Players that select Great British Pounds (GBP sterling) as their currency AND aren't from the United Kingdom will NOT be eligible to receive any bonuses.
Players that select Great British Pounds (GBP sterling) as their currency AND aren't from the United Kingdom will NOT be eligible to receive any bonuses.
Wałek w tych kasynach z tym automatycznym bonusem po 72h , nie w pierwszym i ostatnim kasynie mnie tak olali , a na live chacie ta sama gadka.
System sam automatycznie przydzieli , jak nie dał to znaczy że nie zakwalifikowałem się z wymogami... ble ble
czasem dodaja... po tygodniu
a druga sprawa ze to nie wina kasyna tylko strony ktora je reklamuje i daje promo
w tym przypadku meczenie live chatu chyba nie ma sensu bo to nie od nich zalezy, reklamacje mozna zglaszac do tej strony, tak mi gadal gosciu z chata, jedynie to mogl przeslac maila gdzies tam dalej do supportu
Tylko, że link to zwykły link, żaden ref i od razu jest info o promo. Więc koleś głupoty gada ???? Mi powiedzieli, że przesłali info do jakiegoś departamentu, mam czekać.
EDIT.
Właśnie widzę, że promo już nieaktualne ???? banera już nie ma.
Tylko, że link to zwykły link, żaden ref i od razu jest info o promo. Więc koleś głupoty gada ???? Mi powiedzieli, że przesłali info do jakiegoś departamentu, mam czekać.
EDIT.
Właśnie widzę, że promo już nieaktualne ???? banera już nie ma.