>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 000 zl????? Czy ktos zna osobe ktora

Status
Zamknięty.
flashup 0

flashup

Użytkownik
Witam!
10 000 zl????? Czy ktos zna osobe ktora, potrafila wyciągnąć 10 000 zl od bukmachera??? Jestem zdeterminowany, aby to zrobić! ,ale to jest tylko w mojej glowie mam system, ktorym bede gral,czy to nie jest tylko HASLEM reklamowym bukmachera, ze mozesz zarabiać? Czy moze dopadlo szlalenstwo, i chciwość??? Na ktore liczy bukamacher i tylko mu oto chodzi aby zarabiac na takich ludziach jak ja!??
Dlatego się sie pytam czy ktos potrafil osiagnac próg zysku 10 000 ???

dindek 41

dindek

Użytkownik
jest na pewno wiele osob takich tylko moga sie nei pochwalic:spokodfhgfh: ja polowe tego wyplacilem ostatnio...

K 0

kalik1

Użytkownik
zalezy od kapitalu od wlasnych przemyslen analiz noi troche od szzczescia ale wg mnie jest jescze jedna bardzo wazna zasada a mianowicie dyscyplina i nie podpalanie sie, u mnie to wygladalo tak ze trafilo mi sie troche pln (powyzej tej kwoty co piszesz) i sie podpalilem wyplacilem niewiele z tego ale wydaje mi sie baa jetsem pewny ze wyciagnolem wnioski z tamtej lekcji i teraz gram spokojnie zysk jakis jest :p ale pamietaj z bukmacherki ciezko wyzyc bo co nie dasz dziecku jesc bo wiesz synek barca stracila bramke w 90 min i przez tydzien obiadu nie bedzie

flashup 0

flashup

Użytkownik
Boje sie tego ze buk moze nie wyplacic z jakies powodu z kosmosu, dlatego zakladam, że bede gral u wielu bukmacherow, tylko czy oni nie maja jakiejs spolki i nie wychytutaja takich delikwentow??
Zapewne potrzeba bedzie miec inny nik na kazdym z nich, ale co z danymi osobistymi??? przeciez wszedzie trzeba wpisywac prawidlowe dane...........!!?
Jeśli maja jakas spolke na takich delikwentow to nie dobrze, jesli nie to mysle ze nie powinno byc problemów. Co o tym sądzicie?

flashup 0

flashup

Użytkownik
jest na pewno wiele osob takich tylko moga sie nei pochwalic:spokodfhgfh: ja polowe tego wyplacilem ostatnio...
Zapewne mogą sie nie pochwalic, gdyz , mysle że moga być specjalnie wyszkolone do tego osoby aby nas wylapywac, choć to tylko teoria.

flashup 0

flashup

Użytkownik
Myślisz, że to prowokacja rodem z onet.pl?

Ja sam nie wiem o tym myśleć ale takich bzdur jak tutaj nie da się czytać... ????

Czyli piszesz, ze wyciąganie od bukmacherow takich sum, nie odbije sie zadnym echem??? tak????

Zapewne nie mozesz mi odpowiedziec, gdyż nigdy tego nie robiles.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Czyli piszesz, ze wyciąganie od bukmacherow takich sum, nie odbije sie zadnym echem??? tak????
Zapewne nie mozesz mi odpowiedziec, gdyż nigdy tego nie robiles.
Rozgryzłeś mnie... ????????????
Już się nie wypowiem w tym temacie :cry:
Powodzenia ????
Edit: Dobi zamknął temat i nie wiemy co będzie dalej... :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom