>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1 kolejka Jupiler League

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W sobote ruszyła belgijska Jupiler league. Jak do tej pory nie było żadnych niespodzianek. Anderlecht oraz Standard Liege pewnie wygrywają. Na tą kolejkę przygotowałem jedną analize.

KRC Genk vs Germinal Beerschot

Rancing Genk w spotkaniach przed sezonowych grał przeciętnie. Zagrali pięć spotkań w których 3 zremisowali (z Venlo, Heerenveen oraz Iraklisem), 1 wygrali (z Leuven) i 1 przegrali (z Willem II Tillburg). Genk w okienku transferowym nie próżnował, sprowadzii 3 piłkarzy: Daniel Pudil przyszedł ze Slovana Liberec, Daniel Tozser (AEK Ateny), Adam Nemec (Zilina) i Joao Carlos z Lokeren. Ten ostatni miał nie grać w spotkaniu z Germinalem, ale jednak powrócił do zdrowia po kotuzji, której nabawił się w meczu przeciwko Heerenveen. Jedynym zmartwieniem trenera Genku będzie brak Hansa Cornelisa, którego kontuzja okazała się zbyt poważna i będzie pauzował przez kilka tygodni. Jednak mają kilku dobrych rezerwowych, którzy mogą go zastąpić.
Germinal również grał mecze towarzyskie w przerwie, ale oni grali zdecydowanie słabiej od Genku: 2 remisy (z SintTruiden i NEC Nijmegen) oraz wysoko przegrali z Club Brugge. Goście tak samo ja Genk kupił kilku graczy. Pozyskali Marco Ne (wolny transfer), wypożyczyli Vandenbergha z Utrechtu i wielu innych, praktycznie zmienili cały skład, łącznie z bramkarzem. Jak dla mnie ten zespół potrzebuje więcej czasu by się zgrać ze sobą i mają małe szanse na wygraną z Genkiem.
W H2H wygląda to na wyrównaną rywalizacje i Germinal nawet rozbił Genk w zeszłym sezonie 1:3 i to na boisku rywala. Jednak w tym spotkaniu widze tylko jednego faworyta: Genk i kurs jest troszke za duży jak na wygraną gospodarzy.

Typ: 1, 2.00 Bwin, BAH 4/10

1:1 ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom