>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10€ Freebet na start Champions League - mybet.com

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
10€ Freebet na start Champions League
Twoje pewne zwycięstwo na starcie Champions League

Teraz z myBet, czeka Cię pewne zwycięstwo i to na samym starcie
Champions League. W tym tygodniu podarujemy Tobie 10€- Freebet
abyś mógł jeszcze bardziej emocjonować się piłką nożną.

Skasuj podwójnie! Wygraj zakład, skasuj bunus i świętuj zwycięstwo jak
mistrz świata.

To takie proste:
1. Wprowadź w &quot;Moje Konto&quot; &gt; &quot;Bonus na zakłady sportowe&quot; Twój otrzymany Kod Bonusu &quot;Champions League&quot;.
2. Obstaw jeden lub kilka zakładów za łączna stawkę 20€ z oferty
Champions League.
3. Już możesz się cieszyć z Twojego 10€ Freebet, które zostało automatycznie dopisane do Twojego konta.

Og.War. dot. Bonusu w Zakladach Sportowych

# Akceptując warunki i postanowienia dot. bonusu, wyrażasz zgodę na otrzymywanie bonusu w zakładów sportowych.

# W przypadku przyznania natychmiastowego bonusu, należy spełnić odpowiednie warunki, aby otrzymać prawo do jego wypłaty. Oprócz tego, należy spełnić warunki otrzymania bonusu, aby mógł on zostać wykorzystany w zakładach. Warunki i postanowienia dotyczące bonusów można znaleźć w materiałach promocyjnych dotyczących bonusów. W każdym z przypadków, postanowienia odnoszą się wyłącznie do obszaru Zakładów sportowych ( Giełda i Trading nie dotyczy). Aby spełnić warunek wypłaty jako należny obrót przyjmuje się wyłącznie zakłady o kursie większym lub równym 1.50.

# Pełna kwota wpłaty musi zostać obstawiona w zakładach sportowych co najmniej raz aby spełnić warunek wypłaty.

# Bonusu nie można wykorzystać w żadnych innych produktach myBet, ponieważ jest on bonusem wyłącznie do zakładów sportowych. Ten typ bonusu jest automatycznie rozpoznawany przez system, który blokuje dostęp bonusu w zakładów sportowych do innych produktów. Bonusy Pokerowe oraz do Kasyna są regulowane przez odrębne warunki i postanowienia i tym samym nie mają tu zastosowania.

# Określenie spełnienia warunków bonusu dla zakładów sportowych oraz określenie spełnienia warunków wypłaty połączoną z promocją bonusową:
Twoje stawki na zakłady sportowe służą spełnieniu warunków bonusu a następnie spełnieniu warunków wypłaty.
Tzn: wszystkie stawki na zakłady sportowe (o min.kursie 1,5) będą sumowane, aż wysokość wymaganego obrotu dla spełnienia warunków bonusu zostanie osiągnięta.W przypadku przegrania zakładów, kwota stawki zakładu zostanie pokryta z kwoty bonusu. (Jeśli kwota bonusu zostanie przegrana, warunki bonusu są uznane za spełnione).
Jeśli warunki bonusu zostaną spełnione, to wszystkie stawki w zakładach sportowych z min. kursem 1,50 będą sumowane aż do osiągnięcia przynajmniej wysokości wpłaty.
Dopiero, po spełnieniu obu warunków w przeciągu czasu 180 dni, wypłata gotówkowa powiązana z bonusem może zostać zlecona.

# W przypadku ofert ograniczonych czasowo, wszelkie kwoty bonusowe przepadają po zakończeniu okresu promocyjnego. Wszelkie kwoty zdeponowane przez klienta nie podlegają anulowaniu i nie przepadają.

# Postanowienia dotyczące Bonusu w zakładach sportowych zostają sprawdzone i rozliczone przez system o godz: 0:00 (MEZ)i w Zakładce &quot;Mój Bonus&quot; pokazane.

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
no to już widzę ???? jak każdy zakłada po XXX kont ???? na mame tate i dziadka babkę ????
ale promo fajne idzie zarobić ???? dzięki
dawno się nie logowałem

suchy176 19

suchy176

Użytkownik
Nom nie wiem... Bo i tak trzeba kasę wpłacić aby dostać freebeta bo przecież trzeba obstwaić zakłady za łączną kwotę 20€ ;p

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
No i dobrze że trzeba najpierw postawić 20euro bo się dzieci na to nie rzucą. Wystarczy zagrać surebeta za 20euro i 10 sobie stawiasz jak chcesz.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Kasa już do mnie dotarła, wszystko bardzo fajnie się złożyło. Zagrałem surebeta, dostałem 10euro i od razu wypłaciłem bez obracania.

S 11

support75

Użytkownik
zagralem za 20E, dostalem 10E
za te 10E musze za cos zagrac czy moge wyplacic ?
pytam bo dodalo mi normalnie 10E do konta.
pytam tych co grali.

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
zagralem za 20E, dostalem 10E
za te 10E musze za cos zagrac czy moge wyplacic ?
pytam bo dodalo mi normalnie 10E do konta.
pytam tych co grali.
Dostales Freebeta, tak jak jest przeciez napisane w regulaminie na poczatku tematu. Freebet zazwyczaj polega na tym, ze go musisz postawic...

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Też tak myślałem, dla pewności najpierw napisałem do nich maila, nikt nie odpisał przez 24h to się wkurzyłem i zleciłem wypłatę, kasa była na koncie w kilka godzin. Jak chcesz mogę Ci pokazać screeny z historii konta, po przyznaniu freebeta jest tylko wypłata.

Dzisiaj dopiero raczyli mi odpisać i wychodzi na to że trzeba obracać, mi chyba nie sprawdzili czy obróciłem. Oto treść wiadomości od nich:
Dzień Dobry,
tak, każdym bonusem należy obrócić 3 razy po kursie 1,5
Pozdrawiamy serdecznie

Do góry Bottom