Frankfurt - Tottenham
over 10.5 rr @1.85 [sts]
over 2.5 @1.56 [sts]
bb: over 2 + over 8.5 rr @1.66 [
fortuna]
bb: over 2.5 + over 9.5 rr @2.48 [
fortuna]
bb: Totki over 4.5 rr + over 9.5 rr + over 1.5 @2.40 [
fortuna]
1:1 pierwszy mecz, brakło bramek, chociaż okazji trochę było, co nie zawiodło to rożne 9:3, zresztą w meczach z udziałem Tottenhamu dużo tego leci, sami potrafią nabijać spore ilości, a średnio się przed tym bronią, także przeciwnik też kilka dorzuca zawsze. Myślę, że podobnych cyferek możemy się dzisiaj spodziewać, chociaż ze strony logicznej patrząc, może się wydarzyć scenariusz, że nikt nie będzie chciał zaatakować, 1:1 to nikt nie jest na straconej pozycji, może być kopanina w środku pola i liczenie na farta, ale, no właśnie ale, są to drużyny, które raczej w ten sposób nie grają i moim zdaniem tu powinna pójść wymiana ciosów. Wiele komentarzy jest, że Koguty bez formy, można polemizować, chociaż rzeczywiście średnio grają, ale ten mecz to jest dla nich dosłownie mecz o wszystko, przegrają, odpadają, w lidze nie ma co grać, można jechać na urlop, a Postecoglou będzie miał więcej czasu na szukanie nowej roboty, bo raczej wyleci z hukiem jak nie uratuje
LM na przyszły sezon. Także ta ich motywacja kieruje mnie w stronę tego typu, wyjazd to wsparcia kibiców nie będzie, ale po prostu muszą zaatakować, nie przypominam sobie kiedy widziałem totki grające wyrafinowany futbol na 1:0, to nie w ich stylu. Frankfurt też raczej należy do bardziej ofensywnych, no chyba, że szybkie 1:0 i autobus + kontra, chociaż paradoksalnie to by pomogło typom. Liczę jednak, że przy dopingu kibiców nie będą grać na nudne 1:0 i zobaczymy otwarty i wesoły futbol
Manchester United - Lyon
over 2.5 @1.65
over 9.5 rr @1.88
over 2 + over 7.5 rr @1.63
over 2.5 + over 8.5 rr @2.46
over 2.5 + każda drużyna over 2.5 rr + over 8.5 rr @3.00
2:2. 5:8 rr w pierwszym meczu i nikogo nie powinny dziwić podobne cyferki dzisiaj (chociaż 2 z 4 bramek wpadły w samej końcówce). Jest zawsze obawa o postawę United, bo są mocno nieobliczalni, ale podobnie jak u Totków, sugeruje się głównie ich motywacją, której braknąć nie powinno, dla nich to też w zasadzie mecz o wszystko, jedyna opcja na uratowanie sezonu to wygrana
LE, podobnie jak w meczu wyżej również można się obawiać ostrożnego grania w środku pola, ale pograją tak 20-30 min i kibice zaczną ich wygwizdywać, także myślę, że najpóźniej po tych 30 minutach nastąpią już konkretne ataki, dalej jest kilka możliwości, Utd na 1:0, autobus, Lyon powinien trochę rożnych nabić, bo oni są zdecydowanie bardziej ofensywną drużyną niż defensywną, a jak mają gonić wynik to często z narożnika kopią, przy atakach Lyonu, Manchester jak na Anglików przystało, z kontry coś pewnie by wcisnął. Inna opcja, Lyon 0:1, no to to już bajka dla typów, bo spotkanie się mega otworzy i
live można wtedy śmialo o3.5, wtedy jedyna obawa o rożne Lyonu, ale myślę, że jest to na tyle niska linia, że nie ważne od scenariusza i gry na wyjeździe i tak ją pokryją. Po prostu spodziewam się ciekawego, otwartego spotkania, bo obydwie drużyny zdecydowanie lepiej atakują niż bronią.