>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

🐬🐬 Zapracować na sukces!

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Saldo całego wątku: +575,36j
Saldo listopada po 310 kuponach: +136,11j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +49
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Mogę wrzucić troszkę spamu? Jak nie to wywal ten post.
Zagrałeś 1320 kuponów przez 116 dni, co daje wynik średnio jedenastu w ciągu dnia. :)
Aby sensownie wytypować jeden kupon czyli przejrzeć statystyki, porównać kursy, obstawić, wkleić post to w porywach minimum pięć-sześć minut. Może dłużej ale zakładam, że jesteś dobry w tę zabawę.
Czyli zawarcie 11 zakładów oraz ich przedstawienie na forum to łącznie około godziny. Mnożąc przez 116 dni wychodzi jak nic 116 godzin czyli poświęciłeś prawie PIĘĆ dni i nocy swojego życia budując ten konkretny wątek. A gdzie pozostałe kwestie typu przejrzenie forum, typów innych graczy, komentarze, odpisanie na privy itp? :unsure:
To nie jest tak, że coś zarzucam bo sama identycznie postępuję. Ale jak się zastanowić ile cennego czasu człowiek traci na głupoty? :oops::giggle:
No chyba, że ktoś robi to zawodowo, wtedy to jest praca typu home office i powyższe działania przynoszą odpowiednie profity. Ale jeśli nie?

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Camilla P. Camilla P. , nie ma ani jednego dnia, w którym straciłbym choćby jedną godzinę swojego życia na głupoty. Wszystko co robię ma swoją wartość, albo robię to przy okazji innych czynności które i tak bym wykonywał nawet gdyby innym wydawałyby się nie wiem jak zbędne. Na przykład dziś na forum spędziłem godzinę i wrzuciłem w tym wątku 30 kuponów, oglądając jednocześnie jeden odcinek serialu Narcos: Meksyk. Przyjemne z pożytecznym.

Do góry Bottom