>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

10. kolejka Eredivise 02.11-04.11.2007r.

Status
Zamknięty.
duda 380

duda

Użytkownik
03.11 [20:00] AZ Alkmaar - NEC Nijmegen
W 10 kolejce Holenderskiej Eredivisie AZ Alkmaar podejmować będzie NEC Nijmegen. W ostatnim mecze AZ ładnie pokonali na wyjeździe dość silną NAC Bredę 3:2. Natomiast NEC rozgromili Groningen 5:1 (ale tutaj trzeba dodać że Groningen od 29 minuty grali w 10).
Alkmaar - jeden z kandydatów do mistrzostwa, w tym sezonie kompletnie zawodzi, po słabym początku ligi (zajmują dopiero 12 pozycję z 11 punktami na koncie) teraz zaczynają coś grać. Oczywiście mają jeszcze szansę żeby zająć dobrą pozycję ale nie mogą sobie pozwolić już na tak słabe mecze jak dotychczas. Myślę że nadszedł czas przebudzenia dla AZ.
Nijmegen - nie ma co ukrywać, ich głównym celem w tym sezonie jest utrzymanie się w lidze, bo jak dotąd nie grają zbyt dobrze, bo jak dotąd zaliczyli 5 porażek. ale ostatnie dwa mecze napawają optymizmem, remis z Ajaxem i wygrana z Groningen już o czymś świadczą. Myślę że w Nijmegen, podobnie jak w Alkmaar nastąpi przebudzenie i zaczną wreszcie grać na miarę oczekiwań. Ale oczekiwania dla AZ i NEC są różne. AZ ma walczyć o górną pozycję w tabeli a NEC spokojnie utrzymać się w lidze.
Podsumowując, w tym meczu spotkają się dwie drużyny które początek sezonu miały nieudany, tyle że AZ Alkmaar jest drużyną silniejszą, z aspiracjami na Puchar UEFA a może nawet Ligę Mistrzów? W tym meczu górą będzie Alkmaar, nie mam wątpliwości.
Typ: AZ Alkmaar [4:0] ✅

komarr 4

komarr

Forum VIP
Z dzisiejszych meczy to mysle iz warto zagrac na Feyenoord oraz Ajax. Feyenoord takie mecze musi wygrywac szczegolnie na De Kuip jezeli naprawde mysli o mistrzostwie szczegolnei teraz gdy wczoraj PSV przegralo wyjazdowy mecz z Heerenveen.

A co wy o dzisiejszych meczach myslicie? ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Dzisiejsze mecze raczej bez niespodzianek choć muszę przyznać, że zadziwiła mnie Roda, która wywalczyła te dwa gole. Musze przyznać, że dawno tak mi się nie podobała gry Rody jak dziś ???? Choć było tam kilka brutalnych fauli hehe :p

komarr 4

komarr

Forum VIP
Weekend w Holandi bez wiekszych niespodzianek a wrecz powiedzialbym ze planoo. Mozna bylo zarobic w ten weekend tam bylo ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom