>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej: Legia Warszawa vs. Lokeren (18.09.2014)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Legioniści rozpoczynają swoją przygodę w fazie grupowej Ligi Europy. Pierwszym rywalem będzie zespół Lokeren. Wojskowi po słabszym początku sezonu zaczęli łapać wiatr w żagle. W ostatnim, ciekawym pojedynku ligowym pokonali Śląsk Wrocław 4:3. Lokeren to natomiast średniak z belgijskiej Jupiler Pro League. Niemniej zespół Legii nie może zlekceważyć przeciwnika, Lokeren wykorzysta wahania faworyta. Kursy spadają na wygraną gospodarzy.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Legia Warszawa over 1,5 - Lokeren 1,854 ⛔ 1:0
Wg. mnie szanse powodzenia tego typu to ok. 60-65% co daje już fajne value przy tym kursie. Legia w ofensywie gra naprawdę fajnie. Mają sporą łatwość zdobywania goli a to też w LE będzie pomocne, jednak to co mnie martwi to defensywa i jak tego nie potrafią to niech lepiej z przodu wpada sporo bo może być kłopot. Jednak nie o tym.
Lokeren w defensywie w lidze nie wygląda za różowo. Nie tracili bramek tylko w dwóch meczach: z Lierse u siebie(ostatnia ekipa w lidze, druga najgorsza defensywa obecnie z 6 golami w 7 meczach) oraz z Genk na wyjeździe(12mce w lidze na 16 ekip 3 od końca ofensywa wraz z 3 innymi ekipami). Tracili bramki m.in z Cercle Brugge, które w tym sezonie strzeliło raptem 3 bramki a w ostatniej kolejce stracili aż 2 bramki na wyjeździe ze słabym Kortrijk.
Legia wygląda trochę jak ta Legia, która wychodziła z grupy i wg. mnie jest spory postęp z zeszłym sezonem. Tylko jak sobie przypomnimy w tamtym sezonie Legia nie miała problemów ze stwarzaniem sobie sytuacji, tylko z ich wykańczaniem, w tym sezonie to funkcjonuje zdecydowanie lepiej i wydaje mi się, że z takim rywalem 2 bramki to są bardzo spokojnie do strzelenia.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Miro Radovic strzeli @ 2,30 Betsafe✅
Rado zdecydowanie najlepszy grajek Legii i jak widać przekładało się to na zdobycze w europejskich bojach w tym sezonie. 5 goli w eliminacjach LM i LE to wynik naprawdę dobry. Dzisiaj zapewne zagra znowu jako najbardziej wysunięty, chociaż to nie ma moim zdaniem znaczenia, bo tak czy siak tych okazji będzie od pyty i jeszcze trochę dla niego. Piłka szuka jego, koledzy również i myślę, że kurs nie najgorszy jak na niego. Rywal może w defensywie nieźle gra w lidze, ale mimo wszystko liga i puchary to co innego.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Kurcze, kursy na Legie jak by to byla jakas potega. Lokern niby sredniak z ligi belgijskiej, ale przeciez ta liga jest duzo lepsza od naszej. Jako iz kibicuje polskich druzynom w europie to patriotycznie pogram Lokern +1,5 za 1,4 ( Pinnacle ) jakos nie widze poteznej Legii wygrywajacej tu wieloma bramkami, przeciez to tylko w koncu Legia, mistrz &quot; ekstra&quot;klasy ;) Ale trzymam kciuki za 2-1 lub 1-0 !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom