ARLES - LYON
Typ : Lyon @ 1,50 Pinnacle 1:1
Kursy już nieco zleciały. Początkowo było ok 1,65. Lyon ostatnio przełamał złą serie. Gra także wygladała przeciwko Lille całkiem dobrze. Efektowne rajdy Bastosa po lewej stronie. Pewnosc w tyłach wprowadził powrót Crisa. Nawet Lloris odkupił winy i bronił bardzo pewnie strzały Gervinho i jego kolegów, ale przy bramce Sowa oczywiście był bez szans. Niby są po meczu w
LM, ale Arlses to oustider w tym sezonie. Brak wygranej OL będize dla mnie zaskoczeniem.
VS
ST ETIENNE - CAEN
Typ : StEtienne @ 2,00 Pinnacle 1:1 .. Ehh Payet w 90'' nie srzelił karnego
Zieloni grają naprawde dobrą piłke, szczególnie w meczach przed własną publicznością. O Dmitri Payecie napisano już sporo w tym sezonie, ale naprawde niesamowicie zaczął sezon.
Powodem do zmartwienia dla trenera gospodarzy w dniu dzisiejszym będzie brak Bocanegry. Reszta kluczowych zawodników gotowa do gry.
Caen zaskoczyło faworytów na początku rozgrywek kiedy to wygrało z OM i OL, ale obecnie mają jakby zniżke dyspozycji. Kadrowo Caen jest nienaruszone. Wszyscy gotowi na mecz.
Zespół Caen jednak najlepszych wspomnień z meczów na stadionie Geoffroy-Guichard nie ma. Wystarczy spojrzec w h2h. Do tego forma po ich stronie więc kurs jak najbardziej mi się podoba
ST ETIENNE :
Janot - Ebondo, Monsoreau, Bayal, Néry - Payet, Landrin (cap), Battles, Matuidi, Payet - Rivière
CAEN :
Thébaux - Sorbon, Leca, Heurtaux, Tafforeau - Marcq, Seube (cap) - Hamouma, Nivet, Mollo - El-Arabi
Przyznam, że opcja zagrania na przełamanie Lens też wydaje się kusząca, ale mimo wszystko nie jestem skłonny do ryzyka
Czuje jakiś remis w powietrzu.
VS
BORDEAUX - BREST
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,588 Pinnacle 0:2
Patrząc przez pryzmat statystyk to interesująco wygląda po raz kolejny typ na
under 2,5 . Owszem zdaje sobie sprawe, że kiedyś passa underów Brest się skończy, ale na Chaban Delmas raczej przyjadą z nastawieniem defensywnym. A Bordo również w ataku nie ma obecnie za dużego potencjału. Ja chyba zaufam jescze raz takiemu rozwiązaniu w dniu dzisiejszym. Nawet mimo iż w szeregach Żyrondystów zabraknie Tremoulinasa i Henrique w formacji defensywnej.
I na koniec tradycyjnie dodaje link ze składami na bieżącą kolejke ->
http://www.lequipe.fr/Allos-v2/Allo_L1.html