>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1. kolejka Jupiler Pro League (28-29.07.2012)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No to zaczynamy.

Kursy od Unibet:

Pierwsza kolejka w Belgii zawsze jest ciężka do typowania. Drużyny dopiero się wdrażają w nowy sezon. Na sam początek już można zauważyć kilka value np. Kortrijk vs Anderlecht 1x jest zawyżony kurs. Na wygraną Mechelen zaniżony, więc na Charleroi będzie prawdopodobnie można zagrać. Z faworytów natomiast peFFką powinna być silniejsza dotychczas ekipa z Brugii.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji ;)

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Pierwsza kolejka w Belgii zawsze jest ciężka do typowania.
Zgadzam się z Tobą, jednak w ogóle Jupiler Pro League jest ciężka do obstawiania ;)
Na pierwszy rzut oka dobrym zakładem wydaje się być wygrana Mechelenu nad beniaminkiem z Charleroi. Przez ostatnie 10 lat ekipa z Mechelen nie przegrała ani zremisowała ze Sportingiem u siebie. Obie ekipy wymieniały się zwycięstwami.. Sądzę, że w pierwszej kolejce będzie podobnie, gdyż Mechelen ma za sobą udany sezon przygotowawczy.. Wygrana nad Club Brugge i Getafe daje do myślenia. Natomiast Charleroi tylko jeden wygrany ledwo mecz z drugoligowcem z Belgii.
Mechelen @ 1,50 - Bet365

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jako, że w weekend mnie nie będzie to napiszę parę słów. Uważałbym na większość spotkań. Club Brugge niby peFFka, ale pierwsza kolejka to bym uważał. Mechelen kurs zdecydowanie za niski.Statystyki nie grają, a Charleroi ma w tym sezonie zamiar na spokojnie się utrzymać, a mają nawet aspiracje na puchary (w co jednak mocno wątpię). Anderlecht z Kortrijkiem to będzie kosmiczny mecz - polecam dość mocno by zagrać na +1.5 na Krtrijk albo i nawet na wygraną gospodarzy, ale przy AH 0. Gent z Lierse i kurs 1.30 na gospodarzy.... Kompletne nieporozumienie, typ ten to no bet. Kurs na Standard 1.60 :?: Może być, ale ostrożnie. Genk z Cercle i tak mały kurs na gospodarzy, polecam 0.5j na x2...A jedynym meczem, który najbardziej mi się spodobał to mecz Germinal vs. Lokeren i bet na wygraną gospodarzy przy AH 0. Gospodarze nie powinni tego przegrać. Z moich źródeł wynika, że Lokeren wyjdzie na ten mecz osłabione, na pewno warto spróbować. Stąd też:
Germinal vs Lokeren 1 (AH 0), 1.80 Pinn 3/10
Powodzenia.

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Standard Liege - Waregem
Tak jak piszą koledzy wyżej, to dopiero pierwsza kolejka i wiadomo, nie wolno szaleć ze stawkami bo cuda się mogą dziać. Ale jednak według mnie Standard powinien wygrać pierwszy mecz w sezonie. W poprzednim sezonie grali bardzo dobrze na swoim stadionie, zaliczając bodaj tylko jedną porażkę. Skład z poprzedniego sezonu uległ zmianie. Odeszli dwaj zawodnicy, którzy decydowali o sile napadu : Tchite odszedł do Club Brugge, a Cyriac do Anderlechtu. Odszedł też podstawowy obrońca Felipe, który zasilił Hannover. Ale czy zespół stracił dużo na jakości? Myślę, że nie, bo przecież doszedł znany z występów w Krakowskiej Wiśle Biton, młody Verbeek czy też Ogunjimi znany z dobrych występów w Genku, który ostatni rok spędził w Majorce, ale kariery tam nie zrobił, jest też przecież utalentowany Bulot, za którego klub zapłacił 1,7 mln euro. W miejsce Felipe sprowadzono Tavareza z Beira Mar Aveiro. Więc słabo to znowu nie wygląda. Sparingi przedsezonowe można z pewnością zaliczyć na plus: wygrane z Basel, Majorką czy też z rumuńskim Otelul. W ostatnim sparingu remis z Trabzonem. Trzeba też nadmienić, że zaszła również zmiana na stanowisku trenera i teraz głową zespołu jest Ron Jans, który ostatnio prowadził z powodzeniem Heerenveen.
Zulte Waregem to średniak ligowy, który głównie punktów szuka u siebie. Na wyjazdach w tamtym roku ani razu nie udało im się wygrać, bilans 0-7-8. Nie wiele się działo w drużynie podczas okienka transferowego. Zakontraktowano dwóch napastników, młodego perspektywicznego Jvana Lendrićia z Hajduka Split i Frederica Gounonghbe z Woluwe-Zarentem, który w poprzednim sezonie w drugiej lidze strzelił 19 bramek. Z ważniejszych graczy odszedł pomocnik Thomas Matton i napastnik Teddy Chevalier. Wyniki sparingów wyglądają bardzo dobrze, ale poziom zespołów z którymi się mierzyli pozostawia wiele do życzenia.
Jako, że to pierwsza kolejka sam zagram ten typ, ale raczej za niską stawkę. Zadziwił mnie też kurs na over w tym spotkaniu, bo jednak @ 1,95 to według mnie lekko za dużo, no ale spróbować jak najbardziej można.
Standard Liege - Waregem 1 @ 1,65 Bet365⛔

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja w tym meczu pobieram under, Zulte to zespol, ktoremu czasami na wyjazdach udaje sie skutecznie zamurowac bramke, jest to bardzo ciezki przeciwnik, czy to dla Standardu czy Brugii, w szczegolnosci grajac u siebie.
Piszac, ze Tchite i Cyriaca ma zastapic Biton i nie bedzie to utrata jakosci, chce mi sie troszke smiac. Wiemy, ze Dudu to niezly zawodnik, ale naprawde, kims takim jak ta dwojka nie bedzie, nawet majac u boku Batshuayiego, ktory gre naprawde umie robic. Ale akurat ta dwojka potrafila bardzo bardzo wiele, od rozegrania akcji, czasem nawet dogrania z wolnego, rogu, strzalu z dystansu, po po prostu strzelanie bramek, ktore przychodzilo im czasami z duza latwoscia.
Teraz latwo jednak nie bedzie, bowiem Zulte do Liege przyjezdza tylko i wylacznie sie bronic, nawet holenderski trener w tak szybkim tempie nie bedzie w stanie odmienic pewnej przypadlosci RSCL, czyli meczarni u siebie ze slabeuszami, tak bywalo czesto, duzo underow u siebie, sporo strat punktow. W sparingach RSCL padalo niewiele bramek, a pamietajmy, ze nie grali z rywalami, ktorzy mieli zamiar sie bronic, jak Trabzon, jak Galacz czy Bazylea. Wydaje mi sie, ze dzisiaj defensywa Zulte jednak peknie, choc od wygranej wole under, dlaczego? Ano dlatego, ze w tak szybkie wkomponowanie sie w zespol Bitona czy Ajdarevicia nie wierze, sadze tez, ze Standard w tym meczu bramki nie straci, a jesli cos strzeli, to nie bedzie to wiecej niz 2 gole, mnie zadowoli wynik 2:0
Standard de Liege - Zulte Waregem Under 2.5 @1.8 Tobet✅ 1

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Genk-Carcle Brugge FT 3:3
Genk 1,60 Betsson ⛔

Liczę dzisiaj na zwycięstwo gospodarzy, po analizie, głównie transferów i spotkań towarzyskich są dla mnie faworytami. Genk przed sezonem rozegrał tylko cztery spotkania sparingowe (przynjamniej tylko tyle znalazłem), pokonali 2:0 Fortune Sittard (Vossen, Benteke), 3:1 Al&#39;Shabab (Benteke, Bright + bramka samobójcza) i 10:0 Beringen (Fernandez, Barda, Bright, Hyland, Schrijvers*3, Kennedy*2, Trossard), jedyną porażkę ponieśli z PSV 0:2. Jeśli chodzi o transfery to do klubu przyszło kilku ciekawych piłkarzy: pomocnik Bennard Yao Kumordzi (16/1 w poprzednim sezonie) z Dijon, obrońca Dani Fernandez (5/0) z Feynoordu, napastnik Osagio Bright z Westerlo, obrońca Kalidou Koulibaly (22/0) z Metz, napastnik Steven Josephs (37/8) z Kortrijk i pomocnik Julien Gourius (34/15) z Mechelen. Z klubu odszedł przede wszystkim pomocnik Daniel Tőzsér (30/2) za darmo do Genui, poza nim klub opuścili: pomocnik Jordie Bries (0/0), obrońca Jentle Gaethofs (0/0), pomocnik Timothy Durwael (2/0), pomocnik Dugary (20/0), pomocnim Carvalho (0/0) i bramkarz Gilles Lentz (0/0), po półrocznym wypożyczeniu do Chelsea wraca pomocnik Kevin De Bruyne (13/2). carcle Brugge rozegrało przed sezonem aż 10 spotkań, w klubie po tych spotkaniach panuja mieszane odczucia, zwycięstwa 6:1 z Oudenburg, 8:1 z Oostnieuwkerke i 5:1 z Torhout należy traktować z przymrużeniem oka. Z poważniejszymi rywalami Carcle już spisywało się gorzej, pokonali 1:0 Roeselare (Uchebo), 3:1 z Westerlo i 1:0 z Genclerbirligi (Portier), przegrali 1:4 z Bredą (Eusebo) i 1:2 z Kopenhagą (Vetokele), do tego dwa remisy, oba 2:2 z Lokeren (Van Eneoo*2) i Mons. Carcle straciło jednego ważnego zawodnika, chodzi mi o obrońcę Nuno Reisa (22/0), który odszedł do Sportingu Lizbona, poza nim klub opuścili bramkarze Thijs de Boevere (0/0) i Mulopo Kudimbana (1/0), napastnik Andrea Mbuyi-Mutombo (8/0), pomocnicy Konour Gombani (4/0) i Kevin Packet (0/0).Do klubu przyszli obrońcy Koenraad Hendrickx (0/0) z Gent i Stef Wils (15/2) z westerlo, napastnik Michael Uchebo (28/3) z Venlo oraz doświadczony Tim Smolders (26/5) z Gent. Na papierze Genk wygląda lepiej, więc stawiam dzisiaj na ich zwycięstwo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom