>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 kolejka I ligi 26.09 - 29.09.2013

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

bet-at-home
10 kolejkę rozpoczynamy dość szybko bo już jutro, ale za to jakim meczem. Na przeciw siebie staną dwie drużyny, które w tym sezonie mają wieść prym na boiskach I ligi. O ile GKS Bełchatów wywiązuję się z tej roli w 100% tak Arka zawodzi. Krótka ławka Gdynian, to główny problem Pawła Sikory, który już jutro będzie musiał między innymi zmienić ustawienie środkowej lini obrony.
W sobotę ciekawie będzie w Grudziądzu. Forma Olimpii znacznie wzrosła, co zaowocowało 3 wygranymi z rzędu.Flota z kolei sezon zaczęła bardzo słabo, a jedyne wygrane to dwie, ostatnie potyczki z beniaminkami - Puszczą i Chojniczanką. Kogo więc zwycięska seria zostanie przerwana?
Betem kolejki powinno być zwycięstwo Dolcanu. Może i Miedź ma w kadrze, znane nazwiska, ale jak wiemy &quot;nazwiska nie grają&quot;. Forma Miedzi jest bardzo słaba, poleciały pierwsze głowy i nie widzę powodów by najsłabsza obecnie drużyna w lidze, w niedziele miała coś ugrać.

Zapraszam do dyskusji

elano07 1K

elano07

Użytkownik
GSK Bełchatów - Arka Gdynia GKS AH-0,75 1,75 bet365
Arka jak na razie zawodzi w lidze, zespół z Gdyni musiał przełożyć swój ostatni mecz z Łęczną w ostanii weekend z powodu wirusa żołądka który zaraził większą część zawodników i sztabu szkoleniowego, ważny piłkarz Arki Adrian Budka od poniedziałku jest na diecie i nie wiadomo czy będzie gotowy na dzisiejszy mecz, dla mnie Bełchatów dzisiaj ma duża szanse na zwycięstwo.​

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
GKS Bełchatów (-1) - Arka 1 @2,9

Mecz drużyn które miały walczyć o awans do ekstraklasy. O ile gospodarze ten cel realizują w 100% i zajmują pierwsze miejsce z przewagą 3 punktów nad drugim zespołem o tyle goście są daleko bo na 11 miejscu zdobywając 11 punktów w 8 meczach. Bełchatów po spadku uniknął roszad w składzie zatrzymując większość piłkarzy i to owocuje. A Arka utknęła w pierwszoligowej szarzyźnie. No ale to każdy interesujący się 1 ligą wie. Do sedna, piłkarze gdyńskiego klubu prezentują się dość miernie, słabe wyniki, słaba forma to raz, na weekend odwołali mecz w Łęcznej z Górnikiem z powodu zatrucia kilkunastu zawodników. Jeśli tak było naprawdę to nawet jeśli wrócili do treningów to nie są w optymalnej formie. Ostatnio też sobie trochę pojeździli po kraju bo w środku poprzedniego tygodnia grali zaległy mecz w Katowicach (przegrany 0:2), potem podróż na lubelszczyznę i teraz do Bełchatówa, do Gdyni oczywiście nie wracali no ale wiadomo mimo wszystko zbyt komfortowe to i tak nie było. GKS może ostatnio też nie prezentuje jakiejś nadzwyczajnej formy ale jakoś ciułają te punkty. W gazie są bracia Mak, którzy robią wielką różnicę. Piłkarze w stu procentach zdrowi nad nimi nie nadążają więc wątpię żeby dzisiaj powracający po tym zatruciu piłkarze Arki nagle ich zatrzymali. Czyste zwycięstwo dla mnie słabo opłacalne bo kurs tylko 1,6 dlatego ja celuję w handicap.
PS. Kurs z sts&#39;a bo nigdzie indziej nie widziałem handi.​

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Olimpia -0,25 - Flota 2,01 Sbobet
Stomil -0,25 - GKS Tychy 2,01 Sbobet
Olimpia ma teraz wielką formę, u siebie grac coraz lepiej, w tabeli coraz wyżej.
Flota w silnymi ekipami poza domem gra słabo, rok temu było 2-1 dla gospodarzy,
Flota oddała chyba tylko jeden celny strzał, Olimpia miała multum okazji i powina wygrać minimalnie 4-1.
W meczu w dole tabeli grac na gospodarzy, u siebie do tej pory nie wygrali,
ale zagrali dobry mecz ze GKSem Bełchatów, strzelali bramki Termalice i Dolcanowi,
GKS Tychy ma najgorszą obronę w 1 lidze.
Overy live.

Otrzymane punkty reputacji: +5
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Termalica - Wisła 1,75 bwin
Trochę nisko, ale zagrałem. Termalica w formie, wygrali ostatnie trzy spotkania,
w tym ograli u siebie lidera, jak na zawołanie strzela Kujawa.
Wisła po dobrym początku, przegrała 3 z 4 ostatnich spotkań, na wyjazdach przegrali z Kolejarzem oraz Chojniczanką, nie wierzę, że zatrzymają rozpędzoną Termalikę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom