>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

01.04.2006 - GRAN DERBY * FC Barcelona (1 : 1) Real Madryt *

Status
Zamknięty.
D 0

darek

Forum VIP
21:55 Barcelona - Real Madrid Hisz. Primera Division 1.85 3.40 4.20

Ja na ten mecz czekałem rok, tak cały rok, pooprzedniego spotkania nie mogłem zobaczyć bo miałem &quot;półmetek&quot;. Miałem ogropmy dylemat ale jednak wybrałem impreze...

Ale przejdźmy do meczu...
Cała Hiszpania czeka na ten mecz, w sobotni wieczór na Nou Camp w meczu 31. kolejki Primera Division na przeciw siebie wybiegną jedenastki FC Barcelony i Realu Madryt. Spotkanie w tym sezonie ma także szczególny charakter. Blaugrana jest bowiem bardzo blisko mistrzowskiego tytułu, ale może być go jeszcze pewna. Królewscy na pewno będą chcieli na Camp Nou sprawić niespodziankę.
Gran Derby spotaknie na które czeka cały piłkarski świat, na murawę wybiegną dwie odwieczne drużyny które i mistrzostwo Hispzani walczą już dzisiątki lat... to będzie piłkarski fenomen Gran Derby de Europa, Gran Derby de España, pojedynek Realu Madryt z FC Barceloną.

W pierwszym meczu tych drużyn Barca zmiazdzyłą Real, wygrała łatwo 3:0... ale dzisiejszy mecz będzie inny, dlaczego? A no dlatego, że Barcelona zwycięstwo w Primera Division ma już w kieszeni, Real ma tylko teoretyczne szanse na trium w tejże lidze.
Barcelona po tym meczu ma dość ciezki mecz w LM gdzie musi wygrać z Benficą, bo każdy remis bramkowy daje awans ekipe Koeamana. W tym meczu Rijkaard może oszczędzic piłkarzy, mopże bać się o niepotrzebną kontuzję a jak wiemy na ten czas LM jest ważniejsza niż potyczka z Realem. choć nie chcę mi się wierzyć, żeby blaugrana podeszłą do tego meczu bez koncentracji bez walki, w takim meczy walczy się na śmierć i życie... Mam nadzieję, że Rijkaard i jego żołnierze będą grać na najwyższych obrotach. (Choć jak znam życie, gdyby Barca przegrała tłumaczone było by właśnie nadchodzącym meczem w LM ) :? Real jak wiemy w CL już nie gra, więc gra już tylko na jednym froncie, chyba to widać, jak Real ostatnio rozgromił Deportivo uwaga... 4:0 ;)

O co gra Real? Real gra o Honor i Szacunek... i także o drugie miejsce...

Ostatnie 5 meczy Barcy to 2 zwycięstwa - 2 remisy i 1 porażka, zaś Real w ostatnich 5 spotkaniach wygrywał raz, remisował zaś 4 razy. Trzeba jednak podkreślić, że Real właśnie grał z takimi drużynami jak, Arsenal, Deportivo, Valencia czy też Zaragoza. ;)

Barcelona u siebie wygrała 12 z 15 spotkań, Real zaś na 14 meczy wygrał połowę.

Tabela:

Przeiwdywane składy (Realmadryt.pl)

Mój typ: 2 :wink:

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Rozumiem Jednych i Drugich... Barca i Real...
Ja Osobiscie Sklanialbym Sie Ku Barcelonie... Jest Prestizowy Mecz Okreslany MIanem Gran Derby.. Jak Wiemy Barcelone Czeka Mecz w Lidze Mistrzow z Benfica i Do Najlatwiejszych Nie Bedzie... Barca Ma Juz Przewage Kilku Punktow Nad Najgrozniejszymi Rywalami... Jednak Trzeba Cos Jeszcze Ugrac Aby Byc Pewnym Mistrza w Tym Sezonie...
Real Ostatnio Zaprezentowal Sie Dość Dobrze Pokonujac Wysoko Deportivo 4-0...
Obie Ekipy Beda MOcno Zmobilizowane Na Ten Mecz Jednak Wydaje Mi Sie ze Pilkarze Barcy Bardziej Beda Myslami Przed Środowym Meczem z Benficą...
Skłanialbym Się Ku ...X... DW 1:1...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom