>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/4 finału Capital One Cup [1-2 grudnia 2015]

Status
Zamknięty.
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Manchester City - Hull City
- Zapowiada się mecz Dawida z Goliatem. The Citizens to obok Liverpoolu faworyt do triumfu w pucharze. Nie mogą jednak zlekceważyć dzisiejszego przeciwnika.
- Gospodarze po trzech gorszych meczach w końcu odnieśli triumf nad nieprzewidywalnym Southamptonem. Wcześniej jednak nie pokazali dobrej piłki w rywalizacji z Aston Villą, Liverpoolem czy Juve. Mimo to, dzisiaj są zdecydowanym kandydatem do awansu.
- Hull pragnie jak najprędzej wrócić do elity. I to jest główny cel tej drużyny. W Capital One Cup pokazują też, że zależy im na jak najlepszym rezultacie w tej edycji. Wyeliminowali już Swansea czy rewelację sezonu, Leicester City. To udowadnia, że nie mogą być lekceważeni.
- Obywatele mają jednak kim postraszyć i nawet pół-rezerwowym składem powinni dzisiaj pokonać rywala. Grają u siebie, a to kolejny atut. Hull musi stanąć na wyżynach by spróbować wygrać ten pojedynek.
Zapowiada się mimo wszystko jednostronnie w konfrontacji na Etihad Stadium. I stąd nasze propozycje:
City wygra, 1.33 Sportingbet ✅ 4:1
Powyżej 2.5 bramki, 1.55 Sportingbet ✅ 4:1
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Manchester City - Hull
over 2,5 kartek
1,70 bet 365 3/10 ⛔⛔⛔

• sędziuje pan Neil Swarbrick, w PL w tym sezonie ma śr. 5,6 kartki/mecz, do tej pory w lidze nie pokazał mniej niż 3 kartki w meczu, w pucharach też ma całkiem dobre statystyki, w FA Cup 4,0 kartki/mecz, w League Cup 3 kartki/mecz
  • gospodarze dziś będą grali w dość okrojonym składzie bo bez Harta, Mangali, Kompanego, Zabalety, Nasriego, Auguero, oczywiście mają szeroką kadrę i brak kilku graczy nie może być wymówką ewentualnej przegranej ale na pewno odbije się trochę na jakości ich gry, co może spowodować że będą musieli uciekać się do fauli, w ostatnich meczach u siebie prawie zawsze otrzymywali co najmniej jedną kartkę
  • goście na wyjazdach dostają śr. 2,2 kartki/mecz, na pewno mają świadomość że nie mogą szybko stracić gola bo to będzie dla nich oznaczało pewną przegraną więc na pewno będą starali się zamurować a to będzie od nich wymagało często gry faul

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Manchester City - Hull City
- Zapowiada się mecz Dawida z Goliatem. The Citizens to obok Liverpoolu faworyt do triumfu w pucharze. Nie mogą jednak zlekceważyć dzisiejszego przeciwnika.
- Gospodarze po trzech gorszych meczach w końcu odnieśli triumf nad nieprzewidywalnym Southamptonem. Wcześniej jednak nie pokazali dobrej piłki w rywalizacji z Aston Villą, Liverpoolem czy Juve. Mimo to, dzisiaj są zdecydowanym kandydatem do awansu.
- Hull pragnie jak najprędzej wrócić do elity. I to jest główny cel tej drużyny. W Capital One Cup pokazują też, że zależy im na jak najlepszym rezultacie w tej edycji. Wyeliminowali już Swansea czy rewelację sezonu, Leicester City. To udowadnia, że nie mogą być lekceważeni.
- Obywatele mają jednak kim postraszyć i nawet pół-rezerwowym składem powinni dzisiaj pokonać rywala. Grają u siebie, a to kolejny atut. Hull musi stanąć na wyżynach by spróbować wygrać ten pojedynek.
Zapowiada się mimo wszystko jednostronnie w konfrontacji na Etihad Stadium. I stąd nasze propozycje:
City wygra, 1.33 Sportingbet
Powyżej 2.5 bramki, 1.55 Sportingbet
Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN
Nie mam zbyt dużo czasu na pisanie analiz ale przestrzegam przed graniem na MC oraz traktowania na poważnie takich postów.
Puchary w Angli rządzą się swoimi prawami i zaskakujące rezultaty padają częśćiej niż nawet w lidze. Wystarczy spojrzeć ile mamy drugoligowców w ćwierćfinale. Dla niektórych topowych drużyn puchar odgrywa drugorzędną rolę. Przykład pierwszy z brzegu- Arsenal Londyn , MU. Wiec wynik jutrzejszego meczu to sprawa otwarta.
Czy MC jest bez formy? Myślę że to bardziej kwestia kontuzji kluczowych zawodników. Prawdopodobnie nie zagrają: Hart, Mangala, Kompany, Zabaleta, Nasri, Aguero.
Analizując kursy myślę że warto pograć w stronę Hull City
X2 @ 3.56
OddsRing

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Southamtpon vs. Liverpool

Zacznę może od tego, że trzech z czterech półfinalistów Pucharu Ligi już znamy, są to: City, Everton oraz Stoke. Wiadomo już, że wszystkie zespoły, które wystąpią w półfinałach będą reprezentantami Premier League. A kto będzie tym ostatnim? Southampton czy może Liverpool? Zapraszam do mojej analizy.

OBECNA SYTUACJA ORAZ FORMA:

Zacznę może pierw od gospodarzy a mianowicie drużyny &quot;Świętych&quot;. Drużyna Ronalda Koemana przystępuje do jutrzejszego spotkania po dwóch porażkach ligowych z rzędu. Z City (3-1) oraz Stoke (0-1). Warto także wspomnieć, że ostatnie zwycięstwo (1-0 - Sunderland) padło po bramce z rzutu karnego. Mimo, że drużyna &quot;Świętych&quot; była znacząco lepsza to jednak bramka padła tylko z rzutu karnego. Obecnie w lidze zajmują 10 miejsce i mają 3 punkty straty do Liverpoolu oraz 7 punktów straty do 4 miejsca, które gwarantuję udział w eLM. Wspomniałem o karnym dla Sotuhamton to także warto wspomnieć o dwóch kontrowersyjnych karnych, które w ostatnich 6 dniach otrzymał Liverpool. Oba pewnie na bramkę zamienił Milner jednak obu osobiście bym nie podyktował. Jeżeli w meczu LE &quot;The Reds&quot; byli dużo lepsi od swoich rywali i spokojnie nawet bez tego powinni sobie poradzić to w meczu z Swansea sędzia &quot;dał&quot; Liverpoolowi wygraną, bo naprawdę nie zagrali oni dobrego spotkania. Powiedziałbym nawet, że było to najsłabsze spotkanie pod wodzą Kloppa. Właśnie co do gry Liverpoolu od czasu przyjścia Kloppa? W 10 spotkaniach ma on bilans (6/3/1) i nie wiem jak na was ale na mnie robi to wrażenie. Powoli maszyna jaką mam nadzieję będą &quot;The Reds&quot; się rozpędza. 4 straty do upragnionego miejsca i naprawdę wielka różnica w gry jaką prezentują gracze Liverpoolu od czasu przyjścia niemieckiego trenera! Wygląda to naprawdę ciekawie. Przejdźmy do sytuacji kadrowych.
Sytuacja kadrowa:
Teraz może zacznę od drużyny gości. Wygląda to co raz ciekawiej, ponieważ w niedzielę wystąpił już Daniel Sturridge oraz Jordan Henderson. Obaj weszli w 2 połowie spotkania jednak o ich grze nie można za wiele powiedzieć. Wiadomo, że nadal wystąpić nie będą mogli tacy zawodnicy jak Sakho, Gomez czy Ings jednak wraca Lucas (kartki w meczu z Swansea) a występ Coutinho także jest możliwy jednak o tym dowiemy się jutro po treningu. Klopp poważnie traktuję rozgrywki o Puchar Ligi jednak od początku ma zagrać Bogdan, który jest bohaterem tego turnieju (rzuty karne z Carlise) oraz Randall, którego osobiście jeszcze nie widziałem.
Zespół gospodarzy wystąpi najprawdopodobniej w takim zestawieniu jak w weekendowym spotkaniu ligowym. Wyjątek stanowi brak kapitana drużyny - Jose Fonte, który doznał kontuzji w spotkaniu z City. Zastąpi go najprawdopodobniej Caulker, który także wszedł za niego w meczu z City.

składy według lfc.pl

Southampton (4-2-3-1):
Stekelenburg – Cedric, Caulker, van Dijk, Bertrand – Clasie, Wanyama – Long, Ward-Prowse, Tadić – Pelle.
Liverpool (4-2-3-1): Bogdan – Randall, Toure, Lovren, Moreno – Lucas, Allen – Ibe, Firmino, Lallana – Benteke.
Moja opinia oraz typy:
Gdy zobaczyłem kurs na wygraną Liverpoolu od &quot;szczwanego&quot; to moje oczy się zdziwiły. 2.88 gdzie inne bety mają po 2.70 jednak za nim zdążyłem wrzucić pieniądze to kurs już spadł, przeglądając inne buki zobaczyłem jeszcze ciekawszy bet a mianowicie awans Liverpoolu po świetnym kursie, który pobieram. Wydaję mi się, że jest to ciekawszy bet gdyż sam Klopp mówi o tym, że ten mecz może trwać więcej niż 90 minut Ostatnie spotkanie ligowe między tymi drużynami także skończyło się remisem gdzie minimalną przewagę miał Liverpool a bramkę stracił po rzucie wolnym. Od tego czasu dośrodkowania są troszeczkę lepiej bronione przez zespół &quot;The Reds&quot; a ich forma także jest wyższa. Szeroka ławka, która ma Klopp to kolejny atut Liverpoolu a Steven Gerrard w szatni oraz na treningach to kolejna motywacja dla zawodników Liverpoolu. Czytają autobiografie tego pana można stwierdzić, że strasznie kocha ten klub a on jego. Zawodnicy, którzy teraz tam grają powinni zostać poniesieni jego słowami otuchy. Dość wysoka forma Benteke oraz Ibe w przednich formacjach oraz możliwy występ Coutinho to kolejne argumenty, które przekonują mnie za awansem &quot;The Reds&quot;. Do tego spójrzmy jak gra Liverpool na wyjazdach oraz zapomnijmy spotkanie z Swansea, które było spowodowane &quot;słabszym dniem&quot; i jak dla mnie kurs ponad 2 na awans Liverpoolu to wielka promocja dlatego pobieram! Do tego za dużo mniejszą stawkę pobieram bet na rożne Liverpoolu. Więcej RR &quot;The Reds&quot; po takim kursie wydaję się mega spoko jednak handi jednego korka po kursie ponad 3 to kolejne Value. Weźmy pod uwagę fakt, że drużyna Kloppa to maszyna do korków. Wiele ataków skrzydłami (Ibe, Moreno) oraz sporo dośrodkowań powoduje rzuty rożne. Co prawda z City mieli mniej tych rożnych jednak tam to City musiało atakować, więc zrobiło więcej rożnych jednak spotkanie z Rubinem czy chociażby z Swansea pokazuje, że Liverpool robi więcej niż ich rywale. Dlatego proponuję takie coś.
Awans - Liverpool - 2.02/unibet (2,5/10j) ✅✅✅ (6-1 !!! GWAŁT !!!)
Liverpool (EH -1.0 RR) - 3.15/unibet (0.5/10j) ✅✅✅ (4-1 w korkach)

EDIT
Kursy na Liverpool strasznie wzrosły co mnie dziwi mimo tego, że skład bardzo eksperymentalny:
Liverpool

Bogdan — Randall, Škrtel, Lovren, Moreno — Emre Can, Lucas, Allen — Origi, Lallana — Sturridge.
ławka rezerwowych: Mignolet, Smith, Milner, Benteke, Firmino, Henderson, Ibe
Southampton
Stekelenburg - Cedric, Van Dijk, Caulker, Bertrand - Clasie, Davies, Wanyama, Tadic - Mane, Pelle
ławka rezerwowych: Gazzaniga, Yoshida, Long, Romeu, Martina, Ward-Prowse, Juanmi

professional. 622

professional.

Użytkownik
Southampton vs Liverpool
over 12.5 korka = 3,30 = Ónibet
Jak dla mnie bet tygodnia póki co. 13 korków po takim kursie? hola hola... biere. Liverpool to już nie ten sam co za Brendana i to nie podlega dyskusji, grają na prawdę fajną piłkę choć jeszcze daleko do ideału. Nabijają na prawdę sporo korków a szczególnie w spotkaniach ze świętymi.
Liverpool vs Swansea - 15
City vs Liverpool - 16
Liverpool vs Palace - 20
Liverpool vs Southampton - 17
Lubię gdy obie ekipy grają ze sobą, ponieważ jest to miłe dla oka, zwykle widzimy fajny ofensywny futbol jak nie z jednej to na pewno z drugiej strony i dziś rożnych na pewno nie zabraknie. Linie 12.5 owszem trochę ryzykowna ale 10.5 myślę, że na prawdę spokojnie do ogarnięcia, mimo wszystko ja próbuję 12.5 POLECAM!

Otrzymane punkty reputacji: +23
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom