troglak
Użytkownik
Witam serdecznie!
Minął już ponad rok odkąd zarejestrowałem się na tym forum. Sądzę, że nadszedł czas, żeby Wam wszystkim zacząć odwdzięczać się za świetne typy, analizy, prognozy i wszelkie informacje, które chłonę i niewątpliwie pomagają mi w ciągłym zdobywaniu potrzebnej wiedzy do ogrywania Naszego przeciwnika ???? . "Specjalizuję się" w piłce nożnej. Moimi ligami są 1 i 2 angielska, 1 i 2 francuska, 1 i 2 hiszpańska, 1 holenderska, 1 i 2 niemiecka, 1 i 2 polska, 1 portugalska, 1 rosyjska, 1 szkocka i 1 ukraińska, a także LM i LE. Czasem pojawią się także inne spotkania, bo zainteresowania zainteresowaniami, ale nie zawsze uda się bazować na uwielbianych ligach.
Sporadycznie będą się tu pojawiać typy z Tenisa (głównie większe turnieje), Siatkówki, Siatkówki Plażowej, Baseballa, NHL, NBA.
Zwykle pojawiać się tu będą małe i duże taśmy tj 2,3, 4 typy, rzadko 6. Nie lubię grać na pojedyncze spotkania, bo uważam, że trzeba mieć do tego solidny budżet, a mnie duża strata mocno by zabolała.
Wiem, że moja forma wypowiedzi nie jest zbyt dobra, ale wciąż się uczę i chcę ją udoskonalić. W związku z tym może początkowe analizy, nie będą tak piękne, jak w gazecie, ale myślę, że duża ilość pisanych i czytanych informacji, a także zdobyte doświadczenie odpowiednio zaprocentują i nabiorę wprawy. Z tego też powodu temat zakładam w dziale Kupony.
Firmę będę podawał w każdym poście, a zainwestowany grosz nie będzie w jednostkach, lecz PLN.
Statystyki ukazywać się bedą co miesiąc.
Mam nadzieję, że temat nie będzie jednym wielkim

Komentarze, konstruktywne opinie, nawet krytyczne mile widziane.