>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 free

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
http://www.7spins.com wchodzimy rejestrujemy sie i gadamy z chatem i 10 $ na koncie ! proponuje gre diablo mam juz 22$ nie wiem jakie sa warunki obortu ale to jest siec ty kasyn top te badziewne takze nie wiem , ale mozna cos powalczyc

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
mam juz 64 $ ale dalej na bonus ciekwe ile trzeba jeszcze krecic!! POLECAM DIABLO GRE, mialem juz 80 ale chcialem zeby mi kasa przeszla na REAL i krecilem krecilem i 0

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Panowie wiecie może o co chodzi, bo ja dostałem ten bonus ale nadal nie mam go przeliczonego na pieniądze, gadam z jakąś typką ale z Nią nie da się dogadać jak otrzymaliście bonus co zrobiliście??;p

crs84 85

crs84

Użytkownik
Panowie - sorry, że odświeżę troche temat ale bardzo proszę Was o pomoc. Może ktoś grał w tym kasynie - są wypłacalni? Jak wygląda wypłata bonusu no deposit? Bo dostałem 7E - w tej chwili mam ponad 120E - wszystko na grze &quot;Dioblo 13&quot;. Nie umiem się na ich stronie doczytać jak to wygląda a taka kasa piechotą nie chodzi. Dam radę w ogóle to wypłacić? No i nie widzę tam opcji Moneybookers - czyżby nie mieli? Dzięki za każdą odpowiedź ...

crs84 85

crs84

Użytkownik
Pogadałem z supportem i przekazuję info dla zainteresowanych:
- promocja również dla graczy z Polski
- można wpłacać przez moneybookers
- minimalny depozyt dla moneybookers to 20$
- żeby wypłacić bonus trzeba obrócić depozyt+bonus 12 razy
- nie ma maksimum wypłaty

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
Pogadałem z supportem i przekazuję info dla zainteresowanych:

- promocja również dla graczy z Polski
- można wpłacać przez moneybookers
- minimalny depozyt dla moneybookers to 20$
- żeby wypłacić bonus trzeba obrócić depozyt+bonus 12 razy
- nie ma maksimum wypłaty
aha to wszytko spoko tylko najgorsze z tym trzeba obrócić depozyt+bonus 12 razy ale przy dobrym szczeciu moze sie udac;)

crs84 85

crs84

Użytkownik
mi się jednak nie udało. Grałem ciągle na Diabolo i ze 130E zrobiło się 0, ale życzę szczęścia innym ????

crs84 85

crs84

Użytkownik
nie. chciałem ugrać najpierw trochę więcej za bonus a potem wpłacić pieniądze, ale problem się rozwiązał sam zanim pomyślałem o wpłacie.

Do góry Bottom