No właśnie szukałem ale szukajka nic nie pokazała.juz było i z tego co pamiętam to trzeba było depozytem obracać
być może teraz jest inaczej nawet tu juz konto mam a na nic 8Funtów i jak byla ta promocja kiedyś to nie można było wypłacic bez depo i bez obrotu depoNo właśnie szukałem ale szukajka nic nie pokazała.
Nie trzeba obracać depozytem, pytałem supportu, soft playtechu i i jak się coś ugra można na zakłady przelewać nadwyżkę, przelałem już trochę, bonus został na koncie w bingo. Wpłate musze zrobić min 5 euro i support napisał, że od razu moge wypłacać nadwyżke.
Jak masz ponad te 10 to można robić transfer na zakłady i wypłacać.na zakłady? bonus można wykorzystać tylko na bingo
Mi też nakazali zarejestrować opcje wypłaty, jak to zrobić ?Mam zarejestrować kartę?cholera jasna, ja nie wiem ???? każa mi zarejestrować opcję wypłaty, czyli wpisać adres email. Moneybookers( bo akurat taką opcję wybrałem) Jak tam nie można tego nigdzie wpisać, a on mi wciska że w Cashier to jest. Adres email MB wpisuje się jedynie przy robieniu depozytu, ale przecież nie trzeba robić depozytu jeszcze ;/ Wymyślają
Jasne, że jest ???? Jednak chyba trzeba wcześniej dokonać wpłaty przez MBnie ma opcji wyplaty na MB??
Gdzie tam jest live chat?ja dzisiaj wieczorem zalozylem konto czekalem na bonus ale zem niecierpliwy to zagadalem na czacie i dostalem bez zadnej wplaty czy tez rejestracji czegokolwiek (no moze poza tym ze dalem deposit przez monybookers ale nie dokonalem go klikajac OK)
niestety szybko sie kasa skonczyla ;d