>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1. kolejka Jupiler Pro League (26-28.07.2013)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Kursy od Tobet

W dniu dzisiejszym rozpoczynamy sezon 2013/2014 w belgijskiej Jupiler Pro League. Początek rozgrywek, więc zawsze jest nieco trudniej typować. Jednak niektóre zespoły już zdążyły się zaprezentować czy to w kwalifikacjach do europejskich pucharów czy też w spotkaniach towarzyskich.

Zapraszam do aktywności w temacie ;)

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Club Brugge - Charleroi(+1,5) 2 @ 1,94
Pinnacle

Zaczynamy Jupiler Pro League, dziś czeka nas jedne spotkanie pomiędzy zawodnikami z Brugge i Charleroi. Faworytem w tym meczu są niby gospodarze, jednak ich sytuacja nie jest bardzo dobra, gdyż trener Garrido nie będzie mógł skorzystać z Odjidji, Meuniera i Larsena, którzy są kontuzjowani, pauzuje Duarte za czerwoną kartkę z poprzedniego sezonu, a na dodatek Kujovic i Vazquez nie byli w stanie trenować w ostatnich dniach. Przed nimi także ważny mecz ze Śląskiem Wrocław w kwalach do LE. Niby rywala dzisiaj nie mają wymagającego jednak Charleroi wzmocniło się przed sezonem i to dość porządnie. Ich głównym celem jest utrzymanie się w pierwszej dywizji. Dziś przed nimi szansa na chociaż jeden punkt, sądzę, że powalczą...Nie grali źle w meczach towarzyskich i mam nadzieję, że na początek pokażą się z niezłej strony. Myślę, że Club Brugge nie będzie narzucało mocnego tempa i nie będą chcieli zmieść z boiska przyjezdnych. Kurs bardzo przyjemny, warto spróbować.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
ArQuisek o jakich wzmocnieniach Charleroi piszesz :?: Pozbyli się znacznej części zawodników, którzy nic nie wnosili. Zatrudnili kilku mniej znaczących piłkarzy. Ponownie będą się bronić przed spadkiem. Warto dodać od zmianach w Club Brugge. Zespół opuścił najlepszy strzelec, Bacca - 7 milionów euro do Sevilli. Natomiast do zespołu trafił Tom De Sutter z Anderlecht, który ma go zastąpić. Ponadto ma podstawy do tego by to uczynić. Jest Rafaelov i Lestienne. Jak dla mnie absencje o których wspomniałeś nie będą miały większego znaczenia w meczu z przyszłym outsiderem. Spodziewam się łatwej wygranej gospodarzy, którzy dzisiaj na pewno nie będą kombinować przed meczem ze Śląskiem, który jest dopiero w najbliższy czwartek.
Typ: CB -1 (AH), 1.58 Marathon 2/10 ✅ 2:0

Otrzymane punkty reputacji: +4
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Buki nieco przeceniają FC Brugge w dzisiejszym spotkaniu. Kurs raczej nie warty ryzyka. Tym bardziej, że oba zespoły zagrały tylko mecze kontrolne i nie wiadomo tak do końca kogo na ile stać. Myślę, że nie warto ryzykować. Jeżeli Bruggia wygra to raczej minimalną ilością bramek. Oby nie do 0.
Zespól gości poczynił kilka transferów. Przybyli obrońcy Vervoort (z Anderlechtu, który poprzednio grał na wypożyczeniu w FC Eindhoven i był podstawowym graczem), Dewaest z Roeselare, francuski pomocnik Marcq, grający ostatnio w Sedan, oraz grający już wcześniej w ramach wypożyczenia Boliwijczyk Arze, francuski napastnik Gnohere. Może to nie są jakieś spektakularne transfery, ale lepsze to niż nic. Charleroi wydaję mi się, że poważnie myśli o utrzymaniu i od początku sezonu powinno grać uważnie i miarę możliwości nie tracić punktów. W ubiegłym sezonie Bruggia wygrała oba mecze - jednak tylko minimalnym stosunkiem bramkowym (zawsze po 1:0).
Charleroi strzeli @1.68 Marathonbet

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie no dla mnie to żadne solidne wzmocnienia. Zespół jest bardzo słaby. Mecze przedsezonowe poszły im może nieźle, ale Club Brugge to mimo wszystko zespół, który ponownie będzie w ścisłej czołówce. Mają potencjał i solidną kadrę, szczególnie w napadzie mimo sprzedaży Bacci. Ja wciąż będę optował za wygraną Clubu Brugge. Azjatycki po 1.58 w Marathonie to dla mnie bardzo dobry kurs, w razie w będzie zwrot jeśli gospodarze wygrają jedną bramką. Niemniej nie widzę większych szans po stronie gości. Naprawdę ich transfery mnie kompletnie nie przekonują. Choć wynik 3:1 byłby korzystny dla obu typów Pirelli ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom