Rejestrujemy sie na www.paf.com i podczas rejestracji wpisujemy kod bonusowy 63XD i 10€ na koncie
1.01 ? To co oni dają nam tak za darmo 10E na kontoZ tego co czytałem wystarczy postawić 1 zakład bez min. kursu i można wypłacac. ALe wiadomo,że stawiać za 1,01 sie nie opłaca lepiej poobracać tą sumką do 50-100 ojro i wtedy wypłacać bo nie wiadomo, czy sobie liczą za przelew czy jest za free.
Dosłownie przed chwilą dostałem. Czyli jakieś 40 minut czekałem. Normalnie było w odbiorczej. Nie w spamie.mam pytanie. Czy ktoś z was ma konto na WP i dostał maila? Bo ja właśnie czekam i nie wiem czy jest na co ????
Ok Dzięki. W takim razie czekam ????Dosłownie przed chwilą dostałem. Czyli jakieś 40 minut czekałem. Normalnie było w odbiorczej. Nie w spamie.
Pewnie wina przeglądarki. Z tego co widziałem strona wykorzystuje Flash'a wiec może doinstaluj pluginy. A z jakiej korzystasz przeglądarki?ej panowie...Mial ktos taki problem jak ja.Gdy chce otworzyc konto to mi szarzeje obraz i pusto????Nie moge sie zarejestrowac.Mieliscie tak????