>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

1/4 finału KNVB Beker (Puchar Holandii) 04-05.03.2009r.

Status
Zamknięty.
leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Moje typy to:

Twente Enschede - De Graafschap 1 1,25
Heerenveen - NEC Nijmegen 1 1,55
Roda Kerkrade - FC Volendam 1 1,60
AZ Alkmaar - NAC Breda 1 1,40

AKO: 4,34 :spokodfhgfh:

myślę, że faworyci nie zawiodą :-D a dla zainteresowanych polecam taki kursik:

Spotkanie: Twente Enschede - De Graafschap (Puchar Holandii)
Typ: 1 (handi -1,5)
Kurs: 1,70
Bukmacher: Toto-mix
Analiza:
We wtorek o godzinie 18.30 odbędzie się spotkanie ćwierćfinałowe KNVB Beker pomiędzy Twente Enschede a De Graafschap.

Porównanie tych zespołów musi nastapić poprzez analizę postawy obu zespołów w Eredivisie. A zatem:

Twente zajmuje kapitalne drugie miejsce z bilansem 16-6-3
De Graafschap piastuje przedostatnie, 17 miejsce z hańbiącym go bilansem spotkań 4-5-16

Twente w tym sezonie jest w nieprawdopodobnej formie, nie przegrało od listopada, tymczasem De Graafschap nie wygrało już od 7 spotkań, a ostatni remis zaliczyło właśnie z Twente w połowie stycznia.

Zespoły grały ze sobą w tym sezonie dwukrotnie:
27.09. Twente Enschede - De Graafschap 3 : 0
17.01. De Graafschap - Twente Enschede 2 : 2

Mimo remisu na wyjeździe, u siebie Twente rozgromiło De Graafschap. Od dawna zespół Enschede prezentuje kapitalną formę, w większości meczów wygrywając wysoko. Wyniki takie jak:

Twente - Heerenveen 6-0
Twente - Sparta Rotterdam 6-2
FC Groningen - Twente 1-4

robią z pewnością wrażenie

Poza tym w Pucharze Holandii rozgrywany jest tylko jeden mecz i nie ma miejsca na słaby mecz, gdyż nie ma wówczas okazji na odrobienie strat w rewanżu. Więc Twente od początku do końca tego meczu będzie przeważać i udokumentuje to z pewnością paroma golami.

zwycięstwo Twente jest pewne, jednak stawka ~1,3 nie robi wrażenia. Natomiast z handicapem 1,7 - już całkiem przyzwoita - powinna zadowolić wielu graczy

Twente to klub, który ma w tym roku wspaniały sezon i myślę, że będzie chciał go wykorzystać w 100%, m. in. powalczyć o Puchar Holandii i na drodze do tego sukcesu z pewnością nie stanie mu De Graafschap.

Jeśli miałbym obstawiać wynik to powtórka z września, czyli 3-0 dla Twente

powodzenia ✅✅:spokodfhgfh:

oczo3 0

oczo3

Użytkownik
Spotkanie: AZ Alkmaar – NAC Breda
Typ: 1 (handicap 0-1)⛔⛔⛔
Analiza:
W czwartek 5 marca o godzinie 20:45 odbędzie się ćwierćfinałowy mecz Pucharu Holandii pomiędzy AZ Almaar i NAC Breda. Faworyta w tym spotkaniu wskazać nietrudno. Jest nim sensacja obecnego sezonu ligi holenderskiej AZ Alkmaar. Zespół ten, ku zaskoczeniu obserwatorów (11 miejsce w poprzednim sezonie), pewnie zmierza po mistrzostwo Holandii, zostawiając rywali daleko z tyły. Wyprzedza 2-gą i 3-cią drużynę ligi odpowiednio o 9 i 12 punktów. Jako ciekawostkę można przytoczyć fakt, iż w ostatnich 43 latach mistrzostwo Holandii zdobywała tylko wielka trójka: Ajax, PSV i Feyenoord. Z wyjątkiem roku 1981. Wtedy to mistrzostwo padło łupem…AZ Alkmaar. Wszystko wskazuję na to, iż w tym roku „Kalmary” sięgnął po drugie mistrzostwo w historii. W tym sezonie podopieczni Luisa van Gaala prezentują wyśmienitą formę. Bilans 20 wygranych, 3 remisów i 2 przegranych (co zresztą miało miejsce na samym początku sezonu w sierpniu i wrześniu) może imponować. U siebie przegrali tylko raz (pierwszy mecz sezonu 1-2 NAC Breda), reszta to zwycięstwa. No porażka i 3 remisy na wyjeździe. Rewelacyjny jest także bilans bramek. W dotychczasowych 25 meczach w lidze stracili jedynie 14 bramek, zdobywając 54. Również w Pucharze Holandii radzą sobie dobrze. 3 mecze, 7 bramek, żadnej straconej. W trzeciej rundzie wyeliminowali po dogrywce PSV. Teraz los ich skojarzył z drużyną NAC Breda. Breda to zespół obecnie zajmujący 7 pozycję w lidze, co jest lekkim rozczarowaniem po zajęciu 3 miejsca w poprzednim sezonie. Jednak Breda gra w kratkę. Dobre mecze przeplata słabszymi, stąd ta pozycja. Bilans 11-6-8 nie zachwyca. Do ćwierćfinału Breda dostała się po wygranej w rzutach karnych z zajmującym 6 miejsce w Eredivisie zespołem FC Groningen. Ostatnie spotkania w lidze obu drużyn to pewne zwycięstwa u siebie. AZ 3-0 z Groningen, Breda 3-1 ze Spartą Rotterdam. Myślę, iż będzie to ciekawe spotkanie, ale nie sądzę by Breda nie przegrała tego meczu na stadionie w Alkmaar. Co prawda w zespole „Kalmarów” nie zagra czołowy napastnik Ari (9 bramek), ale wierzę, że aktualny lider strzelców ligi Mounir El-Hamdaoui (20 bramek) wraz z resztą drużyny wygrają to spotkanie różnicą dwóch bramek. Myślę, że prawdopodobnym wynikiem jest 2-0 (ewentualnie 3-1). Tak, wiem, że każdy kiedyś musi przegrać, ale uważam, że AZ Alkmaar nie przydarzy się to w tym meczu.
????Wynik: 1-2
No i stało się to, co wydawało się mało prawdopodobne. AZ Alkmaar, murowany pewniak przegrał na własnym boisku, chociaż prowadzili po 1 połowie.:-? Mało kto się tego spodziewał. Ciekawe ile kuponów poleciało na tym typie?:kwasny4565: Powtórzył się wynik z pierwszego meczu sezonu miedzy tymi drużynami, taki sam. To mnie utwierdza w powszechnym przekonaniu, że w piłce nie ma pewniaków...
Inne propozycje:
zwycięstwo AZ Aklmaar⛔
Poniżej 2,5 bramki⛔
Połowa/koniec meczu - AZ Alkmaar/AZ Alkmaar⛔

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: AZ Alkmaar - NAC Breda (Ile goli zostanie strzelonych?) ⛔
Typ: Mniej niż 2.5
Kurs: 2.30
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 20.45 na DSB Stadion w Alkmaar rozpocznie się ostatnie ćwierćfinałowe spotkanie Pucharu Holandii, w którym miejscowe AZ podejmować będzie ekipę NAC.
Podopieczni Louisa van Gaala w rozgrywkach ligowych pewnie zmierzają po tytuł Mistrza Holandii, co z pewnością się tej drużynie należy (wszyscy pamiętamy, jak blisko mistrzostwa AZ było w sezonie 2006/2007, kiedy straciło tytuł w ostatniej kolejce po dość pechowej porażce). Będzie to dla klubu wielkie wydarzenie - drużyna sięgnie po upragniony tytuł, który ostatni i jedyny raz wywalczyła przed prawie 30 laty i będzie miała zarazem okazję do zaprezentowania się na arenie europejskiej w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Co prawda tylko katastrofa w końcówce sezonu może odebrać im to wszystko, to jednak trzeba na to jeszcze trochę poczekać.
Za to w dzisiejszym meczu AZ Alkmaar stanie przed szansą na awans do półfinału i przybliżenie się do kolejnego trofeum, w walce o które jest obecnie głównym faworytem, zwłaszcza że najsilniejsze drużyny Eredivisie (co prawda w grze pozostały jeszcze Twente Enschede i SC Heerenveen), ale, moim zdaniem, AZ jest poza ich zasięgiem) pożegnały się już z KNVB Beker. Trudno oczekiwać, aby nie będący ostatnio w najlepszej dyspozycji piłkarze Bredy byli dziś w stanie na DSB Stadion sprawić niespodziankę.
Mimo, iż na przeciw siebie staną reprezentanci Eredivisie, a więc ligi, w której pada naprawdę dużo bramek, nie spodziewam się w tym pojedynku wysokiego wyniku. AZ od początku do końca powinno spokojnie kontrolować grę i, nie forsując specjalnie tempa, wygrać skromnie, ale pewnie to spotkanie.
Mój typ: 1:0 lub 2:0 dla gospodarzy.

lukanio87 23

lukanio87

Użytkownik
Spotkanie: AZ Alkmaar - NAC Breda
Typ: 1
Kurs: 1.40
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Dzis o 20.45 na DSB Stadion w Alkmaar rozegrany zostanie ostatni mecz 1/4 KNVB Beker, czyli Pucharu Holandii. O awans do polfinalu walczyc beda AZ Alkmaar, obecny lider holenderskiej ekstraklasy, i NAC Breda. Faworytem tego spotkania sa pilkarze Louisa van Gaala, bedacy ostatnio w znakomitej formie. Obecny lider Eredivisie, oprocz triumfu w lidze, zamierza takze wywalczyc puchar krajowy. Najwieksi i najgrozniejsi przeciwnicy sa juz za burta tych rozgrywek i w tej sytuacji to wlasnie podopieczni Louisa van Gaala sa faworytami do koncowego sukcesu. 6 ostatnich ligowych kolejek to 5 zwyciestw dryznyny AZ i tylko jeden remis z PSV Eindhovem 2-2 na Phillips Stadion. Breda obecnie zajmuje 7 miejsce w lidze zdobywajac jak narazie 39 pkt. Breda gra w kratke, dobre mece przeplata bardzo slabymi. Mysle, ze fawotry tego spotkania jest tylko jeden i to wlasnie pilkarze z Alkmaar zagraja w kolejnen rundzie.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Spotkanie:⚽Roda Kerkrade - FC Volendam(Czy obie drużyny strzelą gola?)
Typ:TAK
Kurs:1.72
Buk:bet365

Dzisiaj o godzinie 20.00 dojdzie do ciekawgo pojedynku w pucharze Holandii.Faworytem bukmacherów są gospodarze i z tym się nie zgadzam.Oba zespoły zajmują miejsca w dolnej części tabeli Roda ( 16 ) a Volendam ( 18 ) czyli ostatnie.W drodze do ćwierć finałów trudniejszych rywali mieli goście bo grali z takimi drużynami jak Ajax Amsterdam czy Excelsior Rotterdam który gładko odprawili wygrywając 3:0.Roda swój ostatni mecz wygrała 3:1 z drużyną De Graafschap 3:1 natomiast goście przegrali z Ajaksem na wyjeździe 2:1.Kurs o tyle wysoki bo historia spotkań pokazuje inaczej

Roda JC vs. FC Volendam 1:0
Roda JC vs. FC Volendam 0:2
Roda JC vs. FC Volendam 3:0
Roda JC vs. FC Volendam 2:0
Roda JC vs. FC Volendam 2:1
Roda JC vs. FC Volendam 2:0

Przeważnie gładko wygrywali gospodarze nie tracąc bramek ale puchary żądzą się swoimi prawami tym bardzie że goście mają coraz mniejsze szanse na utrzymanie się w lidze i powinni skupić się na pucharze.faktem jest również że żaden z zespołów nie prowadzą jakiejś gry defensywnej tylko otwarta grę.Volendam od sześciu spotkań trafia do siatki rywali Ajax, NEC czy PSV którym strzelili aż 3.Tak więc myślę że dzisiaj goście powalczą o wygraną i półfinał lecz nie przyjdzie im to na pewno łatwo obstawiam wynik 1:2​

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jeżeli chodzi o dzisiejsze mecze bardzo mi się podoba typ na Rode. Mimo iż jest to przeciętniak ligi holenderskiej ale jeżeli chodzi o mecze na własnym boisku grają bardzo dobrze. Ich przeciwnikiem jest słaba drużyna z Volendam, która traci mnóstwo goli. Dzisiaj przewiduje bardzo łatwe zwycięstwo gospodarzy, kurs ciekawy typ dośc pewny.

A 0

amatorszczyzna

Użytkownik
Moje typy to:

Twente Enschede - De Graafschap 1 1,25
Heerenveen - NEC Nijmegen 1 1,55
Roda Kerkrade - FC Volendam 1 1,60
AZ Alkmaar - NAC Breda 1 1,40

AKO: 4,34 :spokodfhgfh:

myślę, że faworyci nie zawiodą :-D

wszedł 1 na 4
pisałem że tak będzie od razu po twoim poście ale ktoś wykasował

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Hehe spoko, czarna kolejka, na szczęście nie stawiałem tego wszystkiego, ale muszę akurat w tym przypadku przyznać Ci rację ????
Ale tego, że Alkmaar dostało to się nie spodziewałem :zoltakartka: to był jedyny mecz jaki z tego obstawiłem i w dupe
;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom