Promocja w Forbet
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Mistrzowski Start - Bonus 1200 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Pewnie tylko sprawdzasz H2H na FlashScore i tyle. Piszesz o ostatnich 3 spotkaniach a tak to wyglądało:Piast Gliwice vs Górnik Zabrze 2 @4,25
Analiza :
Górnik bardzo dobrze sprawuje się w meczach ze swoim rywalem. 3 Poprzednie mecze zwycięsko wyszedł właśnie Górnik. Można też zauważyć,że wpada mnóstwo bramek bo aż 20 !! co daje średnią na poziomie 4 bramek na mecz.
Górnik podobnie jak Lech - ma nóż na gardle . Ostatnie mecze im nie wychodziły i aby liczyć się w walce o Puchary muszą zacząć wygrywać.
Bo to się odbije również na nich samych. Ale to tylko moje luźne spostrzeżenia, nie namawiam do grania tego typu, napisałem wyłącznie swoją opinię na ten temat, 90 minut zweryfikuje ????A skąd pewność, że piłkarzom tak zależy na Lewandowskim i będą napewno chcieli wygrać? Może właśnie taka porażka z tym Morągiem i ewentualna porażka z Pogonią tuż zaraz przerwa na kadrę. Moim zdaniem ładowanie kasy w Lubin gdzie nie ma pewności, że piłkarze są za Lewandowskim jest bez sensu.
Nie zapominaj że zarówno Pogoń jak i Lechia zagrały po 120 minut na tygodniuJa spróbuję zagrac takiego trypla zabójcę za drobne, czyli 25 zł.
Zagłębie - Pogoń - 2
Nie bardzo wierzę w Pogoń, bo według mnie ostatni mecz z Wisłą to była zwykła ustawka, ale nie wierzę też że decyzje zarządu Zagłębia zmotywują zawodników. Według mnie rezultat będzie odwrotny.
Wisła Płock - Lechia - 2
Lechia gra dośc skutecznie, lepiej gra im się na wyjazdach i wydaje mi się, że są na fali, jedyny minus to brak człowieka od tworzenia atmosfery ????
Zagłębie Sosnowiec - Cracovia - 2
Drużyna polskiego Guardioli wreszcie wygrała jakiś mecz. Myślę, że z Zagłębiem trenowanym przez Dudka tak jak wszyscy poradzą sobie bez problemów.
Zakład puściłem w Totalbet, współczynnik wynosi 38,06 a możliwa wygrana to 837 zł.
Pozdrawiam
Co do Pogoni ok. Ale Lechia ma bardzo szeroką kadrę i tak z podstawowych nie grali tych 120 mini : Kuciak, Fila, Mladenovic, Wolski, Paixao, Haraslin, Sobiech, Augustyn(moim zdaniem lepszy niż Nalepa czy Vitoria), Łukasik. W sumie większość. Jest w razie czego jeszcze Lewandowski, który też całkiem nieźle Sobie radził na lewej stronie. Poza tym np. Lipski nie grał w poprzednim meczem z Zagłębiem za kartki z resztą tak jak Mladenovic więc z siłami raczej nie będzie problemu u Lechistów.Nie zapominaj że zarówno Pogoń jak i Lechia zagrały po 120 minut na tygodniu