Ja dziś pograłem w STS
Gorzów @1,40 (było nawet 1,50) bet365 @1,30
Bjerre poniżej 8,5 @1,70
9... hahaha
Łaguta powyżej 9,5 @1,70 W milenium totomixie i
fortunie linie po 10,5
Bydgoszcz @1,35
Gorzów, a Gdańsk to niebo, a ziemia. Na każdej pozycji no może poza Nickim Gorzowianie mają mocniejszych zawodników. Pieszczek vs Zmarzlik tutaj też może być różnie. Brzozowski czy Suchecki pojedzie dla mnie to obaj się nadają na II ligę, a nie na ekstra. Chrzanek niby coś tam punktuje, ale na parze Iversen-Zagar to blado go widzę. Win Gorzowa bez dyskusji wg mnie.
Bjerre wczoraj pokazał w jakiej jest formie... To, że zrobił ostatnio kilka pkt u siebie nie znaczy, że w Zielonce coś pojedzie, z Protasem Jonssonem nie ma szans, do tego jakiś bieg być może z Łagutą czy Dudką = kolejne stracone punkty. Łoktajew z Holtą vs Bjerre też jakoś mi się nie chce wierzyć, że Duńczyk wygra ten bieg... Bjerre w parze z Zengi, a ten może dziś pojechać lepiej od niego.
Łaguta 9,5 linia niska wg mnie do ogarnięcia, zobaczymy jak nie będzie głupich defektów czy coś to lider z Czewy powinien wygręcić tyle oczek
BDG typowa drużyna własnego toru, Leszno to samo. Poza szczęśliwym zwycięstem w Gorzowie na wyjazdach prezentują się przeciętnie. Dziś Kościecha, Buczek czy powracający do formy Gapa pokażą młodzieży jak się jeździ. Nie zapominajmy o Emilu.
Zaraz coś dopiszę
Nicki Pedersen - T.H Jonasson @1,20 betsafe
Kurs bardzo niski, ale wg mnie bardzo pewny typ, Nicki u siebie nie zawodzi dziś przywiezie przynajmniej kilka oczek, więcej od Szweda.
BDG + Stal @1,56 @bet365 pewki wg mnie
Baliński +5 v Kościecha @1,61 bet365
Handi troszkę przesadzone, ja rozumiem, że kościecha łatwe biegi i że dobrze jedzie, ale Baliński wcale nie jest powiedziane, że w 4-5 biegach nie przywieze z 6 oczek. Jedzie z Batchelorem w parze, a wszyscy wiemy w jakiej jest formie. Duże value pobieram
6/1
Gdyby była para Pavlic +5 vs Kościecha to bym pobrał Chorwata i wtopił, dobrze, że ta para była z Ballym