>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ bez depozytu - Sports Acumen

radek03 90

radek03

Forum VIP
Wczoraj się rejestrowałem i dzisiaj przyszedł voucher, i mam na koncie 5.22E, ten 10$ to jest australijskie więc na amerykańskie to będzie jakieś ponad 7$.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak możesz to sprawdź czy jest opcja wypłaty na MB.
Z tego co widzę to nie ma mb ale za to jest neteller

Aha i dodatkowo jak zrobi się do=epozyt 100$ to dostajemy drugie tyle, jak nie będzie problemów z wyplatą tej promo bez depozytu to można spróbować skorzystac i ze 100%

G 0

greg9872

Użytkownik
Before any winning proceeds of the $10 Free Bet can be withdrawn , the customer must deposit a minimum of $AUD50 and meet the requirements of the matched deposit bonus. See &#39;Promotional Sign up Bonus&#39; details below for more information- or see our SIGN UP BONUS page on this website.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Wczoraj się rejestrowałem i dzisiaj przyszedł voucher, i mam na koncie 5.22E, ten 10$ to jest australijskie więc na amerykańskie to będzie jakieś ponad 7$.
czy trzeba cos wpisac przy rejestracji by dostac te 10 dolarów?
Drivers Lic / Passport No.* o co z tym chodzi co to znaczy????? chodzi o numer seryjny prawka lub paszportu??????

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
czy trzeba cos wpisac przy rejestracji by dostac te 10 dolarów?

Drivers Lic / Passport No.* o co z tym chodzi co to znaczy????? chodzi o numer seryjny prawka lub paszportu??????

tak, a o co może chodzić, myśleć...myśleć troche :kwasny4565:

endriu 361

endriu

Forum VIP
gdzie wpisac tzreba ten voucher?????
przecież wszystko pisze w meilu z voucherem:

To redeem your bonus:
Step 1. Login to your Sports Acumen account and click on &quot;My Account&quot;
Step 2. Select &quot;Deposit Funds&quot; from the My Account menu
Step 3. Select the BETMONEY option from the list of Deposit options
Step 4. Enter the voucher and serial number below, and click submit:
Voucher Number:
Serial Number:
Step 5. Your account will be instantly credited with AU$10

ps. ja na USD mam 6.95$ :spokodfhgfh:

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
przecież wszystko pisze w meilu z voucherem:

To redeem your bonus:
Step 1. Login to your Sports Acumen account and click on &quot;My Account&quot;
Step 2. Select &quot;Deposit Funds&quot; from the My Account menu
Step 3. Select the BETMONEY option from the list of Deposit options
Step 4. Enter the voucher and serial number below, and click submit:
Voucher Number:
Serial Number:
Step 5. Your account will be instantly credited with AU$10

ps. ja na USD mam 6.95$ :spokodfhgfh:
ok ja jeszce tego vouchera nie mam wiec sie pytam;P

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
nie zachowuj się jak wszechwiedzący bo jesteś miodzik śmieszny, kolega się tylko spytał a ty odrazu jedziesz... człowieku ...wiesz co to takiego &lt;&lt;forum&gt;&gt;???⛔
A Ty czlowieku wiesz co to myslenie? Forum jest od zadawania pytan, ale chyba zmuszenie szarych komorek do jakiegokolwiek wysilku intelektualnego nie jest niczym zlym. Czy uwazasz, ze zadawanie pytan o numer prawa jazdy (gdzie jest to wyraznie napisane) albo o to, gdzie wpisac ten voucher skoro nawet go jeszcze Kris6891 nie otrzymal nie jest zwyklym zasmiecaniem tematu. Kto dal Ci prawo do pisania o kims, ze jest &quot;smieszny&quot;. Powtorze to kolejny juz raz: Kiedys to forum trzymalo jakis poziom, ale teraz temety maja po kilka-kilkanascie stron wlasnie przez to, ze ludzie nie czytaja tego co bylo pare postow wyzej i zadaja w kolko te same pytania albo przez to, ze nie pomysla choc 10 sekund zanim sie zapytaja o cokolwiek.
Pozdrawiam Ciebie, Krisa6891 (zachecam do wyciagniecia wnioskow bo osbiscie nic kompletnie do Ciebie nie mam) i cala reszte.

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
tylko ,ze musisz przed wypłata zrobic depozyt hu* z taką promocją
Czlowieku wszedzie gdzie nie widze to placzesz ze trzeba depozyt przed wyplata zrobic... Jak nie chcesz robic albo nie masz za co to nie korzystaj z tej promocji.

Dostalem tez ponad 5Eur zobaczymy co z tego bedzie

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
A Ty czlowieku wiesz co to myslenie? Forum jest od zadawania pytan, ale chyba zmuszenie szarych komorek do jakiegokolwiek wysilku intelektualnego nie jest niczym zlym. Czy uwazasz, ze zadawanie pytan o numer prawa jazdy (gdzie jest to wyraznie napisane) albo o to, gdzie wpisac ten voucher skoro nawet go jeszcze Kris6891 nie otrzymal nie jest zwyklym zasmiecaniem tematu. Kto dal Ci prawo do pisania o kims, ze jest &quot;smieszny&quot;. Powtorze to kolejny juz raz: Kiedys to forum trzymalo jakis poziom, ale teraz temety maja po kilka-kilkanascie stron wlasnie przez to, ze ludzie nie czytaja tego co bylo pare postow wyzej i zadaja w kolko te same pytania albo przez to, ze nie pomysla choc 10 sekund zanim sie zapytaja o cokolwiek.
Pozdrawiam Ciebie, Krisa6891 (zachecam do wyciagniecia wnioskow bo osbiscie nic kompletnie do Ciebie nie mam) i cala reszte.
kolejny forumowy cfaniak, bez komentarza

Do góry Bottom