Moje typy to:
Twente Enschede - De Graafschap 1 1,25
Heerenveen - NEC Nijmegen 1 1,55
Roda Kerkrade - FC Volendam 1 1,60
AZ Alkmaar - NAC Breda 1 1,40
AKO: 4,34 :spokodfhgfh:
myślę, że faworyci nie zawiodą :-D a dla zainteresowanych polecam taki kursik:
Spotkanie: Twente Enschede - De Graafschap (Puchar Holandii)
Typ: 1 (handi -1,5)
Kurs: 1,70
Bukmacher: Toto-mix
Analiza:
We wtorek o godzinie 18.30 odbędzie się spotkanie ćwierćfinałowe KNVB Beker pomiędzy Twente Enschede a De Graafschap.
Porównanie tych zespołów musi nastapić poprzez analizę postawy obu zespołów w Eredivisie. A zatem:
Twente zajmuje kapitalne drugie miejsce z bilansem 16-6-3
De Graafschap piastuje przedostatnie, 17 miejsce z hańbiącym go bilansem spotkań 4-5-16
Twente w tym sezonie jest w nieprawdopodobnej formie, nie przegrało od listopada, tymczasem De Graafschap nie wygrało już od 7 spotkań, a ostatni remis zaliczyło właśnie z Twente w połowie stycznia.
Zespoły grały ze sobą w tym sezonie dwukrotnie:
27.09. Twente Enschede - De Graafschap 3 : 0
17.01. De Graafschap - Twente Enschede 2 : 2
Mimo remisu na wyjeździe, u siebie Twente rozgromiło De Graafschap. Od dawna zespół Enschede prezentuje kapitalną formę, w większości meczów wygrywając wysoko. Wyniki takie jak:
Twente - Heerenveen 6-0
Twente - Sparta Rotterdam 6-2
FC Groningen - Twente 1-4
robią z pewnością wrażenie
Poza tym w Pucharze Holandii rozgrywany jest tylko jeden mecz i nie ma miejsca na słaby mecz, gdyż nie ma wówczas okazji na odrobienie strat w rewanżu. Więc Twente od początku do końca tego meczu będzie przeważać i udokumentuje to z pewnością paroma golami.
zwycięstwo Twente jest pewne, jednak stawka ~1,3 nie robi wrażenia. Natomiast z handicapem 1,7 - już całkiem przyzwoita - powinna zadowolić wielu graczy
Twente to klub, który ma w tym roku wspaniały sezon i myślę, że będzie chciał go wykorzystać w 100%, m. in. powalczyć o Puchar Holandii i na drodze do tego sukcesu z pewnością nie stanie mu De Graafschap.
Jeśli miałbym obstawiać wynik to powtórka z września, czyli 3-0 dla Twente
powodzenia
:spokodfhgfh: