>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

10 darmowych spinow w betsson

Status
Zamknięty.
kamil1ti 0

kamil1ti

Użytkownik
ja przed chwilą wygrałem 1,10 Euro:spokodfhgfh:
według mnie kasę można już przelać na zakłady ;)

kamil1ti 0

kamil1ti

Użytkownik
z tych 1,1$ ugrałem 5,09$ i 3,5$ spokojnie wypłaciłem na zakłady:spokodfhgfh: i zostało mi jeszcze 0,49$ w kasynie:-D

P 12

premiership

Użytkownik
z tych 1,1$ ugrałem 5,09$ i 3,5$ spokojnie wypłaciłem na zakłady:spokodfhgfh: i zostało mi jeszcze 0,49$ w kasynie:-D
No normalnie majątek???? Czapki z głów Panowie i Panie!!! Toż to dzieło na miarę Wielkiego Szu????

kamil1ti 0

kamil1ti

Użytkownik
premiership czemu się nabijasz:kwasny4565: spróbuj wygrać więcej na tej grze:-D a poza tym z tych 5,09Euro tylko 3,99Euro mogłem przelać na zakłady, ponieważ z tych 10 darmowych spinów ugrałem 1,1Euro no i teraz po odjęciu od 5,09$ wyszło mi 3,99Euro
mmmateooo wszystko powyżej 2,44Euro jest Twoje, jeśli Twój stan w kasynie będzie wynosił 3,44Euro to wtedy będziesz mógł wypłacić 1Euro itp:spokodfhgfh:

P 12

premiership

Użytkownik
premiership czemu się nabijasz:kwasny4565: spróbuj wygrać więcej na tej grze:-D a poza tym z tych 5,09Euro tylko 3,99Euro mogłem przelać na zakłady, ponieważ z tych 10 darmowych spinów ugrałem 1,1Euro no i teraz po odjęciu od 5,09$ wyszło mi 3,99Euro
mmmateooo wszystko powyżej 2,44Euro jest Twoje, jeśli Twój stan w kasynie będzie wynosił 3,44Euro to wtedy będziesz mógł wypłacić 1Euro itp:spokodfhgfh:
Ehh...Dla mnie to jest żałosne żeby podniecać się takimi kwotami...Co innego jakbyś naprawdę miał farta i z tych spinów ugrał chociaż 25 euro to rozumiem...Ale zawracać komuś dupę tylko dlatego że się udało przelać niecałe 4 euro? Nie wiem ile macie lat ale ja już trochę mam i poza potrzebą posiadania drobnych na piwo mam wiele innych większych potrzeb...Wygrałeś OK...Ale nie chwal się bo naprawdę nie ma czym...

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
popieram Premiera ???? każdy temat z promocją muszę długo przeglądać, żeby dowiedzieć się czy coś jest wypłacalne, bo większość postów jest typu &quot;potwierdzam, wygrałem dzisiaj 10$&quot;, &quot;wygrałem 1euro, ale fajna ta promocja&quot; ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom