>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

10$ do kasyna w centerbet

Status
Zamknięty.
rafalec 105

rafalec

Użytkownik
witam. jesli ktoś ma tam konto (pokerowe) to niech się zaloguje i wejdzie do zakładki kasyna, powinno tam nia niego czekać 7,5 ojro :] nie grałem jeszcze za to ale chyba tak jak poprzednio była taka promocja w centerbet, to wszystko co ponad bonus jest nasze i można tego używać w pokerze. pozdrawiam i miłej zabawy

EDIT

bonus tylko na slota football rules!
wszystko powyżej bonusu nalezy do nas

V 0

variater

Użytkownik
Bardzo proszę o przetlumaczenie:

Any winnings made on your bonus will first contribute to your bonus balance, once your bonus balance is the same as your $10.00 bonus, all excess winnings will go into your real balance and withdraws will be allowed.

przenioskem sobie juz 2 razy wygrana na pokera (w sumie 30$). 10$ bonusa, wiadomo, nie wliczylo mi i zostal on na casinie. teraz znow gram na slocie i znow wygralem 12$. czy w kontekscie tego powyzszego zdania (ang), moge uzywac tej nowej wygranej na gre w pokera i liczyc, ze mi potem wyplaca, czy tez liczy sie tylko pierwsza wygrana ponad te 10$?

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
szkoda tylko ze takie cos jak centerbet nie istnieje:] jak juz cos to centrebet... chociaz cos im strona niechce dzialac... :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom