>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 Kolejka Ligue [21.10-23.10.2016]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy zapożyczone z Otobet

Dziesiątą kolejkę rozpoczniemy spotkaniem Monaco Kamila Glika z Montpellier czy uda im się zrehabilitować za ostatnią sensacyjną porażkę ?. Prym w lidze wiedzie nadal rewelacja tego sezonu zespół Nicei który pokonał w ostatniej odsłonie Lyon jak zagrają w tej kolejce ?
Zapraszam do pisania analiz oraz komentarzy :!:​

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Monaco @1.67 Betfair ✅
Monaco / Monaco @2.7 Betfair ⛔ Trochę pechowo z tą pierwsza straconą bramka ale i tak plusik jest.
Monaco -1 @2.7 Betfair ✅

Niezły kurs dali na ten typ więc próbuję to zagrać i mam nadzieję, że się opłaci. Monaco grało niby w LM więc gracze Montpellier mieli więcej czasu na odpoczynek ale jest to raczej typowy średniak we Francji obecnie na 15 pozycji 2/4/3, a bramki 12/17 więc szału nie ma. Monaco sezon rozpoczeło bardzo dobrze i ten mecz wygrają na 100% więc polecam atakować czysty win @1.7 bo to wg mnie dobra lokata ale ja zaatakuje troszkę bardziej ryzykownie. Główne powody mojego typu to braki w drużynie gości ponieważ bardzo możliwe, że nie zagra dwóch podstawowych środkowych obrońców. Pierwszy z nich to Congre którego nie zobaczymy na 100%, a do tego całkiem możliwe, że na boisku nie zobaczymu także Remyego obaj zagrali już po 7 meczy w tym sezonie w lidze więc trener będzie musiał kombinować z ustawieniem w obronie. Do tego brak najlepszego strzelca Casmira Ningi - 5 bramek i dwie asysty w tym sezonie oraz drugiego napastnika Steva Mounie (2 bramki), który dostał czerwo w ostatnim meczu ligowym z Caen. Takie braki przeciwko Monaco to wg mnie będzie fatality i pogram chyba jeszcze jakieś wyższe handi. Drużyna Kamila Glika przegrała ostatnie spotkanie ligowe 3:1 w Tuluzie ale nie ma się tym co przejmować bo Tuluza w tym sezonie gra świetny futbol i to już zupełnie inny zespół niż ten, który w poprzednim sezonie do ostaniej kolejki bronił się przed spadkiem, obecnie pojechali już u siebie Bordo, PSG no i Monaco więc nie upatruje w tym jakiegoś spadku formy, a do tego zagrali przecież dość dobre spotkanie z CSK, obejrzałem krótki skrót i widać, że stwarzali sobie okazje więc Monaco dalej w gazie + poważne braki w Montpellier.

Otrzymane punkty reputacji: +23
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Lacazette strzeli @1.61 ✅
Over 2.5 @1.7 ✅

Lyon w lidze na własnym stadionie jest mocny i powinien ogarnąć dzisiaj z Gunigamp ale kurs nie zachęca do gry więc szukam bramki ich najlepszego strzelaca. Lacazette gra wysunięty z przodu jako klasyczna 9 do tego to on przeważnie wykonuje rzuty karne chociaż z Juve nie trafił ???? Lyon w ostatnich meczach ligowych na Parc OL przeważnie strzelał minimum dwie bramki jedynie chyba poza meczem z Bordo gdzie dostali 1:3,a dość często też te bramki tracił więc myślę, że ten over 2.5 też jest tutaj do gry.

Bordeaux @1.85 ⛔

Nancy w dołku ledwo 4 bramki na po 9 meczach ostatnia pozycja w lidze, do tego na 10 ostatnich wizyt w Bordo aż 9 razy wracali jako przegrani więc cięzko dzisiaj tego nie zagrać, troche duży kurs myślałem, że będzie coś ~1.6 ale jak dają to biorę.

Tak się jeszcze zastanawiam nad pograniem remisu w mecuz Angers - Tuluza, po stronie gości sporo kontuzji, a na wyjazdach i tak idzie im średnio, niepokonani w tym sezonie są tylko u siebie, a Angers to jedna z najmniejofensywnie grających ekip w lidze. Miałem grać under 2.5 ale kurs trochę mały, co myślicie?

Do góry Bottom