>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

1/2 FINAŁU // TURNIEJ FIFA - I edycja

W 2

wislak

Forum VIP
Pary polfinałowe:

Wiślak (Chelsea) - Patrolinho (Barca)
Grzesio (Inter) - Mooserix (Real)

UWAGA! GRAMY DO DWOCH ZWYCIESTW, CZYLI 2 LUB 3 MECZE! JAK JEDNA OSOBA WYGRA 2 MECZE TO KONIEC JUZ, A JAK RAZ JEDNA RAZ DRUGA TO DODATKOWY MECZ! TO SAMO TYCZY SIE REMISOW&gt; GRAMY DO 22 PAZDZIERNIKA!!!

W 2

wislak

Forum VIP
nie no gramy normalnie 2x 90 min mecze i jak jedna osoba wygra oba mecze to wchodzi a jak bedzie 1:1 w meczach to dodatkowy mecz i jak nie ma rozstrzygniecia to dogr + karne ew

W 2

wislak

Forum VIP

I mecz:

7:2 (na 2 raty 3:1 i 4:1 dla mnie)

II mecz:

3:3

III mecz:

4:3 dla mnie chociaz chcialem 4:4 bo rozlaczylo nas w pewnym momencie przy akcji sam na sam barcy. nie wiem wg mnei by nie wpadlo ale jednak glupio wyszlo - wyszlo na to ze ja rozlaczylem :zy3ou: ale nawet jak remis to mam awans bo &quot;GRAMY 2 LUB 3 MECZE&quot;

Oglnie meczyki b wyrownane, poza tym pierwszym. gralismy jakies poltora godzinki cos sie walilo i rozlaczalo ale gralo sie super bez lagow duzych ???? poza tym na final i mecz o 3 miejsce likwidujemy ta zasade! bezsensu to bylo ja 2 mecz na luzie gram a tu mi patrol przypomnial ze do 2 win lub 3 mecze!! ???? final i o 3 miejsce gramy normalnie mecz i rewanz. :]

czekam na finaliste a patrol na mecz o 3 miejsce!

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP

I mecz:

7:2 (na 2 raty 3:1 i 4:1 dla mnie)

II mecz:

3:3

III mecz:

4:3 dla mnie chociaz chcialem 4:4 bo rozlaczylo nas w pewnym momencie przy akcji sam na sam barcy. nie wiem wg mnei by nie wpadlo ale jednak glupio wyszlo - wyszlo na to ze ja rozlaczylem :zy3ou: ale nawet jak remis to mam awans bo &quot;GRAMY 2 LUB 3 MECZE&quot;

Oglnie meczyki b wyrownane, poza tym pierwszym. gralismy jakies poltora godzinki cos sie walilo i rozlaczalo ale gralo sie super bez lagow duzych ???? poza tym na final i mecz o 3 miejsce likwidujemy ta zasade! bezsensu to bylo ja 2 mecz na luzie gram a tu mi patrol przypomnial ze do 2 win lub 3 mecze!! ???? final i o 3 miejsce gramy normalnie mecz i rewanz. :]

czekam na finaliste a patrol na mecz o 3 miejsce!
Potwierdzam takie wyniki padły. Stary sorki że przy tym rozłaczeniu posądziłęm Cie bezpodstawnie o rozłaczenei ale wiesz emocje :p Hehe Za meczyki :browar565: Życze powodzonka w FINALE!!!!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Mooserix (Real Madryt) - Grzesio (Inter Mediolan)

I mecz: 2-1
Rewanż: 4-2

Bilans bramek: 6-3
Śr. bramek Mooserix: 3
Śr. bramek Grzesio: 1,5
Śr. bramek Razem: 4,5

Czerwona kartka:

Cambiasso (Inter) w mecz rewanżowym

Mooserix: 2 zwycięstwa
Grzesio: 2 porażki

Awans: Mooserix

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mooserix (Real Madryt) - Grzesio (Inter Mediolan)

I mecz: 2-1
Rewanż: 4-2

Bilans bramek: 6-3
Śr. bramek Mooserix: 3
Śr. bramek Grzesio: 1,5
Śr. bramek Razem: 4,5

Czerwona kartka:

Cambiasso (Inter) w mecz rewanżowym

Mooserix: 2 zwycięstwa
Grzesio: 2 porażki

Awans: Mooserix
Potwierdzm , było tak
Znow miaem super farta i strzeliem bramke Adriano z 40-50 metrow , taka jak w meczu z Patrolinho w fazie grupowej

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
[center:c3cc9766f5] Finał

Mooserix (Real Madryt) - Wiślak (Chelsea Londyn)

o 3 miejsce

Grzesio (Inter Mediolan) - Patrolinho (FC Barcelona) [/center:c3cc9766f5]

Do góry Bottom