>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 euro za rejestracje

Status
Zamknięty.
wawo 16,9K

wawo

Użytkownik
Tem do zamkniecia a buk do banlandu! Stawiam na wygrana gospodarzy, wygrywaja i kupon przegrany;/

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
potwierdzam musiales zle postawic mianowicie, przykladowo chcialem postawic na mecz Maroko - Gwinea czy cos takiego ;] i przy dwojce sa dwa kursy 1,86 i bodajze 2,16 cos takiego i jak chcialem dac 2,16 za euro to bylo napisane zwyciestwo gospodarzy +1,16, remis +1,16 i wygrana gosci -1,00 a przy tym po 1,86 bylo juz normalnie wiec trzeba uwazac

wawo 16,9K

wawo

Użytkownik
dobrze postawilem bo nawet w kuponach postwaionych w mojej zakladce jest zaklad na wygrana ajaxu wczoraj.

wawo 16,9K

wawo

Użytkownik
nie zale sie, ale juz wiem co to za buk, przeczytalem ostatni temat z tym bukiem zwizany i z tym bonusem ;] i juz widze jak ludzie w tym buku w Ch**a robia:p wiec pozdrawiam w wygrywaniu kasy na tym buku LoL

drozdiii 11

drozdiii

Użytkownik
tez otrzymalem...PS Mam dosc waszego moderatora bodiego... on jest zassany w pokerze czy jaki... ????? On nic nie robi dla tego forum...zamiast pilnowac tematów - i tych waszych skoków po bonusy całą ekipą...Potem sie dziwić, że nas blokują bo takie bencwały jak część użytkowników zakłada kilka kont, w tym rodziny najbliżesz bo wszystko przegrają...Maskara wiecie co słyszałem, że z zagranicy czytając polskie forum, zwłaszcza te BONUSY BEZ DEPOZYTU, ludzie sie z was wykładają...płaczecie o głupie 1Euro...szok &quot; ja nie dostałem, boże co mam zrobić &quot;, &quot; jejku wszystko zrobiłem, ale nie otrzymałem...&quot;, &quot; nie dostałem bonusa jako jednyny, postaram sie o bana dla Ciebie &quot; przecierz to idioci tak tylko potrafia ( NABIJAC POSTY ) &gt; i przy tym zdobywać WIARYGODNOŚĆ BEZ SENSOWNYMI POSTAMI...BRAK MI SŁÓW...I JESZCZE RAZ POWTARZAM...ŚMIEJĄ SIĘ Z WAS Z ZAGRANICY ???? A BODI BEDZIESZ MIAL PROBLEMY ???? ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
to brzmi jak groźba:&gt; ehhhh wali mnie to czy ktoś dostanie bonus, znajde promocje, ogłaszam i nie mam ochoty tłumaczyć każdemu z osobna i odpowiadać na głupie pytania... jeden ojro to gó^no i nie rozumiem tych wyżej...zbiegowisko jak muchy do ... ???? eh ????

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
dla niektorych to nic a dla niektorych to mozliwosc poobstawiania mimo ze konto jest juz gole ???? dobrze ze sam tak nie mam ale rispekt dla tego kto to znalazl i za wszystkie inne bonusy - za free spiny w bwin dostalem ladne pare zlotych i im wiecej takich bonusow tym lepiej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom