Lobodzinski [/center:5346a4c061]

No niestety. Korona starciła fotel lidera. Przegrała mecz z Zagłebiem na własnym boisku, raczej nie przypuszczałem że stracą 3 pkt, w najgorszym przypadku liczyłem na remis, no ale trudno. Zagłebie powraca do formy, odejście trenera Klejdinsta, a przybycie Michniewicza to narazie trafna decyzja . A tak ogólne to w 10 kolejce padło bardzo dużo bramek jak na tą lige, aż 25 goli, a zostały jeszcze dwa spotkania w których mozemy liczyć na bramki. W tej kolejce prócz tej przegranej, nie ma narazie żadnych niepsodzianek. Wysoka wygrana Wisły oraz Widzewia.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Rooni tutaj nie ma co się czarować Korona grała słabo, nieskutecznie jak nigdy, ale koncert życzeń co do sędziowania dał nam sędzia międzynarodowy Żyro, któremu w sukurs chciał wyręczać w głupocie jeden z sędziów liniowych :dfytysdfh: ..... tak dalej to zorganizujemy MŚ dla niepołnosprytnych umysłowo i chyba dla gości z zakaukazia :jupisdfgdfg: Ja już się nie mogę doczekać.. Euro 2200 w Polsce-wreszcie JUUPI :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom