>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

10 kolejka Ligue1 [23-24 październik 2010r]

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

Lider tabeli Ligue1 poszuka kolejnego zwycięstwa przed własną publicznością, jak na ich tle zaprezentuje się Montpellier? Rewelacja Saint Etienne zagra z Cean, które potrafi sprawić niespodziankę. Wysoka pozycja &quot;Zielonych&quot; nie jest dziełem przypadku, czy przekonamy się o tym również w ten weekend? Bardzo ciekawie zapowiadają się niedzielne pojedynki, w stolicy PSG zmierzy się z Auxerre, a Lille podejmie Marsylię - to starcie wysuwa się jako hit kolejki, od którego zależeć będzie układ czołówki tabeli. Zachęcam do dyskusji i analizowania spotkań.

M 19

manyolo

Użytkownik
Arles- Lyon 2 1-1 ????
1.57
Chwała szefom klubu z Lyonu ze nie podziękowali trenerowi po niepowodzeniach na początku sezonu, mimo presji ze strony kibiców. Claude Puel mając za sobą poparcie ze strony władz klubu , a co najważniejsze zawodników potrafił odbudować zespół .Troszkę odmienną sytuację mieliśmy na mundialu w RPA , jeśli chodzi o reprezentację trójkolorowych .Sądzę że i w najblizszym meczu Lyon problemów z odniesieniem zwycięstwa mieć nie powinien. Co do Arles to ....żal mi tej druzyny.1 pkt po dziewięciu kolejkach , a w zasadzie po dziesięciu jeśli mój typ się sprawdzi
Brawo GolkeeperSuczi :browar565: .Twój typ na remis został wyśmiany a analiza usunięta z tego forum. Fakt ze analiza była kiepska . Jednak jakich argumentów trzeba było by użyć aby kogokolwiek przekonać do grania na remis w tym meczu? .Moim zdaniem takich argumentów nie było a ,co za tym idzie napisanie sensownej analizy było po prostu niewykonalne.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Bordeaux - Brest
Typ : 1 (1,60)
Bordeaux to zespol ktory traci malo bramek ostatnio ,niewiem jeszcze jak ze skladami ale 1 powinna wpasc Brest to az taki mocny rywal nie jest a jeszcze gra w roli goscia.
Lille - Marseille
Typ : X2 (kolo 1,47)
Oba zespoly maja swoje lepsze i gorsze dni i oba ostatnie mecze w lidzach europejskich wygraly .Ja bym stawial na marsylie bo powoli wychodzi na swoje.

diegoray 33

diegoray

Użytkownik
23.10.2010
Piłka Nożna / Francja / Ligue 1
Lens - Nice 1 @ 2.20
Stawka: 5/10
Buk: Interwetten

✅
Ostatnia kolejka w wykonaniu Lens była bardzo udana. W potyczce z liderującemu Ligue 1 Rennes potrafili ugrać 1 pkt bezbramkowym remisem, jednak w ocenie wielu komentatorów byli zespołem lepszym i mogli wygrać to spotkanie.
Kibice na Stade Bollaert nie cieszyli się jeszcze w tym roku ze zwycięstwa - uważam że przełamanie nastąpi dzisiaj.
Drużyna gości uskutecznia zwyczaj porażek na tej arenie od 20 lat. Myślę, że dziś uszanuje tą tradycję.
W drużynie Lens nie zagrają Samba Sow i Marco Ramos jednak nie są to podstawowi gracze. Nice będzie musiało sobie dzisiaj radzić bez Habiba Bamogo, Drissa Diakite, Didiera Digarda, Davida Hellebuycka i Gregory Paisley`a.
GL!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ARLES - LYON
Typ : Lyon @ 1,50 Pinnacle ⛔1:1
Kursy już nieco zleciały. Początkowo było ok 1,65. Lyon ostatnio przełamał złą serie. Gra także wygladała przeciwko Lille całkiem dobrze. Efektowne rajdy Bastosa po lewej stronie. Pewnosc w tyłach wprowadził powrót Crisa. Nawet Lloris odkupił winy i bronił bardzo pewnie strzały Gervinho i jego kolegów, ale przy bramce Sowa oczywiście był bez szans. Niby są po meczu w LM, ale Arlses to oustider w tym sezonie. Brak wygranej OL będize dla mnie zaskoczeniem.
VS
ST ETIENNE - CAEN
Typ : StEtienne @ 2,00 Pinnacle ⛔1:1 .. Ehh Payet w 90&#39;&#39; nie srzelił karnego
Zieloni grają naprawde dobrą piłke, szczególnie w meczach przed własną publicznością. O Dmitri Payecie napisano już sporo w tym sezonie, ale naprawde niesamowicie zaczął sezon.
Powodem do zmartwienia dla trenera gospodarzy w dniu dzisiejszym będzie brak Bocanegry. Reszta kluczowych zawodników gotowa do gry.
Caen zaskoczyło faworytów na początku rozgrywek kiedy to wygrało z OM i OL, ale obecnie mają jakby zniżke dyspozycji. Kadrowo Caen jest nienaruszone. Wszyscy gotowi na mecz.
Zespół Caen jednak najlepszych wspomnień z meczów na stadionie Geoffroy-Guichard nie ma. Wystarczy spojrzec w h2h. Do tego forma po ich stronie więc kurs jak najbardziej mi się podoba ;) ST ETIENNE : Janot - Ebondo, Monsoreau, Bayal, Néry - Payet, Landrin (cap), Battles, Matuidi, Payet - Rivière
CAEN : Thébaux - Sorbon, Leca, Heurtaux, Tafforeau - Marcq, Seube (cap) - Hamouma, Nivet, Mollo - El-Arabi

Przyznam, że opcja zagrania na przełamanie Lens też wydaje się kusząca, ale mimo wszystko nie jestem skłonny do ryzyka;) Czuje jakiś remis w powietrzu.
VS

BORDEAUX - BREST
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,588 Pinnacle ✅0:2
Patrząc przez pryzmat statystyk to interesująco wygląda po raz kolejny typ na under 2,5 . Owszem zdaje sobie sprawe, że kiedyś passa underów Brest się skończy, ale na Chaban Delmas raczej przyjadą z nastawieniem defensywnym. A Bordo również w ataku nie ma obecnie za dużego potencjału. Ja chyba zaufam jescze raz takiemu rozwiązaniu w dniu dzisiejszym. Nawet mimo iż w szeregach Żyrondystów zabraknie Tremoulinasa i Henrique w formacji defensywnej.
I na koniec tradycyjnie dodaje link ze składami na bieżącą kolejke -&gt; http://www.lequipe.fr/Allos-v2/Allo_L1.html

maloey 30

maloey

Użytkownik
Arles - Lyon
Nie widzę innego wyniku jak zwycięstwo Lyon&#39;u. Po 9 kolejkach drużyny z Lyon&#39;u ma 11 pkt. To zdecydowanie za mało jak na drużynę tego formatu. Z takimi wynikami ciężko będzie walczyć o Mistrzostwo kraju. Wg mnie w tym momencie Ol. Lyon jest przegranym tego sezonu, o mistrzostwo raczej nie powalczy. Ale musi walczyć o puchary. Punkty baardzo są potrzebne. A z kim ma te punkty zdobywać jak nie z Arles?? Co prawda mecz na wyjeździe, ale powinno być dobrze. Brak bezpośrednich meczy pomiędzy tymi drużynami w poprzednich latach. Niespodzianki się zdarzają jak ta dziś: Bordeaux-Brest 0:2, Brest pokazało różki, nie przestraszyło się ...i wygrało. Ale jutro Arles jest raczej bez jakichkolwiek szans. Zgadzam się z kolegami wyżej... Arles jest jutro drużyną do bicia. Zdecydowana &quot;dwójka&quot;. Panowie, i trzymajmy kciuki, chciałbym do tego jeszcze dorzucić coś konkretnego - ze dwa spotkania. Miejmy nadzieję że niedziela miło zakończy jednak fatalny kolejny tydzień. Pozdrawiam,

tbm 642

tbm

Forum VIP
Arles Avignon - Olympique Lyon
Arles katastrofa... Atmosfera w drużynie nieciekawa... I jeszcze pojedynek z głodnym zwycięstw Olympique Lyon...
Aulas wytrzymał presję i zachował Puela na stanowisko trenera o czym już wspominali poprzednicy. Wbrew pozorom sezon jeszcze nie jest stracony. Czołówka gubi punkty w meczach między sobą [Rennes, St.Etienne], a Lyon ma szansę nieco rywali podgonić. W Lidze Mistrzów wszystko idzie zgodnie z planem, pewna wygrana z Benficą potwierdza potencjał OL.
Uwazam, że goście zdecydowanie w tym meczu wygrają.
Mój typ: Lyon - 1,50 w Tobet ⛔ 1:1 :| :|

Otrzymane punkty reputacji: +1
maloey 30

maloey

Użytkownik
Arles- Lyon X
4.20
Typ Śmieszny .... Ale mam bardzo dobre jego uzasadnienie . Puściłem wczoraj kupon : Chelsea , Barcelona , Lyon . Dwa pierwsze mecze weszły bez problemów , ale jakoś mam zawsze podkreślam ZAWSZE takie szczęście że ostatni mecz nie wchodzi ... Coś czuję że tym razem niestety będzie tak samo .
Stary, masz tytuł TYPER - i boisz się takiego meczu ? ;&gt;
Zawodnicy z Arles to &quot;chłopcy do bicia&quot; w tym sezonie. Na własnym podwórku jeszcze nie wygrali w tym sezonie i nie zanosi się żeby im się to szybko udało, przynajmniej nie w tej kolejce. Pierwsze 8 meczy przegrali. W ubiegłym tygodniu udało się im uciułciać remis. Tak wyglądały mecze ligowe Arles w tym sezonie:
1:2 0:1 1:2 0:1 0:4 0:3 1:3 0:4 0:0.
9 meczy - 0 win&#39;ów, 1 remis, 1 pkt
bramki strzelone - 3 /stracone 20 bilans: -17
Taka analiza chyba wystarczy żeby wskazać dziś wygraną drużynę. Coś chyba nie wierzysz w wygranie swojego kuponu, ale bez obaw - siądzie ;). Spokojna wygrana Lyon&#39;u który musi się obudzić i zacząć grać jak przystało na wielokrotnego mistrza Francji. Zdecydowanie za dużo punktów zgubili w tym sezonie. Motywacji napewno nie brak w starciu z &quot;Kopciuszkiem&quot;. Pewne zwycięstwo Lyon&#39;u. Kursy na to spotkanie już zaczęły spadać. W Expekcie w tym momencie - 1,52. Warto zastanowić się też nad handicapem Arles-Lyon(-1) 2 po kursie 2,55.
Za dużo niespodzianek się zdarza w tych wszystkich meczach. Faworyci i pretendenci do tytułów i do gry w pucharach muszą przestać gubić punkty i grać swoje, żeby liczyć na udany sezon. Powodzenia,
Pozdrawiam,

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
PSG - AJ Auxerre ----&gt; 1 | 1,70
Paryżanie w tym sezonie prezentują bardzo dobrą formę. Obecnie zajmują 6 pozycje w tabeli i po wygranej w tym meczu mogą wskoczyć na fotel wicelidera. Ostatnie dwa mecze PSG na własnym boisku to dwa remisy z Nice&#39;ą i Rennes - więc czas na zdobycie kompletu punktów. Jest do tego wspaniała okazja, gdyż Auxerre jest w kompletnym dołku. 17-naste miejsce zajmowane przez zespół z Burgundii jest dużym rozczarowaniem włodarzy jaki i kibiców. Bardzo widoczny jest brak Irka Jelenia i jego bramek. Porażki w lidze jak i w LM wprowadzają niezbyt dobrą atmosferę w klubie. Dużym problemem gości są też kontuzje i również w dzisiejszym meczu ich nie zabraknie. Nie wystąpią dzisiaj m.in: Ireneusz Jeleń, Alain Traore, Steeven Langil, Yayi Sanog i Anthony Le Tallec. W zepole z Paryża brak większych osłabień.
Przewidywane składy :
PSG : Edel - Jallet, Armand, Sakho, Tiéné - Giuly, Makelele, Chantôme, Nenê - Hoarau, Erding
AJ Auxerre : Sorin - Hengbart, Coulibaly, Mignot, Grichting - Oliech, Pedretti (cap), Ndinga, Birsa - Contout, Quercia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom