>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

1 tercja na nie faworyta

M 55

mana456

Użytkownik
Witam. Wczoraj spróbowałem grać pewnym pomysłem na hokej, gdyż granie na wygrane przegrane nie bardzo mi wychodziło. Mój pomysł polega na graniu na zwycięstwo w 1 tercji, na drużynę która:
1) gra na wyjeździe
2) nie jest faworytem
3) jest wyżej w tabeli
Wyniki z wczoraj(kursy z fortuny):
Cz.Budziej. - Litvinov - 3,00
Sonderjys. - Fredrikshavn - 3,14
Pori - Espoo - 2,91
Hamburg - Mannheim - 2,93
Dyn.Ryga - N.Nowgor. - 2,91
Także skuteczność 80% przy całkiem ładnych kursach, grając odpowiednim systemem może dałoby się coś z tego ugrać, spróbuję przetestować to kilka dni i zobaczę co z tego wyjdzie. Co sądzicie o takim pomyśle?

Otrzymane punkty reputacji: +1
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jak nie sprawi Ci to kłopotu to podlinkowuj te drużyny , tak aby ułatwić bezpośredni dostęp do statystyk na wzór tego:

Vityaz Chekhov - Metallurg Novokuznetsk

a resztę zrób ew. w trybie edycji swojego wpisu z typami na dziś.

Ponadto: jeżeli FORTUNA to będzie stałe/jedyne źródło kursów , to pamiętajmy tu także o 12% podatku obrotowym...

P.s: za szukanie nowych ścieżek na gruncie bukmacherki dostajesz ode mnie ✅ 12 pkt. a odnośnie pytania
&quot;Co sądzicie o takim pomyśle? &quot; to najlepszą odpowiedź przyniosą efekty na dłuższej próbie , tak więc spokojnie dalej testuj i dobieraj drużyny wg tych ściśle określonych reguł.

Oczywiście tych wczorajszych wyników nie można wliczać do statystyk , bo nie były uprzednio podane - ale począwszy od tych dzisiejszych zliczaj je i prezentuj .
Pozdrawiam i powodzenia!

.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Bardzo ciekawy pomysł, ode mnie również otrzymujesz ✅ w związku z tym proszę o nie przerywanie testów po pierwszym niepowodzeniu ! ????

M 55

mana456

Użytkownik
Kursy będę pobierał z Fortuny, wiadomo że jest tam podatek, ale do testów myślę że nie ma znaczenia aż tak dużego skąd będą kursy(wiadomo że w internecie pewnie będą wyższe), jeśli po kilku, kilkunastu dniach okaże się że coś z tego będzie wychodziło to myślę że będzie można się zastanawiać nad konkretnym sposobem grania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeżeli nawet te kursy w necie nie będą jednak wyższe, to sam fakt różnicy w finansach przez pobór 12% na podatek obrotowy , ma tu kolosalne znaczenie i może zadecydować o tym czy ma to sens...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ale że napisałeś:

&quot; Mój pomysł polega na graniu na zwycięstwo w 1 tercji, na drużynę która:
1) gra na wyjeździe
2) nie jest faworytem
3) jest wyżej w tabeli &quot;

to wobec tej równej ilości pkt. można tu było pomocniczo podeprzeć się nie ogólną tabelą KHL:
http://24score.com/hocky/?eng&amp;amp;country_id=2&amp;amp;champ_id=35

a tabelami dla poszczególnych Konferencji w KHL
http://www.betexplorer.com/hockey/russia/khl/ , gdzie:

a/ gospodarze byli na 12. miejscu w swojej West
b/ goście na 10. miejscu w swojej East

tak więc wg mnie jest OK i typ trafiony ????

Pzdr.

.

M 55

mana456

Użytkownik
Dzisiaj tylko 25% skuteczności :/ słabo, ale zobaczymy jak będzie przez parę następnych dni. Za chwilę dodam mecze na jutro

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Sprawdziłem H2H meczów Pardubice -Pilzno na lodowisku gospodarzy i w 6 poprzednich spotkaniach goście ani razu nie wygrali w 1. tercji - zatem zobaczymy jak im jutro pójdzie , może się przełamią? W końcu są liderem ligi...

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Zobaczymy, Bwin ma ubogą ofertę hokeja, trochę mnie to zdziwiło
Z tym się niestety nie mogę zgodzić. Może ma ubogą ofertę na &quot;niestandardowe&quot; zakłady w hokeju, jednak w &quot;1X2&quot; jest w ścisłej czołówce.

M 55

mana456

Użytkownik
Może się mylę, w sumie to jest moje pierwsze doświadczenie z hokejem tam, może dlatego mi się wydało że dość uboga jest oferta ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Na niedzielę jeszcze pasuje:
1.Wolfsburg 2.Ingolstadt 16:30 @ 3.20 ⛔
1.Sheffield Steelers 2.Nottingham Panthers 18:00 @ 3.00 ✅
1.Dundee Stars 2.Fife Flyers 19:30 @ 3.70 (w tabeli goście są niżej ale tylko 2 oczka) ⛔
2.Victoriaville Tigres 1.Gatineau Olympiques 22:00 @ 2.85

M 55

mana456

Użytkownik
O to wczoraj wieczorem jak patrzyłem to tylko te które ja znalazłem były...
A co do meczu Dundee Stars - Fife Flyers to nie spełnia on wymogów które obrałem i nie może być brany pod uwagę jeśli chodzi o wybór meczy do tej metody.
Ostatniego meczu np. w ogóle nie ma na bwin, dlatego ja go nie podałem.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wobec tego, że Twoja metoda typuje underdogów - to zapewne kursy na 1.tercję x2 też mogą być interesujące i jeśli możesz , to podawaj je w nawiasach a następnie także je w nawiasach rozliczaj , bo może coś się z tego narodzi...

Do góry Bottom