>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10. kolejka Eredivisie/11. kolejka Jupiler League 17-18.10.2009r.

Status
Zamknięty.
djkruko 148,8K

djkruko

Użytkownik
Praktycznie chyba tylko jeden pewniak po kursie wyższym niż 1,5 to:
18-10 16:30 Sparta - Feyenoord 4.35 3.40 1.72 1.91 1.14!! ale moge sie mylic, jest ktos kto mnie z tego bledu wyprowadzi?
Oczywiscie na feyenord

buzero 59

buzero

Użytkownik
PSV-HEERENVEN
under 2,5 gola (7/10)
2,50
bet365

PSV U SIEBIE:
01/10-09 Liga Europejska UEFA, Grupa K PSV vs. Cluj 1:0
26/09-09 Eredivisie PSV Eindhoven vs. Willem II 3:1
23/09-09 Gatorade Cup PSV Eindhoven vs. De Graafschap 2:1
12/09-09 Eredivisie PSV Eindhoven vs. Roda JC 3:0
04/09-09 Towarzyskie Klubów PSV Eindhoven vs. Arminia Bielefeld 1:0
27/08-09 Liga Europejska UEFA Kwalifikacje PSV vs. Bnei Yehuda 1:0
23/08-09 Eredivisie PSV Eindhoven vs. NAC Breda 3:1
16/08-09 Eredivisie PSV Eindhoven vs. Ajax Amsterdam 4:3
02/08-09 Eredivisie PSV Eindhoven vs. VV Venlo 3:3
30/07-09 Liga Europejska UEFA Kwalifikacje PSV vs. Cherno More Varna 1:0

CZYLI NA 10MECZY U SIEBIE: 4 under 6 over ale 7 goli z powyzszych strzelili zawodnicy ktorzy nie zagraja w tym meczu.....
NATOMIAST HEERENVEN NA WYJAZDACH:
01/10-09 Liga E UEFA, Grupa D Ventspils vs. SC Heerenveen 0:0
27/09-09 Eredivisie Sparta Rotterdam vs. SC Heerenveen 0:2
30/08-09 Eredivisie NAC Breda vs. SC Heerenveen 2:0
20/08-09 Liga UEFA Kwalifikacje PAOK Thessaloniki vs. SC Heerenveen 1:1
07/08-09 Eredivisie NEC Nijmegen vs. SC Heerenveen 4:1
OSTATNIE 5 MECZY WYJAZDOWYCH: 4 under 1 over
ale to nie wszystko goscie obok sparty to zespol z ktorego udzialem w meczach ligi pada najmniej goli !!!
bilans heerenven po 9 kolejkach ma bilans goli 5-12 !!!
WOOGOLE NA 9 MECZY W TYM SEZONIE HERENVEN ZANOTOWALO UWAGA 8 UNDEROW....
Piłkarze z Eindhoven grają w tym sezonie zgodnie z oczekiwaniami z poważnymi rywalami. W Eredivisie zajmują drugie miejsce z 21 punktami. PSV ma obecnie DUZE problemy z piłkarzami kontuzjowanymi, a występ Afellaya, Ooijera i Pietersa stoją pod znakiem zapytania. Jan Kromkamp i Reimond Manco na pewno nie zagrają z powodu kontuzji ale także ofensywny pomocnik, autor czterech ligowych bramek Balázs Dzsudzsák (zawieszony) oraz meksykański defensor Carlos Salcido.
Problemy ma także trener SCH, ale to żadna nowość. Z gry wyłączeni są Kenny Steppe, Mika Väyrynen, Geert Arend Roorda i Arnar Smárason (wszyscy pauzują od dłuższego czasu), ale również dwójka podstawowych, choć nieskutecznych napastników Paulo Henrique oraz Roy Beerens.

REASUMUJĄC DUZE BRAKI WSROD GOSPODARZY JAK I U GOSCI W LINI ATAKU SKLANIAJA MNIE DO ZAGRANIA UNDERA W TYM MECZU.....
TYPUJE 1-0 DLA GOSPODARZY....
MYSLE ZE MOZNA GRAC TAKZE UNDER 1,5.....za mniejsza stawe....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Na dzisiaj lekko i krótko:
Sparta vs Feyenoord 2, 1.75 1/10
Club Brugge vs KAA Gent 1, 1.65 3/10
Sparta z Feyenoordem na pewno będzie miała niezwykle ciężko. Stawka jest jednak niska, ponieważ są to derby. A w takowych często padają niespodzianki. Sparta będzie jednak mocno osłabiona brakiem głównie jednego zawodnika: Disselsa. Portowcy zagrają bez De Guzmana, ale Been ma dużo &#39;podobnych&#39; grajków i na pewno znajdzie kogoś na miejsce kontuzjowanego filara drużyny. Liczę na wygraną gości, ale ze stawką uważajcie :!:
Club Brugge możliwe, że bez Sonka, ale do składa wraca kilku ważnych graczy: m. in. Donk czy też Vermuelen. Forma im bardzo dopisuje, a że Anderlecht wygrał wczoraj to muszą ugrać 3 punkty by rócić na pozycję lidera. Goście to aktualnie słabo spisujący się zespół powoli nieliczący się w walcy o najwyższe miejsca. Nie mają większych ubytków w składzie, ale nie powalczą tutaj. Co prawda H2H jest zdecydowanie na korzyść Gentu, to ja jestem wciąż przekonany, że to gospodarze wygrają ten mecz.
Powodzenia.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sparta Rotterdam - Feyenoord Rotterdam - 2 @@ 1,73 (zwycięstwo Feyenoordu) 4/10
Wybrałem jedno z najciekawszych spotkań Eredivisie , &#39;&#39;Derby&#39;&#39; Sparta Rotterdam z Feyenoordem Rotterdam , Mecze w Holandii zawsze skupiają na siebie uwagę wielu kibiców są szumne zapowiedzi oraz wielka walka na boisku , Jednak patrząc na formy obu drużyn Sparta która zajmuje trzecie miejsce od końca a Feyenoord który walczy o &#39;&#39;trójkę&#39;&#39; mecz powinien być pod dyktando zdecydowanie gości. Znakomity strzelec zespołu J. Tomasson znany wszystkim strzelił w tym sezonie już 5 bramek. Patrząc również na historie spotkań wytypowałbym tutaj over 2,5 gola jednak stawiam na zwycięstwo gości. Po znakomitym kursie 1,73

buzero 59

buzero

Użytkownik
PSV-HEERENVEN
under 2,5 gola (7/10)✅✅✅
2,50
bet365

TYPUJE 1-0 ✅✅✅ DLA GOSPODARZY....
MYSLE ZE MOZNA GRAC TAKZE UNDER 1,5 ✅✅✅.....za mniejsza stawe....
pieknie.....wszystko zgodnie z planami....
Edit by Benek: Bardzo fajny typ, gratuluje.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Sparta vs Feyenoord 2:1 ⛔
Club vs Gent 1:0 ✅
Typ dnia siadł dzięki bramce w 87 minucie ;) Najważniejsze, że na plus. Sparta jednak dała rady. Dawałem jednak 1/10 w tym meczu i radziłem uważać ;) Rywalizacja w belgijskiej będzie bardzo ciekawa w tym sezonie. Może i ciekawsza niż w Eredivisie.
Pozdrawiam.
✅ 0.95

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom